Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dawno sie tak paskudnie nie czulam.. a tu jeszcze sama w domu jestem, wiec ze wszystkim musze sobie radzic sama
ale fakt bylo tam strasznie duszno, przynajmniej jak dla mnie
teraz wlasnie otworzylam okno na osciez i zobaczymy, moze mi przejdzie pod naplywem swiezego powietrza
ale jesli piszesz, ze dzisiaj cisnienie spadlo, to pewnie wina tego, bo ja zawsze na zmiane cisnienia sie tak wlasnie czuje do d**y
tak sie wlasnie zastanawialam czy mi cisnienie nie skoczylo, bo czuje sie tak jakby mnie miala zaraz jakas delirka zlapac
przed ciaza tak sie czulam po mniej wiecej 6 kawach:-(
byl przy porodzie olka
mam nadzieje ze tym razem przy Zuzi tez nam sie uda rodzic przy nimzmykam na mycie głowy a później na zwiedzanie szpitalika - o ile nie będą mieli pożaru![]()
ciekawe co to będzie....
. Mój powiedział, że jak przy pierwszym porodzie sam chciał, to teraz z chęcią by się wywinął, ale głupio mu będzie przed Majką za parę lat - jak się dowie
.

)
no zobaczymy jak to będzie
ogladalismy filmik z porodu naturalnego i przez cc i u nas to ja zbladlam
hi hi a on jakby nigdy nic ogladal dalej..
hi hi moze w szoku jest chlopak, ze mamusia mleko pije
hi hi niewiem co mi sie stalo ostatnio z tym smakiem na mleko, bo przedtem jedyne gdzie tolerowalam mleko to w kawie, a teraz pije go jakbym miala nadrobic ten caly czas gdzie wogule go nie pilam