reklama

Kwiecień 2009

skunkanka - proszę tu ciężarnych kursem franka nie stresować!:dry::tak:

aniaq - powodzenia ! - ja to przerabiałam ostatnio 2 razy - tyle, że musieliśmy się dzięki naszym wspaniałym teściom wyprowadzać z dnia na dzień, więc spakowaliśmy sie w 4 godziny przy pomocy firmy przeprowadzkowej

Ja nie stresuje, sie uparli zeby akurat teraz, jak spora czesc populacji kredytobiorcow sie dzieciecia spodziewa, to se kryzys wymyslili....a swoja droga tesciowie zdaja sie interesujacymi ludzmi byc:-p

reklama
Famme jak ja Ci straszliwie wspolczuje tej cukrzycy....a my faktycznie litosci nie mamy i to dla siebie nawzajem tez;-) czas faktycznie leci, ani sie obejrzymy, a nasze dzieciaczki mature beda zdawac;-)

No to moje szczescie wlasnie zostalo obciazone wyrzutami sumienia, alez ja podla jestem;-) ukradl mi koldre dzisiaj nad ranem i zaczyna mnie lamac, jakas taka nieladna chrypka i sie zrobila, a z bujnej piersi co chwile sie jakis dziwny kaszel wyrywa...nic to, poki co biala herbatka z cytrynka, oscillo, mezus stopki masujacy i okrywajacy kocykiem, z takim pienym poczuciem winy na twarzy:-) o ja podla:-):-) a ja oczywiscie a'la zbolaly kurczaczek, ze ja niby taka biedna jestem:zawstydzona/y:

eh skunkanka to pokasłajmy razem ;D

a tak z innej beczki, w koncu ruszyła sprawa remontu łazienki o którym wam juz marudze od listopada bodajże. W zeszłym tygodniu było kilka ekip remontowych i robili oferty. Jak mi je zaczeli przesyłac i mąż zobaczył pierwszy, to kazał mi usiąść i sie nie denerwowac. Wyobraźcie sobie że za remont łazienki najmniejszej pod słońcem (mniejszej jeszcze nie widziałam) ok. 2 x 1,3 zazyczyli sobie ok. 8.000 bez materiałów!! Pogoniłam wszystkich i bedzie robił miły pan który nie ma takiej profesjonalnej firmy, ale dobra opinie.
A z kafelkami tez niezły przekręt.
Pojechalismy do jednego sklepu, jak juz mielismy wybrane co chcemy, zeby zamowic, to jak nam cene walnełi to mało zawału nie dostałam. Skąd oni u licha takie ceny biorą!!
Ale dobrze ze w swoim czasie byłam kierownikiem zaopatrzenia to wiedziałam gdzie jeszcze uderzyc i znalazłam sklep internetowy gdzie te same płytki i dekory były o 50% taniej!! u nich jeden dekor. np. 35 zeta a w tamtym sklepie 74, jedna mozaika 83 a tam 260!! przebitka masakryczna. Jak sobie teraz to licze ile zaoszczędziłam zamawiając wszystko przez internet to wyszło ok. 3000 tys. na materiale, płytkach kabinie z hydromasazem, a na usłudze ok. 5000. w sumie 8.000 zostanie w kieszeni.

ufff Famme no niezle...wiesz, ja sie ciesze, bo moj M w zasadzie wszystko sam robi, a ile kosztuje firma - doskonale wiem, przy ostatnim remoncie na robiciznie zaoszczedzilismy ok. 10 tys. Nie wyobrazam sobie, ile by nas kosztowala budowa przez firme... choc nie powiem, marzyl mi sie domek z prefabrykatow, trzy miesiace i mozna sie wprowadzac, ale koszty...

W końcu Was doczytałam, ale się rozpisałyście od wczoraj fiufiu:rofl2:
Ja pokój dla synusia mam już pomalowany:-) teraz czekamy na meble(już są zamówione) i dokupimy naklejki z kubusiem. A powiedzcie mi, czy firanki kupujecie takie dziecinne, czy normalne. Bo jestem przed wyborem i mam dylemat.
Ja też będę rodzić z mężem, tylko on się martwi, że ja wyjdę po 2 dniach a on po tygodniu hehe:-D
Dzisiaj na obiadek miałam kopytka z sosem myśliwskim i surówkę z brokułami, kukurydzą i fasolką czerwoną. A jutro wybieram się do mamusi na wątrubkę z kurczaka z cebulką i kszoną kapustą.

Spokojnej i przespanej nocki życzę!!!

Famme sa tacy co maja i kurs franka maja tez, tyle ze w glebokim powazaniu...:tak:

Koga ja moim juz skladam dary, bo zaiste fantastyczni sa...

Sylvii huhu malzonek widze ma nie tylko poczucie humoru, ale i realnie ocenia sytuacje;-)

reklama
co jaki czas bede przypominala a liste..:)
wstawiam liste ..dziewczyny na czerono to t ktorych mam kontakty..a reszta niedala..wiec czekam

1.SaaRaa
2.Viola1978
3.Zuza1020
4. marta_leszcz1024
5. Gosha24
6. Myfa80
7. agazoja
8. assiia82
9. Agnieszka_Wojcik
10. alpa
11. Zosia77

12. Sofik