reklama

Kwiecień 2009

brat sie smieje ze kaleka jestem, a najlepsze ze poraz kolejny jedno i to samo kolano, i ze to kara bo mialam lezec a mi zachcialo sie sprzatac w kuchni,(ale to tylko ladowanie zmywarki)
dobra lece bo zjawil sie moj transport.

powrotu do zdrowia dla wszystkich chorych:tak:

reklama
Witam was:)
oj ja od rana mam awanturę w domu:-( Marlenka wstała lewa noga i nic jej nie pasuje:szok: Miała iść do przedszkola ale zadzwoniłam i okazała że nadal jej nauczycielka jest chora a z jej grupy jest tylko 5 dzieci i maluchy przeszły do innych grup. W środę ma nauczycielka już wrócić a wiec mam zadzwonić jaka jest sytuacja:crazy: Masakra jak będzie cały dzień taki to pewnie szlak mnie trafi:wściekła/y:

witajcie kulki

kochana niektorzy ludzie niepotrafiom sie pogodzic z tym ze cos idzie nie po ich mysli, twoja matka widocznie do takich nalezy, kiedys napewno zrozumie ze zle robi ale sadze ze to jeszcze musi sporo czasu minac, najwazniejszy jest teraz twoj spokoj, trzymaj sie dzielnie i powodzenia na wizycie:tak:

tacy ludzi sie nie zmieniaja niestety a wrecz sa jeszcze gorsi..wiec cos o tym...chyba ytarczy ze napisze tesciowa...bo to dluuuga historia

Witam z rana niewyspana:crazy:
. Przyszła do domu i będąc w toalecie zobaczyła, że ma brokat na majtkach. Okazało się, że zamiast psiknąć się dezodorantem, psiknęła sobie brokat w sprayu :-D

Życzę udanych wizyt dzisiejszych, wesołego dzionka i miłego tygodnia;-)

hahahah..nizle ..ubawilam sie

Aniolku ...az mi ciarki przeszly..uwazaj kochana na siebie..i niech kolanko szybko wracado normy i malutko boli

lce mlodemu sniadanko robic i wracam do was..

HEj dziewczynki... A ja troszkę pospałam, przez weekend nie miałam netu:( no ale już jest .. troszkę się uspokoiłam po tym badaniu usg, bo podobno moja dzidzi może być chuda i stąd ten mniejszy obwod brzuszka... no ale wiecej dowiem się w piątek na wizycie, a Wam dziękuję za słowa otuchy... czasami jest to bardzo ważne:))) jutro jeszcze na badania i na glukozę( już 3 raz niestety to paskudztwo muszę pić), ale mam nadzieje że będzi ok.. życzę mało nerwowych sytuacji- chociaż czasem aż się powstrzymać nie da od brzydkich słów:)), i dużo zdrowia :)) pozdr

witajcie kwietnióweczki

jak tam u Was śniegu nasypało ? Bo u mnie tak przez weekend mi to nie przeszkadzało gdyż w domu pod kołdra leżałam.... no ale dziś trzeba było do pracy ruszyć :baffled:

auliya racja nasza zielonogórska kranówa hihi nie do picia...

aniołku ale mnie wystraszyłas z tą nogą...szybko daj znac! co lekarze powiedzieli i jak sie czujesz!

Witam poweekendowo kochane

No ładnie się tydzień zaczął co poniektórym, Aniolek to chyba faktycznie za karę że wstałaś z łóżka masz teraz problemy z kolankiem, uważaj na siebie i dbaj bardziej, no i trzymam kciuki żeby to nic poważnego nie było.

Malutka, współczuję takich relacji z mamą, ale dobrze że chociaż tata jest ok no i inni też. Oczywiście powodzenia na wizycie.

ja chyba na szczęście przestałam już cierpieć na bezsenność, spałam do 11.30 dzisiaj i córcie mam w domku bo ferie się u nas zaczęły, słonko ślicznie świeci, śnieg leży, jest ślicznie i jakoś mnie to nastaraja pozytywnie.

Weekend też spędziliśmy dość towarzysko ze znajomymi i rodzinką.
Trzeba korzystać póki możemy bo jak będzie dzidzia maleńka to życie towarzyskie niestety schodzi na dalszy plan na jakiś czas.

No to miłego dzionka

reklama
juz jestem poszlo szybko ale bolesnie, mialam sciagana krew z kolana bo niestety kolano wyskoczylo ze stawu a wracajac ucisnelo naczynia krwionosne(czy jakos tak)i zrobil sie krwiak, naszczescie obeszlo sie bez gipsu, mam smarowaac kolano zelem przeciwbolowym i chodzic w opasce przez tydzien potem kontrola u ortopedy czy aby nietrzebabedzie punkcji powtarzac, ortopeda sie smial ze 4 raz to samo kolano(lewe) prawe narazie bylo uszkodzone tylko 2 razy:-)
ja to jednak mam pecha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry