reklama

Kwiecień 2009

Ewelyn_m - mi się zaczął 30 tc.Byłam 2 tyg temu u swojej prowadzącej, mała dupką w dół ale ginka powiedziała że spokojnie, zwykle się obraca koło 34-36 tc, więc ma jeszcze czas. Tylko że moja Oliwia była całą ciążę główkowo więc dla mnie wydało się to dziwne. Na dodatek byłam w sobotę u innejginki (z dyżuru) bo bóle jakies miałam i mi próbowała wkręcić że leży głowkowo. Zdziwiłam się bo nie czułam żeby sie obróciła ale mowie - ok, ginekolog wie lepiej. A tu we wtorek na USG nerek sie okazuje że leży dokładnie jak na połówkowym USG więc sie zastanawiam czy sie wogole przekrecała (i to 2 razy)a ja nie czulam. 17.02 mam normalne USG tj. ciąży to sie dowiem :)
A wolalabym tym razem urodzic naturalnie.....jesli sie uda. Dopiero 25.02 mam wizyte rozszerzoną u okulisty to mi powie, ale szanse są spore. Wiec niech się wstreciucha mala obraca :)

reklama
Oki dziewuszki
ja kładę się do wyrka, bo jutro rano muszę wstać i zawieźć mężulka do pracy bo autka potrzebuję, żeby do położnej dojechać a i potem może na jakieś zakupki dzidziusiowe pojadę :-)

No moj synalek ostatnio, czyli jakiś parę dni temu leżał główką ku wylotowi :tak: ale myślę , że jeszcze sobie się pokręci troszkę.
Aaa i zapomniałam powiedzieć, że to teściu mi zbadał położenie małego hhihihi ale mówię Wam jakie miał opory żeby dotknąć mojego brzucha,:rofl2: ale jak poprosiłam to nie mógł odmówić hihih.
Ale zaznaczam od razu, żeby była jasnośc , że dałam zbadać tylko brzuch :-p i nic poza tym :rofl2:

Oki buziaki i miłych snów

haa a ja ubranka jednak poprasowałam i poukładałm ładnie do komody hmmm i został mi tylko jedna półka wolna a gdzie tam do końca:-D:-D

jak do 36 tc ma sie obrócić to jeszcze ma troszkę czasu ale lepiej niech sie pospieszy:-D

ok zmykam do łóżeczka bo głowa mnie dalej boli a jak sie rozwojuje to sobie z nią nie poradze:baffled::baffled:

musze sie wyspać bo rano do fryzjera ide i tak o 3h siedzenia z foliami na głowie:-D

miłej nocki życze i oczywiście bez niespodzianek i wyśpijcie sie ;-)

hey kobitki!

ewelyn_m super z frycem!:-)

caro wątek ruszył wejdz na strone główna i zjedz na dół strony wyswietli ci sie :-)

a ja spac nie moge...ech znów sie bede męczyc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry