reklama

Kwiecień 2009

malutka tzrymaj sie dzielnie, ja tez mam stresa jade wlasnie do ordynator dowiedziec sie o stan taty i az mnie skreca:-(, mala w brzuchu rozrabia chyba daje mi znaki zebym sie nie martwiala
koga kciuki tzrymamy za wizyte
narazie uciekam pozniej sie odezwe brzuchate kwietniowki;-)

reklama
powodzenia na wizytach kobiety
chore kurujcie sie
a co do sniadan to ja sobie chlebek w jajku dzis zapodalam z serem :) na obiad dzis planuje kotlety serowe :)

Boshe Klucha ale smaka mam na chleb w jajku wieki nie jadłam a tak to czasami uwielbiam zjeść

eh czuje się jak nie wiem jak bym rok nie jadła co usłysze to na wszystko mam ochotę hahahaha dobrze że za wiele jedzenia do pracy nie biore bo bym pochłaniała....... no na jedno nie mam tylko ochoty na owoce które w siebie wmuszam codziennie :( czuje się przez to wyrodną matką bo wszędzie słysze, że ciężarne owoce tonami pochłaniają a ja nie :(

ja jak owocow nie mam w domu to chora jestem. w ciazy to tylko gruszki i banany wcinam.
mmm uwielbiam tez winogrona ale jakos nie ida mi w ciazy.
zimka ja zawsze chleb w jajku robie na sniadanie jak juz sie robi tak stary ze zabic nim mozna :)

Dopiero mam chwilkę. Dziś pilnuję brata małą i moją - rówieśnice. Właśnie usadziłam niesforne agentki do zupy. :baffled:
Skunkanka i aga - dziś dostałam przelew :-). To cudowne mieć pieniążki :-D. Jedziemy dziś z M po panelki do kuchni i może odbiorę wózek od kumpeli z reklamóweczką ciuszków :tak:.
Zrobiłam opłaty, a na koncie mało i co zostało :wściekła/y: - cholerna szara rzeczywistość :crazy:.
Koga - powodzenia i samych dobrych wieści:tak:

klucha to widzisz ja jakaś jestem wyrodna matka ;-)

Szwedka ja właśnie dostałam cynk, że w kasie pracownicy mają do odebrania odprawę i lukam na konto kiedy wpłynie moja i już sie doczekać jej nie moge :-)

reklama
yyyyyyyyyy no pije czasami chociaż wole wode :zawstydzona/y: ale staram się zjeść codziennie owoca to nie jest tak że nie jem bo zmuszam sie i jem ale nie robi etego z miłą chęcią jak Wy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry