manja
Fanka BB :)
dobranoc kobitki!
słodkich snów
przypomniało mi się że kiedyś pytałam o tipsy - ustaliłam z moją Panią od paznokci, że przed porodem robimy paznkocie tak jak zawsze, tylko wiadomo krótkie i jak najmniej ozdób i żeby żadnego lakieru czy innych wzorów zasłaniających płytkę nie bylo, a później przy dzidzi tylko pilnować żeby były krótkie, bo przy tipsach paznokieć jest grubszy i ryzyko zadrapania kogokolwiek jest mniejsze niż przy naturalnych paznokciach (oczywiście mimo wszystko trzeba się pilnować). Dużo w tym prawdy, bo u mnie częściej się zdarza ze to M. mnie drapnie niż ja jego, nawet jak mam już istne szpony...
no to idę lulu
słodkich snów
przypomniało mi się że kiedyś pytałam o tipsy - ustaliłam z moją Panią od paznokci, że przed porodem robimy paznkocie tak jak zawsze, tylko wiadomo krótkie i jak najmniej ozdób i żeby żadnego lakieru czy innych wzorów zasłaniających płytkę nie bylo, a później przy dzidzi tylko pilnować żeby były krótkie, bo przy tipsach paznokieć jest grubszy i ryzyko zadrapania kogokolwiek jest mniejsze niż przy naturalnych paznokciach (oczywiście mimo wszystko trzeba się pilnować). Dużo w tym prawdy, bo u mnie częściej się zdarza ze to M. mnie drapnie niż ja jego, nawet jak mam już istne szpony...
no to idę lulu

pare razy nawet moj brat jak widzial jak sie wkurzylam chcial, zebym wyszla z nim na powietrze na chwile i wyluzowala.. wczorajsza wizyta nic dobrego nie przyniosla, a mysle ze "ona" powiedziala znow o wiele za duzo.. w duzym skrocie to dowiedzialam sie, ze "ona" nie ma juz dzieci itp.. nio nic chce tak, tak bedzie.. tylko cos mi sie wydaje, ze sama nie zdaje sobie sprawy co tak naprawde wczoraj zrobila, bo u mnie juz nie ma przebacz.. mozna raz uslyszec cos zlego, zapomniec, dwa razy zapomniec jest juz ciezko, ale ktorys raz z kolei i to takie rzeczy
mam nadzieje, ze wszystko bedzie wporzadku i ze moze uda nam sie popatrzyc na mlodego choc przez chwile;-)