aha83
kwietniówka '09
Witam dziewczynki z ranka !!!
U mnie słoneczko świeci i nic nie pada, więc i humor może dziś będzie lepszy ;-)
Gosiaczek kącik jest super, Aleks napewno będzie tam się czuł wyśmienicie :-)
Spaczyna nie jesteś sama jeśli chodzi o ciasnotę
Ja też mam malutkie mieszkanko, tylko 35 m2 i każdy kąt zapchany, ale naszym maleństwom narazie nie jest potrzebna za duża przestrzeń
Najważniejsze że będą miały nas 
Ja jeszcze łóżeczka nie mam, bo ciąglę gryzę się z myślami,
czy kupić na początek takie malutkie łóżeczko/kołyskę i przynajmniej przez pierwsze 5 miesiecy mieć troszkę więcej przestrzeni, czy od razu duże.... 
Zimka trzymam kciuki za wizytę i jak będzie kazał Ci lekarz leżeć to leż , bo niedługo już nie będzie na to czasu ;-)
Ja również przyłączam się do pytania Margaret, bo przyznaję się bez bicia, że w ogóle nie miałam pojęcia , że mam wyczyścić pralkę.....oj ile ja jeszcze nie wiem....
U mnie słoneczko świeci i nic nie pada, więc i humor może dziś będzie lepszy ;-)
Skunkanka- mam podobne wrażenie z szyneczką w siatce jak ubieram moje spodnie ciążowe, już ledwo ledwo się mieszczę, boję się je wyprać bo zawsze po praniu się ciut zbiegają, hihi.
Przedstawiam Wam kącik mojego Aleksa, prawie gotowy, jeszcze tylko na ścianie będą jakieś wesołe duże naklejki.
Gosiaczek kącik jest super, Aleks napewno będzie tam się czuł wyśmienicie :-)
mam komodę w tym samym kolorze tylko sześcioszufladową, z uwagi na brak miejsca musimy iść do góry ;-) a nie w szerz,
kołyska też extra, ja mam łóżeczko bo chyba dłużej posłuży, tylko mam problem bo nic mi sie nie chce mieścić tak jakbym chciała i jest ogólny ścisk :-( też bym chciała, żeby moje dzieciątko miało własny pokoik, albo prawdziwy kącik, no ale trzeba się cieszyć z tego co kto ma :-)
Spaczyna nie jesteś sama jeśli chodzi o ciasnotę
Ja też mam malutkie mieszkanko, tylko 35 m2 i każdy kąt zapchany, ale naszym maleństwom narazie nie jest potrzebna za duża przestrzeń
Najważniejsze że będą miały nas 
Ja jeszcze łóżeczka nie mam, bo ciąglę gryzę się z myślami,
czy kupić na początek takie malutkie łóżeczko/kołyskę i przynajmniej przez pierwsze 5 miesiecy mieć troszkę więcej przestrzeni, czy od razu duże.... 
Dziś mam wizyte u lekarza i boje się , że mnie położy do wyrka i zabroni się z niego ruszać
Zimka trzymam kciuki za wizytę i jak będzie kazał Ci lekarz leżeć to leż , bo niedługo już nie będzie na to czasu ;-)
Czy w normalnych pralkach automatycznych stosujecie ten domestos? Mam go wlać do tych pojemników na proszki i płyn? I jak dużo tego wlać? Będę wdzięczna za wskazówki![]()
Ja również przyłączam się do pytania Margaret, bo przyznaję się bez bicia, że w ogóle nie miałam pojęcia , że mam wyczyścić pralkę.....oj ile ja jeszcze nie wiem....

pewnie mu się podobało jak woreczek szeleścił.... 
ehhh ta pogoda...
. No ale plus jest taki, że oprócz zakupów z apteki mam już chyba wszystko :-)