Pozdrawiam Łodziankę - jak by Zielona Góra nie była piękna i spokojna to za Łodzią tęsknię... No i teraz dopiero mogę docenić smak Łódzkiej kranówy - tu jest woda do picia okropna.Do ikei mam z łodzi troche daleko i na paliwo bym tyle straciła co tu zapłace wiecej a i nie mogę za bardzo jeżdżic a wiec na allegro zamówie![]()
Myślę, że wszystkie limity usterek wyczerpaliścienio ja mam nadzieje, ze jak dzidzia bedzie na swiecie to juz nic sie psuc nam nie bedzie
uhuhuhu znalazlam punkt zaczepienia, w ktory bede kierowac negatywna energie - jak mnie strasznie dziala na nerwy ta reklama ING najnowsza!!!! no po prostu masakra!!!!!a tak lubialam Konrada...
![]()
Na szczęście nie mam telewizora (ani telewizji) więc nie wiem o jakiej reklamie piszesz
No ładnie sama miałam w planach jakiś maratonik po sklepach ale mi jazdy przesunęli i dopiero po południu będę buszowała... kto wie może się spotkamyJutro z K jade do Zielonej Góry, on na egzamin, a ja pochodze po Focusie - może jakąś torebkę sobie kupię, a jak czas nam pozwoli i K nie będzie musiał wracać do pracy to pojedziemy wózki oglądać :-)
Ja dzięki takiemu podejściu "my wiemy lepiej" mam uraz do dziadków od strony taty... niestety nie potrafię tak jak on wpuścić jednym uchem a wypuścić drugim...... - takie włąsnie podejście "my wiemy lepiej jak macie żyć, bo jesteśmy starsi" doprowadziło do obecnego zerwania kontaktów przez teściów ...
A teraz zmykam do wanny bo o 10:30 wychodzę na jazdy... oby tym razem egzamin poszedł do przodu...
No i jak widać doczytywałam wasze wpisy prawie 1,5h
Ostatnia edycja:

, a jak czas nam pozwoli i K nie będzie musiał wracać do pracy to pojedziemy wózki oglądać :-)
niedawno skonczylam myc glowe, ale tyle ile sie przy tym nasapalam to tylko ja wiem
nigdy wczesniej bym nie pomyslala, ze mycie glowy bedzie dla mnie kiedys bezmala jak sporty ekstremalne
Wiesz ja staram się nie odzywać za dużo bo mam gdzie mieszkać, zarabiamy całkiem przyzwoicie i uzależnieni od rodziny M nie jesteśmy. Mam wiec ich w głębokim poważaniu, a oni- ups M ma 6 rodzeństwa i przez tę jedna synową wszyscy tam wynieśliby się na widłach
.