reklama

Kwiecień 2009

jej ale sie rozpisałyscie, ja wlasnie wrocilam od lekarza i czeka mnie lezenie dostalam jakies tabletki ktore mam brac 2 tyg. narazie bo okazalo sie po dzisiejszym badaniu ze bol w kroku jest spowodowany zylakami przy wejsciu do macicy(ktora jest dosc ciezka sie okazalo az sie boje jak pojde na usg jaki duzy jest mlody) i dlatego podczas chodzenia boli i dlatego ostatni plamilam, wiec dopoki sie niezmniejsza lub niezagoja mam lezectymbardziej ze z jednego zaczelam krwawic po badaniu, po porodzie ponoc znikna calkiem. na skorcze dalej nospe mam lykac i obserwowac ze 3tyg. nastepna wizyta.
ide robic fasolke na obiadek, bo tak zescie mi smaka narobily...., lece jeszcze poczytac co zescie pisaly:tak:

reklama
Ada nie wiem, w jakie okolice Polski sie wybierasz, powiem tyle, ze w okolicy Tarnowskich Gor znowu snieg pada:tak: ale tak czy tak - szczesliwej podrozy;-)

Gosiaczek mnie sie tez wydawalo, ze to tak strasznie dlugo... suwaczek tutaj lekko mnie zmylajac pokazuje 28 tydzien, a tak naprawde jestem trzy tyg do przodu;-) a zeby bylo smieszniej - pierwszy termin mialam wyznaczony na 17.04, lekarz mi zmienil na 23.04, ale w karcie ciazy mam wpisany ten pierwszy...powiedzial, ze na razie nie zmieniamy:zawstydzona/y:

Tez juz wszystko mam, porozwalane po roznych punktach mieszkania (bo troche przesadna jednak jestem hihi), tyle tylko ze nie umiem nigdzie dostac zwyklego szarego mydla, takiego w kostce...a zalecaja zeby miec w szpitalu...juz cala rodzine zagonilam do poszukiwan hehe;-)

kochane..bardzo prosze o dosylanie danych do listy z kontaktami bo zamin obejrzymy se to zaczna pojawiac nam sie malenstwa na swiecie... co moze byc lada chwila bo terminy mamy rozne...a my juz prawie wszystkie mamy 30 tc...wiec...pisac mi na prva te co niedaly a ja zaczne wysylac juz gotowa na maila...
zrobie liste wedlug listy lwietniowek od kogo dostalam a kto jeszcze nie dal

tak tak kochane, czas leci bardzo szybko, a poród w 37 tygodniu oznacza już ciążę donoszoną i poród w terminie.

Moje Kochanie musi jeszcze pomalować sypialnię a ja miałam wybrać kolory farb i nie mam pojęcia jakie chcę kolory.

Aniolek- oszczędzaj się i dbaj o Was.

aniolek lezakuj, coby wszystko bylo ok:tak:, u mnie snieg pada od rana, obiad zjedzony, dziecko chwilowo u babci, a ja znowu szykuje sie do szpitala do taty, a jeszcze wymyslili zakaz odwiedznia z powodu grypy, mozna tylko wchodzic na oddzial od 16.00 do 18.00:wściekła/y: i takim sposobem w sali jest 15 osob codziennie, bo wszyscy ktorzy przychodzili w ciagu dnia, teraz zwalaja sie na raz:szok:
myfa ja tez swojego pierworodnego rodzilam w siedlcach i kolejne dzieciatko, tez przyjdzie na swiat wlasnie tam, a w ktorym szpitalu? jesli mozna wiedziec

Aniolek trzymaj się ciepło. I mam małe pytanko do Ciebie, gdyż widzę, że w lokalizacji masz wpisaną Zielona Góre, a ja chyba w przyszłym tyg się z moim K wybieram, możesz mi polecić jakiś sklep dzidziusiowy, najlepiej tam gdzie dużo wózków jest, pozdrawiam

reklama
Aga - pewnie, że nie przejmuj się gadaniem! masz prawo mieć uraz, utraciłaś zaufanie do tamtego szpitala i nie ma sensu się tam katować - ja w Poznaniu polecam Świętą rodzinę:happy:, będę tam rodzić, opieka dobra nie tylko nad dzieckiem lecz równiez nad mamami

mi niby szybko leci, a niby wolno - sama nie wiem, 2 miesiące wydają mi się wiecznością:baffled::dry: a Wam nie? może tylko takie nastroje łapię ... choć tygodnie mijają szybko ...

na razie myślę nad kolorami do dziecięcego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry