niuni4
podwójna mama
Ewelyn_m - mi się zaczął 30 tc.Byłam 2 tyg temu u swojej prowadzącej, mała dupką w dół ale ginka powiedziała że spokojnie, zwykle się obraca koło 34-36 tc, więc ma jeszcze czas. Tylko że moja Oliwia była całą ciążę główkowo więc dla mnie wydało się to dziwne. Na dodatek byłam w sobotę u innejginki (z dyżuru) bo bóle jakies miałam i mi próbowała wkręcić że leży głowkowo. Zdziwiłam się bo nie czułam żeby sie obróciła ale mowie - ok, ginekolog wie lepiej. A tu we wtorek na USG nerek sie okazuje że leży dokładnie jak na połówkowym USG więc sie zastanawiam czy sie wogole przekrecała (i to 2 razy)a ja nie czulam. 17.02 mam normalne USG tj. ciąży to sie dowiem 
A wolalabym tym razem urodzic naturalnie.....jesli sie uda. Dopiero 25.02 mam wizyte rozszerzoną u okulisty to mi powie, ale szanse są spore. Wiec niech się wstreciucha mala obraca
A wolalabym tym razem urodzic naturalnie.....jesli sie uda. Dopiero 25.02 mam wizyte rozszerzoną u okulisty to mi powie, ale szanse są spore. Wiec niech się wstreciucha mala obraca
ale myślę , że jeszcze sobie się pokręci troszkę.
ale jak poprosiłam to nie mógł odmówić hihih.
i nic poza tym