reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej kobitki

Ja dziś miałam wizytę koleżanek, oczywiście pochwaliłam się rzeczami dla Zuzi, były zachwicone!
Dziś mnie naszczęście już kręgosłup nie boli, ale w nocy spać przez niego nie mogłam, jeszcze nad ranem złapał mnie skurcz w łydce uuuu co za ból był...

Idę coś na obiadek przyszykować

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt, reszte pozdrawiam ;-)

No to super, że wizyty i badania się udały.
Co do wagi, to też sobie mówiłam że max 12kg a już jest 13 i przestałam się tym przejmować.
Co do majtek, to wole te z siatki hartmana (dużo osób mi je polecało).

Nam położna odradziła jedynie te flizelinowe bo się kiepsko rozciągają zapomniałam tylko spytać ile kupić żeby starczyło... a po za tym gdzie ja teraz te śliweczki kupię? chyba mąż po drodze z pracy będzie musiał gdzieś stanąć bo mnie naszło :P a teraz tylko sałatę umyć i ryż wstawić - kotleciki czekają tylko na podgrzanie...

witam kochaniutkie....Wlasnie wrocilam od lekarza i odebralam ta nieszczesna glukoze

wszystko przedstawia sie tak

na czczo 89
po 1 h - 157
po 2 h - 125

norma jest 140 wiec jest wszystko ok

robili mi tez dzis pomiary
przez tydzien utylam 1 kg i 100 g (TRAGEDIA!!!!)
serdunio malej 140 (uciekala i nie dala sie podsluchac i kopala w to urzadzenie)

no to gratuluje

co do majtek to szczerze nie mam pojecia czym one sie roznia kupilam 6 par jednorazowych w tesco.:baffled:

poczytałam już...

Mandarynka witaj po długiej nieobecnosci :-) A cóż to się z Tobą działo???

Co do majtek to ja mam 5 szt tych siatkowych i 5 szt jednorazowych. Takie lepsze od bawełnianych, bo przewiewne a rana potrzebuje się przecież wietrzyć :)

A z kosmetyków ja kupię nivea i tylko do kapieli emulsje Oilatum.

Klucha widzę że maleństwo nadal trzyma w tajemnicy swoja płeć, ale dobrze że ogólnie wszystko jest oki :)

pozdrawiam

no teraz to juz dowiem sie na porodowce. nie chce pokazac to nie

Pomijajac problem z kolorystyką wyprawki to fajna taka niespodzianka:-)
Chociaż ja na przyklad mimo, ze wiem że będzie dziewczynka to większość rzeczy mam uniwersalnych. Nienawidzę różu:baffled: więc kolorki ciuszków mam takie właśnie które pasowałyby i dla chłopca i dla dziewczynki, no pomijam sukieneczki oczwiście, ale jak Ci się trafi panienka to na kupno sukienek będziesz miała jeszcze czas:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry