reklama

Kwiecień 2009

Hej!
Biały Jeleń jest ok do podmywania krocza :tak:. Szare mydło trochę się różni, ale też może być - ale też po porodzie dobrze jest przepłukiwać sodą oczyszczoną rozpuszczoną w 1/2 szkl letniej wody:tak:

reklama
Generalnie szare mydlo jest zalecane u nas w szpitalu do przemywania rany po porodzie. Krocza znaczy. I wlasnie sie zastanawiam, bo widzialam tego jelenia, ale malo szary mi sie wydal....raczej szukam takiej brazowawej kostki... bo to wiem, ze dziala, nogi sie w tym moczylo, zreszta pamietam szasy, kiedy z mydel bylo zielone jabluszko i for you....jak sie mialo szczescie oczywiscie:tak:

Madzia doszlam wczoraj do wniosku, ze akurat jak teraz mamy miec spokoj, tak wszystko sie sprzysiega przeciwko nam i wszystko oraz wszyscy wokol dzialaja nam na maksa na nerwy. A moze to tylko kwestia zmienionej percepcji - teraz bedziemy miec Malenstwa, o ktore bedziemy walczyc jak lwice...chociaz z drugiej strony - moja matka tez bardziej sie powstrzymywala z dziwnymi komentarzami zanim bylam w ciazy...a na chwile obecna wszyscy wokol maja jakies ale...
Niestety peszek, moj charakterek jest ciekawy - powkurzam sie, porycze, postresuje, trwa to ok. 2 dni, po czym robie sie twarda jak skala i mam w kosci ogonowej pewne rzeczy. Plus stalowe spojrzenie hehe:tak:

Szczesliwa ponoc odziedziczone po prababci...generalnie mam niebieskie oczka, ale jak sie wkurze, to bialka tez mi sie robia niebieskawe a oczka wysylaja takie stalowe ostrza;-) rewelacyjna metoda, ktora przydala mi sie w pracy, mlodzi pod takim spojrzeniem od razu miekli;-)

madzia kozystaj jak mozesz jak zaplaci za bilety to lec pozwiedzasz troche

a ja do przemywania rany po porodzie mam zamiar uzywac plyn do higieny intymnej i nie bede kombinowac chyba ze mama znow paczke z pl wysle. przydaloby sie wiecej sliwek bo ostatnia lezy na stole i zal mi ja jesc :)

odprawa już jest :-):-) a ja nerwa mam bo mnie kier wkur*** :angry::angry::angry: ale nie będę o tym mówić upajam się myśla o kasie hehe

szare mydło - biały jeleń dobre, powinien być szary jelen :-D:-D:-D

a ja niedawno ze spacerku wrocilam:tak: poltora godziny sie dotlenialam i teraz czuje sie padnieta:dry: ale bylismy z mezusiem w sklepie, jemu kupilismy fajna koszulke a ja sobie kupilam kapcioszki:tak: ciekawe ile przy naszych psach wytrwaja:confused: ja stawiam, ze dzien, dwa to gora:-D hi hi
nio a najlepsze jest to, ze ja przez cala droge cos jadlam:zawstydzona/y: albo drozdzoweczke, pizze, bananki.. cochwila ochota na cos innego;-) a teraz mi niedobrze:zawstydzona/y: mezus stwierdzil, ze najlepiej bedzie jak na spacerki bedziemy chodzic poznym wieczorem jak sklepy beda pozamykane, bo pozniej nie bede mu mendzila, ze mi niedobrze:-D hi hi
zaraz bierzemy sie z obiadek:tak: tzn mezus sie bierze, a ja ide mu towarzyszyc do kuchni;-) zachcialo mu sie wiejskiej kielbasy duszonej z cebulka i frytki do tego:tak: brzmi smakowicie, wiec czekam jak obiad bedzie podany:-D hi hi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry