Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fajnie byłoby spędzić dzionek we dwójkę, ale jest Tusia i moja rodzinka, więc samotność we dwoje odpada
leukocyty w moczu- antybiotyk
, krew pod kontrolą bo tam też krucho
i nadal antybiotyk na gardło

Lekarz zalecił odpoczynek bo mam rozwarcie na 1 centymetr i mogę urodzić wcześniej niż bym chciała. Tak więc ja nieciekawie, a Zuzia... Super. Ułożona jest główką w dół, okazało się,że to kolanem ćwiczy mój brzusio:-) i w wieku ciążowym 31+3 waży 2,5 kg. Mąż i Tuśka byli na USG. Tusia ma 4 lata i 7 m-cy i patrzyła na ekran tak fajnie że aż się roześmialiśmy. Myślała, że to jak u fotografa zobaczy włosy oczy itp. ale jest zachwycona. Ja też się cieszę,że ją zabraliśmy bo poczuła się doceniona traktowana jak my i zobaczyła jak bije serce siostrzyczki:-):-):-)
najadlam sie juz troche dobrych rzeczy, zdazylam juz kupic pare ciazowych ciuszkow:-) no i przygotowania do slubu ida powoli, w czwartek ide na pierwsza przymiarke sukni:-) 
tym bardziej, ze to beda nasze ostatnie walentynki we dwoje przeciez;-)dobrze, ze troche czasu jest, to cos sie wymysli moze
a moze zaczerpne natchnienie z bb, kto wie
hi hi
dzisiaj tata mu powiedzial, co nam wczoraj gin mowil na wizycie i zadzwonil najpierw zapytac sie jak sie czuje.. nio, ale jak sie rozgadal to tylko ja wiem.. jak on to stwierdzil to mogl mi lekarz odrazu kazac isc do szpitala, bo tam by mnie pilnowali
dobrze mi braciszek zyczy co nie
hi hi a tak serio mowiac to tak jak on sie przejmuje to chyba malo kto.. teraz pewnie bedzie cochwila wydzwanial i pytal czy jadlam sniadnie, czy odpoczywalam itd

Hejka!!!
Ułożona jest główką w dół, okazało się,że to kolanem ćwiczy mój brzusio:-) i w wieku ciążowym 31+3 waży 2,5 kg. Mąż i Tuśka byli na USG. Tusia ma 4 lata i 7 m-cy i patrzyła na ekran tak fajnie że aż się roześmialiśmy. Myślała, że to jak u fotografa zobaczy włosy oczy itp. ale jest zachwycona. Ja też się cieszę,że ją zabraliśmy bo poczuła się doceniona traktowana jak my i zobaczyła jak bije serce siostrzyczki:-):-):-)
Po drodze do domku pytała czy kupimy taki sprzęt by mogła ogladać Zuzię;-)
hejka Aga
Ja tez byłam u gina na USG ale w 23 tygodniu i 12 tygodniu razem z mężem i córeczka która w marcu kończy 4 lata
Marlenka tez jest zachwycona tym USG szczególnie tym w 22 tygodniu i po tym USG zaczęła gadać do brzucha i zachowywać się tak jak taka mała siostrzyczka
mówi czego ja nauczy jak się urodzi np jak pic z kartonika bez słomki , jak paste nakładać na szczoteczkę do zębów![]()
I nasza dzidzia tez bedzie miała na imie Zuzia![]()
hej
a ja mam 5 lutego rocznice zaręczyn, 3 lata temu poznaliśmy się z mężem no i zaraz 14 luty
no i 20 lutego ma mój M urodziny
masakra
co tu wymyślić?![]()

no kochana zmartwilas mnie:-Dziś jestem już po wizycie u gina i ..... Lekarz zalecił odpoczynek bo mam rozwarcie na 1 centymetr i mogę urodzić wcześniej niż bym chciała.
. 
- no cóż zachwytu spodziewanego nie było (w grudniu skończyła 5 lat)