reklama

Kwiecień 2009

reklama
Koło mnie w chemicznym są trzy rodzaje białego jelenia w formie proszku do prania:-D-raczej odpada, mydła w kostce,mydła w płynie,płynu do prania... Jest jeszcze mydło marsylskie widziałam w jakimś markecie to też ponoć szare mydło .Ja będę używać płynu do higieny intymnej... ale do rany po cesarce i ręczniki papierowe to dobry pomysł8 lat temu na to nie wpadłam....

jejku mi tez sie ciagle chce jeść;-);-) haha wczoraj o 21 naszła mnie smaka na loda, pojechałam do sklepu i kupiłam sobie kóle cassata, przyjechałam do domu zadowolona- patrze do siatki a tam nie bylo loda:-(:wściekła/y:Pani mi nie wpakowała i musiałam sie wracać:-D:-D Jak już sie zabrałam za jedzenie to nawet sie nie zorientowałam, że zjadłam całego loda:-D:-D

oj klucha wredna kwietniówko znów te sliwki w czekoladzie -cholerka mniam mniam...

a ja wcinam spagetti...z kukurydzą sosikiem i duzo sera normalnie pychaaaaaa!!!!!!!!!

malutka masz koneserów kapci domowych hihi

szczesliwa nio to koneserzy nie tylko kapci;-) ostatnio dobieraly sie do moich nike:-D hi hi ale w pore sie zorientowalam:tak:
klucha09 masz racje, taki papierek na pamiatke to dobra sprawa:tak::-D hi hi a myslalas o jakiejs ramce?? najlepiej takiej zdobionej w honorowym miejscu na scianie:-D hi hi
zmykam do kuchni narazie patrzec jak sie moj obiadek robi:tak: a co do pomidorow to my nie dajemy bo ja mam na nie uczulenie jakies:dry: tylko zjem pomidora, a odrazu cale plecy obsypane:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry