reklama

Kwiecień 2009

reklama
skunkanka nio dzien byl intensywny, pelen wrazen to fakt;-) ale glowa cos mnie zaczela bolec i jakos tak mi slabo:baffled: dawno sie tak paskudnie nie czulam.. a tu jeszcze sama w domu jestem, wiec ze wszystkim musze sobie radzic sama:zawstydzona/y:

malutka, slonce, a powiedz mi kiedy mialas ostatnio tak intensywny dzien? W koncu macie wozeczek, a cisnienie dzisiaj wrecz przeciwnie do kursu franka spadlo na leb na szyje, nawet mi sie nie waz myslec o przeziebieniu;-)poloz sie, odpocznij, od biedy apap zazyj...zreszta wiesz, nawet zakupy porafia wykonczyc - lazenie, myslenie, zmiany temperatury, mnie zawsze jest za cieplo i potem sie wkurzam...a juz nie daj Boze jak jest klima - od razu lzawienie oczkow dochodzi...

skunkanka nio wsumie na samych zakupach spedzilismy moze godzine niecala;-):-) szybko nam nawet poszlo, bo odrazu znalezlismy to czego szukalismy:tak:ale fakt bylo tam strasznie duszno, przynajmniej jak dla mnie:dry: teraz wlasnie otworzylam okno na osciez i zobaczymy, moze mi przejdzie pod naplywem swiezego powietrza:confused: ale jesli piszesz, ze dzisiaj cisnienie spadlo, to pewnie wina tego, bo ja zawsze na zmiane cisnienia sie tak wlasnie czuje do d**y:baffled: tak sie wlasnie zastanawialam czy mi cisnienie nie skoczylo, bo czuje sie tak jakby mnie miala zaraz jakas delirka zlapac:dry: przed ciaza tak sie czulam po mniej wiecej 6 kawach:-(

osa ja rodziałam w wojewodzkim prowadzil mnie dr. Sprawka - super lekarz zaluje ze teraz nie moge urodzic znowu tam...co prawda cc mialam, ale teraz mam nadzieje ze sn bedzie...tylko nie mam [pojecia gdzie bo w Warszawie masakra na porodowkach wiec ostatecznie moze w Wołominie wyląduje ....ech[/quote]
ja też w wojewodzkim i moim lekarzem tez jest sprawka, co do tego, ze jest super, tez tak uwazam, ja mialam to szczescie, ze jak zjawilam sie w szpitalu to mial dyzur, byla to sobota 20.00 i o 6 rano dowiedzialam sie, ze bedzie mial niedzielny dyzur:tak: byl przy porodzie olka:-D mam nadzieje ze tym razem przy Zuzi tez nam sie uda rodzic przy nim

zmykam na mycie głowy a później na zwiedzanie szpitalika - o ile nie będą mieli pożaru :D

hejka:) a czy Madurowicz zwiedzałaś?
ja byłam niedawno zwiedzać Kopernik i z położna się umówić co i jak. Mój mąż był cały chętny do porodu wspólnego i nadal jest ale jak zobaczył łózko do porodu to zbladł :tak: ciekawe co to będzie....

Hejka! Witam po powrocie z Fikolandu.
Caro_s - widzę, że Twój mąż to twardziel :-D. Mój powiedział, że jak przy pierwszym porodzie sam chciał, to teraz z chęcią by się wywinął, ale głupio mu będzie przed Majką za parę lat - jak się dowie :-D.
Myfa - co do nazwisk lekarzy, to twój nazywał się Sprawka, a mój Przepieść - nieźle co? :-)
Didi - termin wysyłam, ale jeszcze spróbuję, jeszcze nie jestem w tym biegła.
Gosiaczku - pomidoróweczka pierwsza klasa z makaronikiem - wpadaj :-p
Malutka - masz rację w sprawie szpitala ja też wybieram taki, co ma dobrze rozbudowane oddziały neonatologiczne i te ratujące noworodki - oczywiście w razie jakby co :tak:

Hej dziewczyny:)
w sumie to muszę się przywitać z wami na tym wątku:-D
Od razu mówię ze robię błędy ortograficzne zawsze tak było i pomimo 30 lat nic sie nie nauczyłam ( wykształcenie wyższe mam:szok:)
W sumie to udzielałam się na wątku zakupowym i tak kilku innych a na ten nigdy nie wchodziłam..
przeczytałam sobie tylko wczorajszy dzień i trochę wstecz i masakra ..
Nie sadziłam że tak można... no ale nic nie wypowiadam się...
A co ze spraw bieżących )
Zuzia w brzuchu już tylko się rozpycha albo daje takie kopniaki w żebra że masakra aż boli:laugh2:
ułożona jest główka do dołu
Wazy w środę 1720g i według tego ostatniego usg mam termin na 28 marca :szok: no zobaczymy jak to będzie
pozdrawiam wszystkie a te co chore grypowo i w ogóle to niech się trzymaja i polecam czosnek:-)

Caro_S moj tez jest chetny do wspolnego porodu i chyba on lepiej do tego podchodzi niz ja:dry: ogladalismy filmik z porodu naturalnego i przez cc i u nas to ja zbladlam:-D hi hi a on jakby nigdy nic ogladal dalej..
-Szwedka- ja mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i wporzadku, ale jak sie to mowi w razie "w" wole sie zabezpieczyc:tak:
a ja wlasnie wypilam caly karton mleka i zjadlam cala paczke chrupek kukurydzinych i Maksik szaleje jakby sie szaleju objadl:-D hi hi moze w szoku jest chlopak, ze mamusia mleko pije:-D hi hi niewiem co mi sie stalo ostatnio z tym smakiem na mleko, bo przedtem jedyne gdzie tolerowalam mleko to w kawie, a teraz pije go jakbym miala nadrobic ten caly czas gdzie wogule go nie pilam:szok::szok::szok:

reklama
:-(Hej dziewczynki:) ja po usg dzisiaj nie mam najlepszego humoru, mała ma obwód brzuch 2 tygodnie mniejszy od pozostałych parametrów biofizycznych. Waży w 31tc 1487 g, reszta w normie. Niby lekarz mówił, że po prostu może być chuda ale kazał powiedzieć lekarzowi prowadzącemu. Ja mam wizytę za tydzień dopiero, chyba umrę ze stresu do tego czasu:-(:-(:-(

pozdrawiam Wszystkie Przyszłe Mamy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry