reklama

Kwiecień 2009

Oj dziewczynki kusicie tym jedzonkiem. Lody bym zjadła, ale nie mam, ale za to wcinam ciasto z galaretką, truskawkami i wiśniamy i popijam herbatkę:-p Ale marzy mi się jeszcze pomidorówka.... taka mojej mamusi mniam mniam

reklama
My wczoraj na wieczór zrobiliśmy sobie dzień dziecka i zjedliśmy całe opakowanie lodów :-D Co do owoców to dla mnie mogły by od zawsze istnieć tylko banany i pomarańczki a najlepiej takie kwaśne aż wykrzywiają :-)
Nadii dzięki :-) Już wiem co za mną chodzi.... pomidorówka mmmmmmmmmmmmmm

oj dziewczynki, zostawić was na chwilę, i tyle zaległości mi się narobiło,
ale jesteście kusicielki z tym jedzeniem, właśnie myślę na co mam ochotę... mój P. właśnie puścił wodzę fantazji i zasypuje mnie różnymi propozycjami, hmm, a ja dalej nie wiem czgo mi się chce

Kochane nie wiem czy wiecie..ale spiesze doniesc ze Witam nasze pierwsze kwietniowe maluszki na swiecie..i prosze o trzymacie za nie kciukow i modlitwe...aby wszystko bylo ok i juz pozostaly z nami..otoz LILIann nasza 3 w 1 juz jest rozpakowana..trszke szybko ale czasami tak bywa..wiec dziewczyny wszystkie slemy naszym kobietka duuzo sil i wiary ze bedzie ok

:szok::szok::szok:
I to nie ja pierwsza:sorry2:
To Didi napisz,że trzymamy mocno kciuki,żeby maluszki szybko sił nabierały.I dla mamusi też dużo siły:tak:I czekamy na wieści.

o masakra aż normalnie gęsią skórkę mam jak sobie pomyśle..... zaczęło się , jak dobrze wiem to ona bliźniaki nosiła pod serduchem tak ??

W takim razie trzymam kciukasy żeby wsio z nimi było jak najbardziej ok napewno będzie :-):-)

noo dziewczyny to teraz tylko odliczać jak my zaczniemy się rozsypywać :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry