Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zimka,widzisz wsio ok
A o takiej diecie,że jeden dzień tylko owoce to już kilka razy słyszałam,nawet dziś gdzieś na bb czytałam.W profilaktyce zatrucia ciążowego.
A ja jutro do gina po wyrok
Gabi...cholerka trzymam kciuki za Twoją szyjkę ja moja dzis potraktowałam niepowaznie... a teraz jak wróciłam przeczytałam o Lilian i mam doła moralnego że mogłam zrobic dziecku krzywde swoją głupotą w sytuacji kiedy każdy milimetr cholernie sie liczy... ech tylko tyłek mi skopac
zimka ja słyszałam o mleku ale tez w sytuacji zatrucia
koga mam duże łóżko w razie co hihi pomieszczą sie wszyscy:-)
saba ja mam wizyty teraz co 2 tyg. ale co miesiąc usg i za każdym razem mam 4d i wszystko widac wiec warto isc :-) najważniejsze by dzidzia buzi nie schowała
Gabi trzymam kciuki:-) Zimka no widzisz niepotrzebnie sie martwilas
ja przed chwilka wrocilam od manikiurzystki i ledwie co moge pisac na klawiaturze:-) ale przynajmnej paznokcie mam z glowy juz:-)
zjadlam rosolek ale to chyba malo.....
Gabi trzymam kciuki za Twoją wizytę, żeby wszystko było ok.
Ja się właśnie umówiłam na piątek na 18.50 już się nie mogę doczekać. Jutro wyniki w laboratorium a w piątek o 10:30 USG
ja mam wizytę w piątek, 13... jadę na konsultację do ginki która pracuje w szpitalu w Gorzowie, a 24.02 mam wizytę u mojej prowadzącej w Poznaniu
też bym chciała zobaczyć mojego Wojtusia na USG, bo teraz to nawet nie wiem ile on waży, moja gin robi mi usg na każdej wizycie, ale aparat nie jest taki dobry...
M. przekonał mnie żebym dała sobie na wstrzymanie z odbiorem tego wózka i łóżeczka do piątku, bo jadąc do gorzówka będziemy przejeżdżać obok sklepu, a tak musielibyśmy specjalnie tłuc się w korkach na drugi koniec miasta... już tam zadzwoniłam i nie będzie problemu z późniejszym odbiorem
podczytuję sobie lutówki - ponoć jedna z marcowych dziewczyn już się rozpakowała,miała termin na początek marca
Zawsze, jak Moje Kochanie wyjeżdża to coś złego się dzieje, dosłownie zawsze, i tym razem przecież nie mogło być inaczej, właśnie chyba zepsuła mi się zmywarka, już 3 x ją nastawiałam i wciąż naczynia niedomyte i jakieś matowe, nawet tabletka do zmywania nie wypadła z podajnika, kurcze, nie jest stara ma 1,5 roku, nigdy nic się z nią nie działo, masakra......wrrrrr