reklama

Kwiecień 2009

zimka ja nie czuję się zaniepokojona tym że nie wstaje do wc w nocy, powinnyśmy się cieszyć :-) że możemy spokojnie pospać, widocznie maluchy są tak ułożone że nie kopią w pęcherz tylko gdzieś obok.
Za to w ciągu dnia nadrabiam.

reklama
dzien dobry kwietnioweczki:-)
ja dzis znowu wyspana i juz po sniadanku:tak: czytajac co tam u was zjadlam sobie cala miske platkow z mlekiem;-) niewiem co ostatnio moge tak dlugo spac, ale to jest piekne uczucie:tak::-) dzisiaj znowu mialam mala przerwe kolo 6, bo wrocil mezus z pracy i kupil mi batonik;-) jak to stwierdzil, te batoniki sa odzywcze i w sam raz na taka przekaske i ze teraz codziennie bedzie mi kupowal:-D
kurcze czytajac tyle stron do tylu teraz nie pamietam co komu mialam odpisac:dry:
nio, ale jesli chodzi o ruchy synusia to on raczej wierci sie w dzien:tak: w nocy tak jak ja raczej spi.. chyba ze wstaje na siku to sie budzi i potrafi chwile pokopac, ale zaraz znowu jest spokojny;-)
jesli chodzi o latanie na siku to ja biegam tez cochwila.. czasem sie nawet wkurzam, ze ledwo z wc wyszlam i znowu mi sie chce:dry:
nio nic, chyba tyle chcialam napisac;-) zycze wszystkim milego dnia, a chorowitkom duzo duzo zdrowka:-):tak:

malutka ja tez wcinam miche z płatkami! mniam!

mandarynka super, że c ciąża wszystko super i witamy w gronie dziewczynek hihi :-)

zimka ale sie usmiałam "zapomniałas" o brzuchu hahahhaaa:-D

szczesliwa nio to smacznego zycze:-):-):-)
ja wlasnie zaczynam kombinowac jakby tu moich domownikow pobudzic;-) mezus spi po pracy jak zabity, wszystkie psy tez spia, az dziwne.. a ja nie mam do kogo geby otworzyc:dry:

hejka dziewczyny;-)
a u mnie masakra:rofl2:
Marlenka ma wiatrówkę :crazy:
Wczoraj jeszcze nic nie miała i byłyśmy w figloraju a wieczorem zauwazyłam na plecach 2 chrostki i zastanawiałam sie co to jest? Dzisiaj wstała i miała isc do przedszkola a tu widze na buzi chrostki i wiecej na brzuchu i plecach. poszłam z nia do lekarza ale juz sie domyslałam ze to ospa wietrzna i lekarz potwierdził:szok:
Zapytała sie czy chodzi do tego obok przedszkola a ja mówie ze tak ale przez 2 tygodnie nie chodziła a ona mowi że w starszych grupach sie zaczeła 2 tyg temu a teraz maluchy choruja :szok: masakra 3 tygodnie siedzenia w domu..

ale mnie właśnie ten brak siusiania niepokoi dlatego, że ja przed snem dużo wypijam do popicia leków jeden kubek wody, od tak jeden kubek i jeszcze jeden kubek mleka i żeby tylko raz siusiu robić :baffled: no ale może masz racje powinnam się z tego cieszyć :-)

ciekawe na ile ja bym się takimi płatkami najadła :-) hmm godzina :-) no góra 1,5 godziny :-D

Aga a co od listopada wchodzi, że trzeba dac to zaświadczenie od lekarza że do 10 tc się było na wizycie czy że chodziło się regularnie ??

a jakie to batoniki takie odzywcze bo napewno nie snickersy albio liony które ja pochłaniam :)

aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno wczoraj Wy o tych śliwach w czekoladzie, a ja jakoś nie przepadam ale za to orzeszki w czekoladzie i najlepiej te milka maxi gdzie są jeszcze w okół orzecha chrupki mniaaaam w torebce jeszcze uchowala się jedna paczka :-):-):-) tylko jakoś smaka na rosołek mam .. mimo że 2 dni go jadłam :szok: no ale mam chyba jeszcze jedną zupkę chińską na mega zachciankę ostrego i chyba zaraz ją zaparze :confused:

hihi to treaz mi sie cche zupki jak zimka z torebki i pikantnej...

zimka snikersy są bardzo odzywcze!sa tam orzeszki czekolada samo zdrowie! hahahaaa:-D

malutka a to masz spiochów w domciu! obudz buziakami wszystkich! na pewno takie ranne przywitanie milo nastroii męża...

nadii ateraz wcinam jogurta hihi

(ale solidniei intensywne myslę o zupce...)

hejka
czytajac Was pochlonelam wieksza polowe czekolady z bakaliami a jestm coprawda niecale 20 min po sniadaniu:-D

co do ruchow malenstw..to moja mloda byla 2 ostatnie dni baaardzo aktyna ..myslalam ze mi powloki brzuszke rozerwie tak sie rozciagala i wiercila..a od wczoraj spokoj..kochana corcia..odpoczywa ..hehe albo zbiera sily..u niej to normalne...2- 3 dni szalenst na maksa i tyle samo dni spokojju..tylko lekkie kopniecie czasem albo przekrecenie sie na 2 bok

co do pampersow ..ja z Alem nie uzywalam tych z wycieciem na pepuszek..uzywalam pappersa 1..new baby..i jestem zadowolona baardzo...a happy uzywalam jak juz mlody mial rok...jak dla mnie nie sa tak super chlonne w wieku niemowlecym jak pampersy..a te New Baby maja taka super siateczk i wchlaniaja cacy nawt male kupeczki ktore sa co pieluszke...:) wiec dupcia nie jest czerwona ani nic

reklama
a mi narazie póki co zupka przeszła, ale kto wie może za godzine :) póki co ja wcinam bułke strasznie mnie dzis suszy.........czyżby znowu na mróz :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry