szczesliwa
Fanka BB :)
jasne ,że będzie lepiej ja w to mocno wierze!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pierwsze słyszę o tym szarym mydleHej!
Biały Jeleń jest ok do podmywania krocza. Szare mydło trochę się różni, ale też może być - ale też po porodzie dobrze jest przepłukiwać sodą oczyszczoną rozpuszczoną w 1/2 szkl letniej wody
![]()
Jak chodziłam do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży to polecały płyny do higieny intymnej, które zawierają kwas mlekowy i/lub korę dębu - działają ściągająco. Szczególnie polecały wtedy Laktacyd (chyba tak się to nazywało) do kupienia w Rosmanie.Ja 3 lata temu wpadłam. Polecam - to bardzo dobre rozwiązanie.ręczniki papierowe to dobry pomysł8 lat temu na to nie wpadłam....
Bardzo współczuję. Wiem co przeżywasz. Przechodziłam przez to samo w ciąży z Anią. Niestety mój tato zmarł - za 5 dni będzie trzecia rocznica jego śmierci. Byłam wtedy w szóstym miesiącu ciąży. Wszyscy się o mnie martwili, żebym nie urodziła przed czasem. Na szczęście donosiłam Anię do terminu.niestety u mojego taty potwierdzila sie diagnoza ma szpiczaka, w sobote przenosza go do warszawy na oddzial hematologiczny jesli do soboty przezyje:-(
Polecam racuchy bez drożdży - na proszku do pieczenia, z jabłkami. Pycha! Nie ma zgagi i znacznie mniej roboty. Jak chcesz to mogę Ci podać przepis.Hejo!
ja dziś też z drożdżami szalałam i wyszły racuchy, a teraz niemiłosierna zgaga.