Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale tez z chęcia bym sie wpisała na ten wątek...Powinnaś mieć do szpitala nawet 2 pary - papcie lub klapki i klapki pod prysznic.ja do szpitala musze kapcie kupic....bo domowe sa takie...domowe i wychodzone hihi![]()
Mandarynka mam nadzieje, że miałas udany dzien mimio przykrej rocznicy... buziaki dla ciebie...
Twoja promotorka jest tylko mgr? Ja i na licencjackich i na magisterskich mialam zawsze przynajmniej doktorów. Myślałam, ze to jest wymóg.Ranek zleciał, czas sie ubierać i szykować oddać teorię mgr promotorce...
u mnie termin na początek kwietnia i szykuje się że około 10 marca przez tydzień będę bez P.,
).
).
a w nocy to mi sie takie glupoty snily, ze szkoda gadac
pomijajac cala reszte, najgorsze co pamietam to to, ze bylam na wizycie u gina i pytalismy go z mezem o porod i tak dalej.. nio i mu powiedzialam w ktorym szpitalu chce rodzic, ze chcemy zeby on byl przy porodzie i ze chcemy, zeby byl to porod rodzinny, a gin mi na to powiedzial, ze za duzo szczescia by bylo jakby to wszystko sie udalo
nio ja mam nadzieje, ze jednak to sie nie spelni i wszystko bedzie tak jak umyslelismy sobie z mezusiem;-)
mam nadzieje, ze zalatwimy to dosc szybko i bedzie po sprawie;-)