reklama

Kwiecień 2009

reklama
przyszedl moj brat i moge troche odsapnac od zabawy w lekarza bo juz mam dosc zastrzykow:-D mala wziela wujka do siebie do pokoju i bawia sie pilka, mezus poszedl po lekarstwa do apteki, lyknelam juz nospe forte i wiec niejest zle:tak:a psychicznie jest super bo tak sie mna maz z cora opiekoja ze szok:-D

ja dostalam pozwolenie na wykonczenie sciany u J bo zostal fragmet dosc nisko wiec moge zrobic to na siedzaco ale na ozdobienie sciany w kaciku dzidzi w naszej sypialni mam zakaz do kwietnia, dopiero przed samym terminem.

siedze i jem caly czas buzia mi sie niezamyka, ciekawe ile jeszcze przytyje juz jest 7kg na +

Dziewczyny a ja nadal nas pakuje i nie moge sie ogarnąć.Jeszcze rzeczy z sypialni wszystkich nie spakowałam a musze jeszcze pozmywać i popakowac wiekszość z kuchni.Ale chyba coś zjem bo już cos tam burczy i młody chyba też głodny ;-)
Jak nie padne po tym pakowaniu to sie odezwe później;-)

Aniu rozumiem Cie, mysmy tez niedawno przez to przechodzili. Przyznam szczerze, troche Ci zazdroszcze;-)

Ada ja sie leczylam jeszcze dodatkowo biala herbata z miodem i cytryna, bo swinstwa cebulowego nie jestem w stanie przelknac...i na kilogramy pomarancze:-)

Wiecie co, mam wyrzuty sumienia...babcia znowu mnie wolala na parter na obiadek, zle mi, ze leze, mezusiowi sie dawac rozpieszczac to jeszcze, ale nie jestem przyzwyczajona do takiej sytuacji...to raczej ja powinnam ja rozpieszczac...moj cholerny charakterek nie pasuje do pozycji spoziomowanej, grrrrr:wściekła/y:

kurde a ja jakas taka niedorobiona sie czuje:zawstydzona/y: na nic nie mam sily i taka bez zycia:zawstydzona/y: na nic checi nie mam, jak nigdy.. mam nadzieje, ze to nie oznaka zblizajacej sie choroby, tylko gorszy dzien;-)

reklama
malutka przeciez masz za soba intensywny dzien, wiec masz prawo czuc sie zmeczona:-) zadna choroba!!! wybij sobie z glowy!!!!;-) a ja sie usiluje zmotywowac i wyciagnac zestaw do robienia tipsow, jutro na urodzinki do brata mojego m jedziemy, ale mam lenia jak stad do wiecznosci...i sobie leze na kanapce, Junior kopie sobie i sie przelewa, pijemy herbatke i sluchamy Loreeny McKennith:tak:

Tak sobie myslalam, co ten dzien tak jakos inaczej leci, a tu troche dluzej jasno jest;-) normalnie przy takiej pogodzie ladowalam na solarium, swiatloterapia,wiecie;-) ale boje sie isc nawet na to takie tyko na twarz ze wzgledu na ryzyko przebarwien...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry