reklama

Kwiecień 2009

adusia3 zapraszam do mnie, mam całą stertę prasowania..... Chciałabym, aby mnie też to relaksowało ;-)

sylvii super pomysł z tą ramką

Dziewczynki życzę udanych wizyt, a nasze choruszki niech szybko wracają do zdrowia, trzymam kciuki by wszystko było ok

A ja dziś się dowiedziałam, że wykładowcy z 2 przedmiotów ,,zapomnieli", że muszą nam zrobić egzaminy w trakcie sesji, a nie po niej, ale niestety mam teraz 3 tyg ferii, więc 2 egzaminy mam już po sesji w marciu i muszę jechać specjalnie do szkoły by przedłużyć sesję :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do owoców staram się jeść codziennie, by dzidzi witaminek dostarczyć, ale najczęściej jem bo muszę, czasami mam tylko nagły napad...

reklama
Zimka według mnie ten przepis jest też chory:angry: a wczoraj zapytałam bo wiele o nim słyszałam a ja po 20 tc zmieniłam lekarza i nie chciałabym go więcej widzieć wiec miałabym problem:sorry2:. Kobieta ma prawo do zmian lekarza a czasem jak mówisz dowiaduje się o ciąży po 10 tc. Wspomniałam więc o tym że to wchodzi w listopadzie bo może któraś z Was tak jak ja zastanawiała się co znów w tym naszym rządzie wymyślono:wściekła/y:
A co do kakao nie ma szans bo kiedyś mieliśmy krowy i moja kochana babcia wymyśliła sobie że przy temp 39' pomaga mleko z miodem i....to cholerstwo się we mnie zważyło:szok: Od tego czasu zapachnie mleko a ja już w Wc. Moja Tusia też nie lubi mleka więc wcina joguryt i sery.

Nadii fajne masz te studia...
Dobra, obiecalam kumpeli, ze sformatuje jej prace lic., musze sie w koncu za to zabrac...ale zeberko mi nie pozwala...no i BB, bo tu na okraglo zagladam:-)

Każdy ma jakieś zboczenie ja relaksuję się przy prasowaniu i układaniu puzzli za to nienawidzę zmywać naczyń ale mam wyjście z tej sytuacji mam zmywarkę Konrad model2009:-D mąż zmywa gary. Muszę odpocząć bo boli brzuszek Pocieszę się napoleonką i kawą z mlekiem...

Hej kochane pisareczki

Witaj Ada, no teraz to poznałyśmy Cię z każdej strony.

Zdrówka dla chorusków.

Ja dziś w łóżku się wylegiwuję bo jakoś dziwnie się czuję, trochę brzuch mnie boli, jakiś twardy mam, czuję jakbym gorączkę miała, wczoraj pośmigałam po sklepach trochę i może coś złapałam, cholercia. No ale farby do malowania pokoju kupione, koszule do szpitala, wkładki laktacyjne i kosmetyki dla mnie też, to już zupełnie wszystko mam, mogę leżeć.

Ada- ale mi narobiłaś smaka tym ciachem i kawą.

puzzle są ok ale z brzuszkiem nie jest mi za wygodnie je układać... A tak serio to już prasuję czasami koleżance która ma alergię na prasowanie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry