reklama

Kwiecień 2009

Mnie sie tak zamarzylo, zeby pojechac na Slowacje na dwa dni, ale moja mama 15.02 robi urodziny, wiec lipa. Moze zrobie M jego ulubione nalesniki z budyniem z brzoskwiniami;-)

reklama
Hejka!!!
Ja też myślę już o walentynkach:tak::tak::tak:Fajnie byłoby spędzić dzionek we dwójkę, ale jest Tusia i moja rodzinka, więc samotność we dwoje odpada:zawstydzona/y:
Dziś jestem już po wizycie u gina i .....:zawstydzona/y: leukocyty w moczu- antybiotyk:szok:, krew pod kontrolą bo tam też krucho:zawstydzona/y: i nadal antybiotyk na gardło:no::no::no: Lekarz zalecił odpoczynek bo mam rozwarcie na 1 centymetr i mogę urodzić wcześniej niż bym chciała. Tak więc ja nieciekawie, a Zuzia... Super. Ułożona jest główką w dół, okazało się,że to kolanem ćwiczy mój brzusio:-) i w wieku ciążowym 31+3 waży 2,5 kg. Mąż i Tuśka byli na USG. Tusia ma 4 lata i 7 m-cy i patrzyła na ekran tak fajnie że aż się roześmialiśmy. Myślała, że to jak u fotografa zobaczy włosy oczy itp. ale jest zachwycona. Ja też się cieszę,że ją zabraliśmy bo poczuła się doceniona traktowana jak my i zobaczyła jak bije serce siostrzyczki:-):-):-)
Po drodze do domku pytała czy kupimy taki sprzęt by mogła ogladać Zuzię;-)
Miłej nocy życzę i spać idę bo rano Tusia ma bal księżniczek i zawożę ja do przedszkola. Tuśka jest śnieżką:-):-):-), a że ma włosy prawie do pasa to fajnie Jej w tym stroju!!!

No to dobranocka dziewuszki, miałam dzisiaj jakieś leciutkie skurcze w kroczu, hmmm, zostało już tylko 8 tygodni... Czuję sie jak przed gwiazdką w dzieciństwie :-D

hej dziewczyny:-)
mam chwilke aby usiasc przy komputerze wiec pisze:-) jestem juz w Polsce i siedze wlasnnie u tesciow bo moj M wybral sie na piwo ze znajomym:-p najadlam sie juz troche dobrych rzeczy, zdazylam juz kupic pare ciazowych ciuszkow:-) no i przygotowania do slubu ida powoli, w czwartek ide na pierwsza przymiarke sukni:-)
i tak jakos zlecialy trzy dni:-D
ide poczytac wasze wypracowanie:-) buziaki:*

hej
a ja mam 5 lutego rocznice zaręczyn, 3 lata temu poznaliśmy się z mężem no i zaraz 14 luty:-D
no i 20 lutego ma mój M urodziny:szok:
masakra
co tu wymyślić?:confused2:

a ja wyprawilam mezusia do pracy i teraz siedze przed kompem;-) tak mi wpadlo do glowy, ze faktycznie zaniedlugo walentynki i trzeba cos wymyslec fajnego:tak:tym bardziej, ze to beda nasze ostatnie walentynki we dwoje przeciez;-)dobrze, ze troche czasu jest, to cos sie wymysli moze:tak: a moze zaczerpne natchnienie z bb, kto wie:-D hi hi
wlasnie przed chwila skonczylam gadac z bratem przez telefon i w szoku jestem:szok: dzisiaj tata mu powiedzial, co nam wczoraj gin mowil na wizycie i zadzwonil najpierw zapytac sie jak sie czuje.. nio, ale jak sie rozgadal to tylko ja wiem.. jak on to stwierdzil to mogl mi lekarz odrazu kazac isc do szpitala, bo tam by mnie pilnowali:dry: dobrze mi braciszek zyczy co nie:-D:confused: hi hi a tak serio mowiac to tak jak on sie przejmuje to chyba malo kto.. teraz pewnie bedzie cochwila wydzwanial i pytal czy jadlam sniadnie, czy odpoczywalam itd:tak::-D

Hejka!!!
Ułożona jest główką w dół, okazało się,że to kolanem ćwiczy mój brzusio:-) i w wieku ciążowym 31+3 waży 2,5 kg. Mąż i Tuśka byli na USG. Tusia ma 4 lata i 7 m-cy i patrzyła na ekran tak fajnie że aż się roześmialiśmy. Myślała, że to jak u fotografa zobaczy włosy oczy itp. ale jest zachwycona. Ja też się cieszę,że ją zabraliśmy bo poczuła się doceniona traktowana jak my i zobaczyła jak bije serce siostrzyczki:-):-):-)
Po drodze do domku pytała czy kupimy taki sprzęt by mogła ogladać Zuzię;-)
hejka Aga
Ja tez byłam u gina na USG ale w 23 tygodniu i 12 tygodniu razem z mężem i córeczka która w marcu kończy 4 lata:tak:
Marlenka tez jest zachwycona tym USG szczególnie tym w 22 tygodniu i po tym USG zaczęła gadać do brzucha i zachowywać się tak jak taka mała siostrzyczka:-D
mówi czego ja nauczy jak się urodzi np jak pic z kartonika bez słomki , jak paste nakładać na szczoteczkę do zębów:-D
I nasza dzidzia tez bedzie miała na imie Zuzia:-D

reklama
Witam!
Właśnie wcinam owsiankę i jestem już okrągła. Okazało się, że muszę znowu biec do gina, bo pomylił się na zwolnieniu - zamiast 27 napisał 28 dni:zawstydzona/y:.
Nie wiem jak to jest z wypłatą, bo teraz ma mi wypłacać ZUS, ale wszyscy w pracy pobory już dostali, a ja dalej nie mam przelewu:-(.
Dziś byliśmy z M w Rossmanie i kupiliśmy pierwsze 2 paczki pampersów New Born po 20,99 - to chyba tanio co? :confused:
Jestem dobrej myśli na następny dzień.
Caro_s i aga - moja córcia po wizycie z nami podczas USG stwierdziła, że tak nie wyglądają dzieci :baffled: - no cóż zachwytu spodziewanego nie było (w grudniu skończyła 5 lat)
Pisałyście coś o pieluchach z wycięciem na pępek - gdzie je kupić i z jakiej są firmy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry