reklama

Kwiecień 2009

a ja własnie zaspokajam zachciankę na rosół iwcinam zupkę amino...mniam wiem że to niezdrowe...ale jak mi smakuje...

Ma_Dunia życzę Twojej mamie zdrowia...

Mandarynka mam nadzieje, że miałas udany dzien mimio przykrej rocznicy... buziaki dla ciebie...

reklama
witam kochane!!!!

ja miała dzisiaj fajny dzionek fajnie przeleciał;-)

była u mnie koleżanka i przywiozła mi kołyske jest cudna musze ;-)ją tylko wymyć bo troche skurzona i uszyć odpowiednie rzeczy i świetna bedzie:tak: ubranka już wyprałam już sąprawie suche jutro bede prasować nie lubie tego robić ale w tym przypadku to sama przyjemność:-D

jutro mam napięty dzień rano załątwienia w mieście to pare godzin mi zejdzie potem obiad robić, później idziemy do lekarza (wkońcu) a wieczorkiem na rade pedagogiczną musze iść więc pewnie pojawie sie dopiero wieczorem :eek:

narazie zmykam bo jeszcze musze pare rzeczy zrobić

Hej! Dopiero zasiadam :-(. Ten remont mnie wykończy, już mam go dość.
Spaczyna- wpadaj na placuchy ziemniaczane, bo jak mnie dziś na nie napadło, to nasmażyłam talerz z górą. Jadłam je ze śmietaną, inne z majonezem a potem tak chrupałam i pękam.
Aha - wracaj do równowagi :tak:. I pisz po zaaklimatyzowaniu - wiem, że pierwsze dni są dziwne;-).
Skunkanka- moja siostra dziś przyjechała i nie mogła się nadziwić jak ja spuchłam :zawstydzona/y:, a myślałam, że laska jestem tylko z brzuszkiem.
Dziś miałam niezły dzień :tak:. Odezwały się 2 kumpelki i to z różnych bajek. Jedna kumpelka organizuje spotkanie podyplomówki i zaproponowała dyskę, ale śmiesznie bym wyglądała w tym klimacie :-D. No cóż, jak coś to pójdę, ale jako ekspozycja stała, bo gibka to ja nie jestem:-D :-D :-D

Wlasnie jestem po przymiarce spodni, ktore zawsze byly mi lekko za duze...z ledwoscia sie wcisnelam i od razu mialam jakies dziwne skojarzenie z szynka gotowana w takiej siatce...
Szwedka zostaw troche dla mnie:-)
Spac to ja nie spie, tylko taka spiaca na okraglo jestem...a juz dzisiaj w ogole masakra:-)
Aha no to przyjemnego powrotu do rzeczywistosci;-)
Pracuje nad M w kwestii nowych gaciorow;-)

Cześć brzuchatki
malo dziś naskrobalyście ( w porównaniu z innymi dniami :-) ) Więć was doczytałam :-)
Ja dziś jakaś umęczona jestem. Zaczyna mnie pobolewać delikatnie krocze jak sie nachodze i brzuszek się napina. Ale położna mówie ze to wszystko w normie.
Dziś mi obiadek upłyną pod kurczakiem :-) I rosołek i kurcze pieczone :-p Ja to w ogóle jestem kurczakowo ziemniaczana dziewczyna :-p Mogła bym jeść codziennie w każdej postaci :-)
Ale ostatnio to chce mi się piwa. Takiego zimnego. Och :szok: i do tego kiełbasa z grila :-) z musztardą :-)

Juniorek nieźle dokazuje w moim brzusiu, normalnie cały czas Go czuję ale fajnie bo wiem już dokładnie jak jest ułożony i wiem czy to rączka czy nóżka, nawet wiem kiedy obraca główkę. Oczywiście największa gula mi się robi koło moich żeber jak wypina pupkę, hihi.
Bardzo bym chciała wiedzieć i ja jak teraz leży mój pępuszek. I co mnie gdzie stuka. Czasem mi się zdaje ze już rozróżniam ale nagle mnie zaskoczy pukaniem w ogóle z innej strony :-) Ostatnio się przekręcił ( bo to czuje bardzo wyraźnie,bo tak się wtedy brzuch napina we wszystkie strony :-)) i puka mnie na wysokości pępka.

jeszcze jedno - tłusty czwartek już niedługo - 19.02!!!!
mniam mniam
To już zaraz :-) Och jak ja bym zjadała takie nasze polskie faworki :-p Ale nie dane mi to będzie. Bo mi się robić nie chce, a kupić tu nie kupie :-(Ale za to wcisnę pączki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry