szczesliwa
Fanka BB :)
manja ja sie np boje szybkiego w terminie porodu tez podczytuje dziewczyny z innych wątkow i widze ile rozpakowanych przed czasem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najpierw sie okazalo, ze komp padl nam calkowicie i tylko format mogl go uratowac
wiec sie troche wkurzylam, bo nawet nie mialam jak was poczytac a pol dnia sama w domu siedzialam
nio a przed chwila sie okazalo, ze znowu nam sie kibel zatkal i chyba mnie cos potrzepie
niewiem czy czasem remont lazienki nas nie czeka jeszcze
jutro jedziemy po nowa muszle, ale czy to cos da to niewiadomo.. moze byc tak, ze pol podlogi trzeba bedzie rozkuc i wtedy chyba mnie jakas nerwica dopadnie
ah, szkoda gadac, chyba jakies fatum ostatnio nad nami wisi

tak mi jej szkoda bylo, ze normalnie sie poplakalam, bo niewiedzialam jak mam jej pomoc
okazalo sie, ze pozarla kawalek plastiku i dlatego tak ja meczylo
mam nadzieje, ze jakims cudem wszystko dobrze sie skonczy.. ja tez przylaczam sie do modlitwy za te malenkie kruszynki..
i napewno bedziemy wszystkie pisaly "a nie mowilam";-)
nie mniej jednak mam nadzieje, ze limit zepsuc w domu juz wyczerpalismy na jakis czas

O 13 ktg,a potem wizyta.
Zimka- gratuluję udanej wizyty.
Nie słyszałam o takiej diecie jednodniowej ale zastanawiam się czy i mi by się nie przydało, no ale mój gin nic nie mówił.
Ja też całe życie byłam zmarźlakiem, a w ciąży mi gorąco i śpię pod letnią kołdrą teraz, a zawsze pierwsza zmieniałam na zimową. Chyba dzidzie nas grzeją od środka.