Witam się z rana i wracam do czytania waszych postów 
Piękny śnieg za oknem - jeśli się utrzyma to akurat dzieciom na ferie spadł
----------------------------------------------------------------------------------
doczytałam, ale nie wiem co komu chciałam odpisać...
Na pewno było coś o przenoszeniu komputerków - mój grat tez wyląduje w sypialni no chyba, że się na piwnicę zdecydujemy bo tyle kombinacji co do włączenia go trzeba wykonać to masakra, a laptop jest i po co się męczyć? Do porodu ja mam kompa jak mąż jest w pracy a później on go męczy. Jak będzie maleństwo to przecież nie będzie czasu na takie siedzenie przy klawiaturze.
Z szyjką mam potwierdzone i jest ok także mogłam wczoraj odetchnąć...
Cały czas czekam na swoją paczuszkę z Dino i tak jak szybko przyjęli zamówienie tak teraz coś nie odpisują kiedy będzie paczka - niby wszytko w regulaminie jest no ale mnie trochę zaźlili. Maila wysłałam wczoraj po południu więc jeszcze poczekam (a tak w ogóle to mogłam się spodziewać opóźnienia bo mają konto w WBK a ten bank zawsze z opóźnieniem się przyznawał do przyjęcia pieniędzy)
Uciekam do garów bo trzeba coś zjeść a nie wiem na co mam ochotę...
-------------------------------------------------------------------------------
Właśnie zauważyłam, że jeszcze nikogo nie ma...
Piękny śnieg za oknem - jeśli się utrzyma to akurat dzieciom na ferie spadł
----------------------------------------------------------------------------------
doczytałam, ale nie wiem co komu chciałam odpisać...
Na pewno było coś o przenoszeniu komputerków - mój grat tez wyląduje w sypialni no chyba, że się na piwnicę zdecydujemy bo tyle kombinacji co do włączenia go trzeba wykonać to masakra, a laptop jest i po co się męczyć? Do porodu ja mam kompa jak mąż jest w pracy a później on go męczy. Jak będzie maleństwo to przecież nie będzie czasu na takie siedzenie przy klawiaturze.
Z szyjką mam potwierdzone i jest ok także mogłam wczoraj odetchnąć...
Cały czas czekam na swoją paczuszkę z Dino i tak jak szybko przyjęli zamówienie tak teraz coś nie odpisują kiedy będzie paczka - niby wszytko w regulaminie jest no ale mnie trochę zaźlili. Maila wysłałam wczoraj po południu więc jeszcze poczekam (a tak w ogóle to mogłam się spodziewać opóźnienia bo mają konto w WBK a ten bank zawsze z opóźnieniem się przyznawał do przyjęcia pieniędzy)
Uciekam do garów bo trzeba coś zjeść a nie wiem na co mam ochotę...
-------------------------------------------------------------------------------
Właśnie zauważyłam, że jeszcze nikogo nie ma...
Ostatnia edycja:
u mnie tez sniezek za oknem:-)
a tak chcialam jechac ze wszystkimi
no ale trudno...

ale wpływu na to nie mam
. Mam nadzieję, że tym razem to nie oszuści
.