nadii1
Mama Zuzi
adusia3 zapraszam do mnie, mam całą stertę prasowania..... Chciałabym, aby mnie też to relaksowało ;-)
sylvii super pomysł z tą ramką
Dziewczynki życzę udanych wizyt, a nasze choruszki niech szybko wracają do zdrowia, trzymam kciuki by wszystko było ok
A ja dziś się dowiedziałam, że wykładowcy z 2 przedmiotów ,,zapomnieli", że muszą nam zrobić egzaminy w trakcie sesji, a nie po niej, ale niestety mam teraz 3 tyg ferii, więc 2 egzaminy mam już po sesji w marciu i muszę jechać specjalnie do szkoły by przedłużyć sesję

A co do owoców staram się jeść codziennie, by dzidzi witaminek dostarczyć, ale najczęściej jem bo muszę, czasami mam tylko nagły napad...
sylvii super pomysł z tą ramką
Dziewczynki życzę udanych wizyt, a nasze choruszki niech szybko wracają do zdrowia, trzymam kciuki by wszystko było ok
A ja dziś się dowiedziałam, że wykładowcy z 2 przedmiotów ,,zapomnieli", że muszą nam zrobić egzaminy w trakcie sesji, a nie po niej, ale niestety mam teraz 3 tyg ferii, więc 2 egzaminy mam już po sesji w marciu i muszę jechać specjalnie do szkoły by przedłużyć sesję

A co do owoców staram się jeść codziennie, by dzidzi witaminek dostarczyć, ale najczęściej jem bo muszę, czasami mam tylko nagły napad...
a wczoraj zapytałam bo wiele o nim słyszałam a ja po 20 tc zmieniłam lekarza i nie chciałabym go więcej widzieć wiec miałabym problem
. Kobieta ma prawo do zmian lekarza a czasem jak mówisz dowiaduje się o ciąży po 10 tc. Wspomniałam więc o tym że to wchodzi w listopadzie bo może któraś z Was tak jak ja zastanawiała się co znów w tym naszym rządzie wymyślono
Od tego czasu zapachnie mleko a ja już w Wc. Moja Tusia też nie lubi mleka więc wcina joguryt i sery.
mąż zmywa gary. Muszę odpocząć bo boli brzuszek Pocieszę się napoleonką i kawą z mlekiem...