oj dziewczynki, ale sie rozpisalyscie;-) jak zwykle pare stron do przeczytania

my wkoncu wrocilismy z zakupow i jestem zadowolona

wkoncu kupilismy wozek:-):-):-)
Spaczyna jesli chodzi o ten sklep to faktycznie jest to hurtownia, ale prowadza sprzedaz detaliczna dla takim osobnikow jak my

dziala to na takiej zasadzie, ze do ceny produktu doliczaja 20% a do wozkow 10.. mimo wszystko to i tak wychodzi taniej niz w sklepie takim zwyklym moim zdaniem, a wszystko masz na miescu.. sklep jest poprostu ogromny i jest tam wszystko.. wozkow tez troche bylo

my podeszlismy do pierwszego ktory nam wpadl w oko i decyzja odrazu podjeta:-) z tego co wiem maja miec jeszcze nowa dostawe wozkow z najnowszych kolekcji, tych na 2009r.. kurde tak sie rozpisalam, a nie napisalam gdzie to jest, a chyba o to ci chodzilo

wiec ta hurtownia jest na ulicy Christo Botewa, jadac od pollanki to jest za kawaleczek gielda samochodowa po lewej stronie..
Aga19790109 nie przejmuj sie glupim gadaniem, tylko rob tak jak uwazasz za sluszne i tak, zeby i tobie i malenstwu bylo dobrze.. my mamy podobna sytuacje z wybowem szpitala.. wszyscy sie dziwia, ze wybralismy szpital w centrum miasta, skoro 2 o niby lepszej renomie mamy 5 minut od domu.. nio, ale my juz postanowilismy i zdania nie zmienimy.. wybralismy szpital, ktory specjalizuje sie w intensywnej opiece nad noworodkami, a nie ma ladnych i wygodnych sal poporodowych tak jak tamte 2..
aniolek20k nio to teraz odpoczywaj duzo i sie nie przemeczaj, tak jak ci lekarz zalecil

nio, a jesli chodzi o czas jaki nam zostal do porodu, to faktycznie robi sie go coraz mniej;-) ja coraz czesciej odczuwam presje czasu i wydaje mi sie, ze mamy nic nie gotowe.. a teraz czas zaczyna mi coraz szybciej leciec, moze ze wzgledu na to, ze ruszylismy sie za zakupami i dni szybciej leca bo mam zajecie

sama niewiem, ale dzisiaj rano weszlam na lutowki i zobaczylam, ze juz 4 sie rozpakowaly i jakos tak sie przerazilam, ze czasu coraz mniej

niby termin na kwiecien, ale jak widac w polowie marca trzeba byc juz na wszystko przygotowanym

takze dzisiaj stwierdzilam, ze pora zadbac o torbe do szpitala i kupic te wszystkie rzeczy, ktore beda potrzebne mnie, bo nic poza kapciami jeszcze nie kupilam