reklama

Kwiecień 2009

oj ja się napewno nie podziele z Wami wiadomością jak ostatni orzeszek mi zostanie :D

Wy tu o pysznościach a mi się zgaga moja przypomina... dawno nie piekła ale dziś coś mi mówi dzień dobry jestem !! :crazy:

zaraz do domu co mnie bardzo cieszy bo po dzisiejszym nerwie jaki mi tu dali to mam już dosyć

reklama
a pomidor to owoc czy warzywo???
nie przesadzajmy z ta ramka na papierek ale zdarza sie ze po torebkach znajduje jakies takie dziwne rzeczy po roku nawet. ostatnio w jednej znalazlam gumy do rzucia ktore kupowalam w sierpniu jak bylam w polsce

no szalejecie kochane na maxa..ja juz nie wiem gzie skonczylam czytac posty..heheh..

a ja zisiaj chyba sie pos...am..hehe...co do sliwek..to zajadam sie sliweczkami mmmm...i popijam spritem :-D moja cora ma apetyty ze hoho..no wlasnie sie uaktywnia...a do tego pieke pierwszy raz drozdzowke z sliwkami zobaczymy co wyjdzie....hehe..

reklama
Ja dalej leżę, fajnie że mam co czytać, nie wiem co bym zrobiła bez tego BB.
Córcia poszła właśnie do sklepu żeby coś na obiadek zapodać ale dziś to tylko kupne mrożone frytki i jajko sadzone na bekonie, na deser jakieś lody, zależy jakie kupi.

Brzusio dalej jakiś dziwny mam, ciągle twardy. Zaczynam się denerwować. Wizytę i gina mamy w sobotę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry