reklama

Kwiecień 2009

Witam :)

Ja dziś już po badaniach, sprawach bankowych i kosmetyczce, a teraz chyba pójde się położyć bo dziś nie wyspana jestem.

Z listą kontaktów rzeczywiście lepiej się pospieszmy, bo czas leci baaardzo szybko... Mi się już 31 tydzien zaczął:szok:

Aniolek leżakuj kochana, a nie za fasolke sie zabierasz :)

Ada udanej podróży!

No i kurujcie sie kobiety!

reklama
wstawiam liste ..dziewczyny na czerono to t ktorych mam kontakty..a reszta niedala..wiec czekam

1.SaaRaa
2.Viola1978
3.Zuza1020
4. marta_leszcz1024
5. Gosha24
6. Myfa80
7. agazoja
8. assiia82
9. Agnieszka_Wojcik
10. alpa
11. Zosia77

12. Sofik
13. MaLea
14. Kamile85
15. stysiapysia
16. Mandarynka
17. myszor78
18. martha_84
19. Frezja
20. aga19790109
21. Spaczyna
22. Wrobelek85
23. Nenius
24. koga
25. Edi85
26. 7ika
27. malutka_z_krk23
28. Magdaim83
29. dorenka
30. ^kawka^
31. Gabi do aktualizacji nr. tel
32. Margaret80
33. Ania_g21
34. martulka1982
35. manja
36. Ma_Dunia
37. famme
38. ewadbr
39. dziusia77
40. karolinka577
41. aniaol
42. sylvii
43. aha83
44. Basias
45. Gosiaczek1973
46. Agado
47. Bubasek
48. Stjepa
49. Lulka28
50. Pat848
51. almani
52. seeya
53. auliya
54. szczesliwa

55. Joasia_86
56. AsiekZ
57. Caro_S
58. aniolek20k
59. bluebell
60. lolaliciouse
61. anetusia83
62. Ewa_1983
63. szopka
64. nadii1
65. Niczka
66. Monikaaa2
67. Megi24
68. Didi
69. Skukanka
70. KaśkaK
71. dorom5
72. Pokhara
73. osa_24
74. Madzia_Singh
75. kina1409
76. sylwiakk303
77. ewelyn_m
78. klucha09
79. asik11
80. marys16
81. ada1989
82.-szwedka- brak na liscie kwietniówek..z terminami

Ostatnia edycja:
Koga dwa miesiace tak, ale 8 tygodni juz mniej, jakos tak bardziej dramatycznie to brzmi:szok: hehe

Aniolku lez grzecznie, i wierz mi, ze to naprawde duzo daje;-) tydzien temu myslalam, ze nie dam rady, a tu nozki mniej spuchniete i jakby mniej bola;-) z czego ogromnie sie ciesze, bo to oznacza, ze do poniedzialku przejdzie calkiem i widmo szpitala odplynie w sina dal..

No wlasnie, tydzien temu....tydzien temu myslalam, ze jak mam 7 dni lezec, to nie dam rady, a tu juz tydzien w plecy...moze zebym sie chociaz nudzila, to by tak szybko nie zlecialo...a tu lipa...na okraglo albo forum, albo ksiazka, teraz czekam na pieluszki i sobie pohaftuje...i zleci jeszcze szybciej:-p niby dobrze, bo sie juz nie moge Bejbiska doczekac, ale z drugiej strony troche sie obawiam...

Ja dzisiaj na latwizne ide - zapodam kociolek do syta wersja orientalna, dla jednej osoby gotowac to bez sensu;-)

Aga podziwiam takie osoby jak Ty ja co prawda nie mam kłopotów z Hubertem zdrowotnych poza małą koslawoscia stopy, ale takie nic ktosby powiedzial, a przejmuje sie czlowiek....wiem jednak ze klopoty z maluchami zmuszaja nas do uzbrojenia sie w pancerz i przebrniecia z dzieckiem przez najgorsze...

osa ja rodziałam w wojewodzkim prowadzil mnie dr. Sprawka - super lekarz zaluje ze teraz nie moge urodzic znowu tam...co prawda cc mialam, ale teraz mam nadzieje ze sn bedzie...tylko nie mam [pojecia gdzie bo w Warszawie masakra na porodowkach wiec ostatecznie moze w Wołominie wyląduje ....ech

koga ja mam choc to skonczone. pokuj jest koloru cytrynowego ze wzgledu na brak wiedzy o plci bo mi sie mala cholera tylkiem wystawila, listwy przypodlogowe i obramowania okien sa zielone i na jednej ze scian ( naprzeciwko planujemy postawic luzeczko) jest ogromna naklejka kubusia puchatka i prosiaczka

Ada bezpiecznej podrozy:tak:

rzeczywiscie coraz mniej czasu, wiec podawajcie swoje kontakty:-)

skunkanka ja teraz tez niby mialam juz lezec ale przy mojej J to tak troche ciezko, ale teraz juz maz mojego brata na mnie naslal wiec od poniedzialku przychodzic bedzie mi pomagac dopoki T z pracy niewroci, moz powiedzial ze jak niezaczne sie zachowywac jak nalezy to odda mnie do szpitala tam mnie przypilnoja zebym lezala:-D
i wszystkim wam dziekoje za mile slowa:tak:
wlasnie zjadlysmy juz fasolke mniam tego potrzebowalam, ide po dokladke:-D

oj dziewczynki, ale sie rozpisalyscie;-) jak zwykle pare stron do przeczytania:tak:
my wkoncu wrocilismy z zakupow i jestem zadowolona:tak: wkoncu kupilismy wozek:-):-):-)
Spaczyna jesli chodzi o ten sklep to faktycznie jest to hurtownia, ale prowadza sprzedaz detaliczna dla takim osobnikow jak my:tak: dziala to na takiej zasadzie, ze do ceny produktu doliczaja 20% a do wozkow 10.. mimo wszystko to i tak wychodzi taniej niz w sklepie takim zwyklym moim zdaniem, a wszystko masz na miescu.. sklep jest poprostu ogromny i jest tam wszystko.. wozkow tez troche bylo:tak: my podeszlismy do pierwszego ktory nam wpadl w oko i decyzja odrazu podjeta:-) z tego co wiem maja miec jeszcze nowa dostawe wozkow z najnowszych kolekcji, tych na 2009r.. kurde tak sie rozpisalam, a nie napisalam gdzie to jest, a chyba o to ci chodzilo:zawstydzona/y: wiec ta hurtownia jest na ulicy Christo Botewa, jadac od pollanki to jest za kawaleczek gielda samochodowa po lewej stronie..
Aga19790109 nie przejmuj sie glupim gadaniem, tylko rob tak jak uwazasz za sluszne i tak, zeby i tobie i malenstwu bylo dobrze.. my mamy podobna sytuacje z wybowem szpitala.. wszyscy sie dziwia, ze wybralismy szpital w centrum miasta, skoro 2 o niby lepszej renomie mamy 5 minut od domu.. nio, ale my juz postanowilismy i zdania nie zmienimy.. wybralismy szpital, ktory specjalizuje sie w intensywnej opiece nad noworodkami, a nie ma ladnych i wygodnych sal poporodowych tak jak tamte 2..
aniolek20k nio to teraz odpoczywaj duzo i sie nie przemeczaj, tak jak ci lekarz zalecil:tak:
nio, a jesli chodzi o czas jaki nam zostal do porodu, to faktycznie robi sie go coraz mniej;-) ja coraz czesciej odczuwam presje czasu i wydaje mi sie, ze mamy nic nie gotowe.. a teraz czas zaczyna mi coraz szybciej leciec, moze ze wzgledu na to, ze ruszylismy sie za zakupami i dni szybciej leca bo mam zajecie:confused: sama niewiem, ale dzisiaj rano weszlam na lutowki i zobaczylam, ze juz 4 sie rozpakowaly i jakos tak sie przerazilam, ze czasu coraz mniej:zawstydzona/y: niby termin na kwiecien, ale jak widac w polowie marca trzeba byc juz na wszystko przygotowanym:tak: takze dzisiaj stwierdzilam, ze pora zadbac o torbe do szpitala i kupic te wszystkie rzeczy, ktore beda potrzebne mnie, bo nic poza kapciami jeszcze nie kupilam:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry