reklama

Kwiecień 2009

reklama
Edi możemy się tylko cieszyć, że u nas tak tanio:) Ja za gina też płace 70:)) Może mamy tego samego hehe:tak:

Wiesz, co do kotów to ja miałam szczęście trafić na świetnego lekarza, który sam mam dwa koty. Powiedział mi, i to już tak informacyjnie dla szystkich Forumowiczek, że jeśli kot byłby "świeży", n przykład od miesiąca u mnie - wtedy można by się martwić, ale ponieważ moje oszołomki są ze mną od trzech lat, a poza tym są szczepione i w ogóle nie wychodzą z domu, to nie ma się czym martwić. Co do kręgosłupa - łączę się z Tobą w bólu, mam zdiagnozowaną rwę kulszową, a poza tym od wczoraj dodatkowo anginę ropną, a moje nieoperowane kolanko narywa tak, że sobie w twarz za chwilę strzelę...a dzisiaj ZUS mnie czeka, bo na świadczeniu rehabilitacyjnym jestem....ale nic to, grunt to optymizm, bo mdłości nadal nie mam:tak:

NAOMI takie " fajowe" myśli nawiedzają mnie przed snem, gdy nie mogę zasnąć:baffled:

A dzisiaj to mam zachciankę taką: karpik smażony na obiad. Wystosowałam juz odpowiedniego smsa do mamci. :-D Zawsze odwiedza mnie po pracy.

Saaraa ja też do medyka się wybieram.Tam robiłam betę.A do jakiego gina chodzisz??? Ja kolejny dzień czuję się ok,tzn nie mam wrażenia że zaraz będę sięw itać z kibelkiem.
Dziewczyny tak żeście się rozpisały od wczoraj że nie mogłam się połapać ;-) Buziaczki.

Ps.zapytam jeszcze z innej beczki,a może któraśz dziewczyn z Olsztyna zna dobrą firmę robiącą meble...;-)

hejka laseczki
ja mam dzisiaj lenia giganta ..ni mie sie nie chce do tego pogoda kudna i w domku jakos chlodno, najhetniej przelezalabym aly od kolderka..ale od 13:30 mam mała ktorej pilnuje...:-(wiec nici z planow koldekowych :-Dmoj syn mial wczora lekki wypadek..dzieciaki rzucaly sie puszakami i jedno z dzieci zlapalo za glowe a nie wyczulo ze postawa jest twarda i moj syn dostal w glowke i ma rozcieta krew sie lala..ale pozniej ok..uspokoil sie i szalal dalej..ale pamiatka w postaci blizny mu zostanie :sorry2:

A dzisiaj to mam zachciankę taką: karpik smażony na obiad. .

ale narobilas mi spaka..Karpia nie mam coprawda ale łosos jest w odowe wec dzisiaj rowniez rybka na obiadek ..:laugh2:

Witam

Ja tez mam lenia ale musze sie zabrac za siebie i wyjsc na spacer jak nie pada a do tego czeka mnie nuka...

Sorga Witaj!!! A mowi ze testy sa wiarygodne w 99% :-D dobrze ze zaufałas cycka;-) Synek super chlopczyk...
Moja 1 ciaza tez przebiegla bez problemowo, ale teraz przy drugiej mam glupie mysli, nie bede o nich pisac bo po co...Ale odganiam je tak daleko jak tylko moge...
Najwiecej mysli sie w nocy...

Mandaryna Super to zestawienie czyli ja teraz zaczynam 3 miesiac ;-)

Niktosiaaa ja mam smaka na rybke

Ja sie wogole szykuje do chrzcin, bo moja corka ma juz prawie 3 lata a nie bylo kiedy ja ochrzcic, az wkoncu udalo mi sie chrzestnych z PL wsciagnac tu do mnie i 14 wrzesnia wkoncu ochrzcimy diabełka:tak:

Ide sie uszykowac i na jaksi spacerek wybrac bo cos mnie mdlosci łapia...

Nici z rybki. Mama obaszła wszystkie rybne i nie ma świezego karpia. Jutro ma byc buuuuuu:-( Też ide robić kapuśniak - kupiłam Winiar w proszku - zobaczyny co to za smakołyk:-)

reklama
Hej Babencje, dzięki za komplemenciki brzuszkowe.

Myślałam że nie dojadę do tego laboratorium tak mi było nie dobrze na czczo tam jechać, a potem jeszcze chyba z 5 osób było przede mną i musiałam czekać, uff, potem biegiem pędziłam do spożywczego po jedzonko i jakoś przeżyłam.

Dzisiaj wzięło mnie na słodkie dla odmiany, jem czekoladę, bananowe danio, batoniki w owoce, ale tak dla odmianki popijam to sokiem pomidorowym, hi hi.
Na obiadek robię pieczeń z łopatki wieprzowej z ryżem i mizerią, do picia maślanka.

Narazie zmykam, bo pospałam sobie troszkę i muszę teraz ogarnąć dom.

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry