reklama

Kwiecień 2009

reklama
uhhh co za wieści, w szoku jestem, cały czas zyłam w błogim przekonaniu ze wszytkie szczesliwie urodzimy w terminie.
Biedna lilian, oby dzieciaczki były zdrowe. Najgorsze pierwsze tygodnie.

osa bedzie dobrze:tak:, moj wujek mial ostatnio operacje guza muzgu lekarze niedawali szans nawet nikt go niechcial operowac, teraz po operacji jest w domu i czeka na chemie powoli malymi kroczkami wraca do normalnego zycia
zimka dusznosci sa najprawdopodobniej spowodowane uciskiem macicy na przepone niemnartw sie:tak:
trzymam mocno kciuki za nasze kwietniowe blizniaki:tak:bedzie dobrze, musi byc

dzieki uspokoiłyście mnie.... właśnie wcinam BANANA tak tak ja jem owoca heheh jakoś tak mnie naszło bo oglądałam ostatnio jakiś program o bananach hehe

wpadłam na chwilke zdać relację z dzisiejszej wizyty. Córcia leży główką w dół, jest już bardzo nisko, i zaczęła mi się skracać szyjka. Łożysko trochę za szybko dojrzewa ale nie ma tragedii i mam codziennie liczyć ruchy dziecka. No i dostałam aspargin na twardnienia macicy. Kontrola za 2-3 tygodnie a przez ten czas nic nie robic tylko leżeć.
To już tylko 9 tygodni dokońca:))) Już się nie mogę doczekać.

Liliann- trzymamy kciuki zeby Maluszki były zdrowe!
Osa_24- trzymaj się mocno i musisz wierzyć że wszystko będzie dobrze!

A teraz ide doczytać resztę bo po całym dniu nieobecności mam co nadrabiać;)

Teraz tylko zdrowka maluszkom można życzyć i mamie też na pewno będzie dobrze trzeba być dobrej myśli:tak:. Ja polecam lody caffe-late Grycana niebo w gębie dziś zjadłam opakowamie ,mają tylko jedną wadę... na pewno nie są nisko kaloryczne. Dobraj nocki...

reklama
No tylko tipsacze poszlam se zrobic, a Wy tu juz wysmarowalyscie tyle postow:-) Tez trzymam kciuki za Liliann...a swiadomosc tego, ze w kazdej chwili mozemy zaczac sie rozpadac, towarzyszy mi od poczatku siodmego miesiaca...

Lody niekoniecznie, zaraz sobie zrobie zupke chinska hehe;-)
osa trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze...
zimka ja czasami mam problem, zeby jedno zdanie do konca bez zadyszki powiedziec...;-)
martulka czyli wiadomosci calkiem niezle:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry