reklama

Kwiecień 2009

reklama
Super pomysł dziewczynki z tymi bodziakami lub koszulkami, mój K ma w czerwcu urodzinki więc wtedy mu kupię, bo na walentynki już sweterek mu kupiłam :-p

DZIEWCZYNY UWAŻAM, ŻE OSOBY KTORE MAJA KILKA POSTÓW NIE DOPUSZCZAC DO WATKU ZAMKNIETRGO TERAZ -NIECH DADZĄ SIE POZNAC!I WTEDY DOPUSCIMY DO ZAMKNIETEGO-CO WY NA TO? CHODZI MI O adusia3 daj sie najpierw poznac a póżniej zamkniety:-)

ZAMKNIETY MA BYC DLA DZIEWCZYN KTORE DAŁY SIE POZNAC I PISZEMY DŁUŻEJ ŻEBY UNIKNĄC PÓŻNIEJ PRZYKRYCH SYTUACJI, CO WY NA TO?

nio jesli chodzi o watek zamkniety to ja zgadzam sie ze szczesliwa:tak:;-) bo wsumie po co tworzyc watek zamkniety, skoro i tak kazdy moze miec do niego dostep wpisujac sie na liste:confused:
a jesli chodzi o bodziki to pomysl super:tak: ja juz kupilam takie mezusiowi na imieniny:tak: nio i chyba mu sie spodobaly, bo powiedzial, ze czesto bedzie synus w nich chodzil;-):-D hi hi

No to ja zamówiłam niebieskie, z tej aukcji:
SUPER BODY BODZIAKI KOCHAM MOJEGO TATĘ R.62 (541533948) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że dotrą na czas:-D
Co do zamkniętego - adusia bez obrazy, ale też uważam, że na uczestnictwo w nim trzeba sobie zasłużyć i musimy być pewne, że jest się kimś, a nie trolem, złodziejem historii. Już takich mieliśmy... ;/

Super te bodziaki i popieram odnośnie zamkniętego

A ja sobie odpoczywam, mężuś nawet kisielek mi zrobił:-p

hmm, mnie to się marzy caly dzień dla nas - kapiel wspólna, sesja zdjęciowa domowa, jakaś kolacja w domku przy swiecach i cały dzień w pieleszach. No ale to sobota, nie bedziemy sami :baffled:
Chętnie podpatrzę wasze pomysły, może skorzystam ;-)

Fajny znaczek się pojawił koło tego wątku "Live" hahaha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
hejka dopiero się teraz z wami witam chociaż w ciągu dnia kilka razy zaglądałam na BB:-)
Miałam dzisiaj zwariowany dzień a teraz jestem przez to padnięta:-(
Odwiedziła mnie przyjaciółka ze swoja chrześnicą która kiedyś była w domu dziecka słodka dziewczynka. były już u mnie o 11 00 i o 19 pojechały do domu. Przez czas w domu bawiły się ładnie z Marlenka później poszłyśmy do figloraju. W sumie fajny dzień ale ja już na takie gadulstwo i rwetest w domu nie nadaje sie. Zmeczina jestem niemiłosiernie:szok:
poczytam was troche co u was sie dzieje i ide spać:rofl2:
pozdrowionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry