reklama

Kwiecień 2009

Witam się z rana i wracam do czytania waszych postów :D
Piękny śnieg za oknem - jeśli się utrzyma to akurat dzieciom na ferie spadł :D
----------------------------------------------------------------------------------
doczytałam, ale nie wiem co komu chciałam odpisać...
Na pewno było coś o przenoszeniu komputerków - mój grat tez wyląduje w sypialni no chyba, że się na piwnicę zdecydujemy bo tyle kombinacji co do włączenia go trzeba wykonać to masakra, a laptop jest i po co się męczyć? Do porodu ja mam kompa jak mąż jest w pracy a później on go męczy. Jak będzie maleństwo to przecież nie będzie czasu na takie siedzenie przy klawiaturze.
Z szyjką mam potwierdzone i jest ok także mogłam wczoraj odetchnąć...
Cały czas czekam na swoją paczuszkę z Dino i tak jak szybko przyjęli zamówienie tak teraz coś nie odpisują kiedy będzie paczka - niby wszytko w regulaminie jest no ale mnie trochę zaźlili. Maila wysłałam wczoraj po południu więc jeszcze poczekam (a tak w ogóle to mogłam się spodziewać opóźnienia bo mają konto w WBK a ten bank zawsze z opóźnieniem się przyznawał do przyjęcia pieniędzy)

Uciekam do garów bo trzeba coś zjeść a nie wiem na co mam ochotę...
-------------------------------------------------------------------------------
Właśnie zauważyłam, że jeszcze nikogo nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka kochane

Ja dzisiaj smutna bo Moje Kochanie wyjechał w delegacje właśnie i wraca dopiero w piątek wieczorem, wszystko mam już naszykowane dla Aleksa więc nie specjalnie mam co robić. Chyba po prostu będę się lenić. Córeczki moje kochane wczoraj umyły wszystkie okna więc na prawdę tylko lenistwo mi pozostało.

Ale chociaż placki ziemniaczane muszę dziś usmażyć, uwielbiam ze śmietaną i cukrem, dobrze że mogę z moją cukrzycą bo bym się męczyła.

Skunkanka- mam podobne wrażenie z szyneczką w siatce jak ubieram moje spodnie ciążowe, już ledwo ledwo się mieszczę, boję się je wyprać bo zawsze po praniu się ciut zbiegają, hihi.

Przedstawiam Wam kącik mojego Aleksa, prawie gotowy, jeszcze tylko na ścianie będą jakieś wesołe duże naklejki.

Załączniki

• kacik Aleksa.jpg
    kacik Aleksa.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 69
  • kacik Aleksa.jpg 2.jpg
    kacik Aleksa.jpg 2.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 75
  • kacik Aleksa.jpg 3.jpg
    kacik Aleksa.jpg 3.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 69
... Córeczki moje kochane wczoraj umyły wszystkie okna więc na prawdę tylko lenistwo mi pozostało...

...Przedstawiam Wam kącik mojego Aleksa, prawie gotowy, jeszcze tylko na ścianie będą jakieś wesołe duże naklejki.

Córy masz faktycznie kochane, ja się zastanawiam jak uniknąć mycia okien i czy uda mi się namówić męża żeby zrobił to za mnie.

Kącik Juniorka wygląda cudnie, miałam chrapkę na taką Ciemną komodę ale niestety okazało się, że uda nam się przeorganizować i oszczędnie maleństwo dostanie komodę od nas z sypialni.

Reszta jak widzę ma pracowity dzionek bo się jeszcze nie ujawniła - no chyba, że odsypiacie jakieś nieprzespane nocki :P

Mnie właśnie mąż poinformował, że moją imprezę urodzinową przełożył na 14.03 bo tylko wtedy wszystkim pasuje. Zapowiedziałam mu od razu, że sama wszystkiego nie naszykuję bo to właściwie będzie początek 36 tyg. Ale co tam, poród nie zając nie ucieknie, w końcu to ja się mogę do wszystkich dostosować bo siedzę w domu...

Hej dziewczyny:)
ja znow pisze po kilkudniowej przerwie, nie mam czasu kompletnie zeby siedziec przy komputerze:sorry2: u mnie tez sniezek za oknem:-)
ogolnie to mam jakis zly humor, najpierw mnie moj M wkurzyl a pozniej dowiedzialam sie ze mam zostac w domu, a wszyscy pojechali dekorowac sale na wesele:wściekła/y: a tak chcialam jechac ze wszystkimi:dry:no ale trudno...
dzisiaj dzidzia niezle dala znac w nocy:-) poza tym mam nadzieje ze wszystko w porzadku, bo do lekarza dopiero po 21 lutym ide:-p
lece na jakies sniadanko bo glodna sie z lekka robie:-)

cześć dziewczynki,
gosiaczek kącik Aleksa super, mam komodę w tym samym kolorze tylko sześcioszufladową, z uwagi na brak miejsca musimy iść do góry ;-) a nie w szerz,
kołyska też extra, ja mam łóżeczko bo chyba dłużej posłuży, tylko mam problem bo nic mi sie nie chce mieścić tak jakbym chciała i jest ogólny ścisk :-( też bym chciała, żeby moje dzieciątko miało własny pokoik, albo prawdziwy kącik, no ale trzeba się cieszyć z tego co kto ma :-)

witam Was dziewczyny, chyba nie nadrobie tych zaległości sprzed kilku dni bo ostatnio przyznam że czytałam po łebkach a teraz jakoś weny mi brak na wszystko :crazy:

Dziś mam wizyte u lekarza i boje się , że mnie położy do wyrka i zabroni się z niego ruszać no ale pożyjemy zobaczymy co tam się na tej wizycie urodzi będę wiedziała wieczorem tylko ciężko mi do tego czasu będzie wytrzymać w tej niewiedzy :crazy:

jakiś dół dziś od rana nic sie nie chce za oknem śnieg wkurza mnie ta pogoda bo ja chce już wiosne dosyć mam zimy :angry: ale wpływu na to nie mam

kurcze, okna też by pasowało mi wymyć i firanki wyprać, a jak sobie przypomnę o lodówce, to w góle już jakaś porażka...

u mnie pogoda paskudna, coś pada ale ni to deszcz ni śnieg, beznadzieja, chyba wrócę jeszcze do łóżka

Kurczę, u mnie dzień nie zapowiada sie pomyślnie. Właśnie zaparzyłam kawkę i mam doła. Z dążyłam się pokłócić z M. Za chwilę przyjadą tapicerzy zabrać kanapę :tak:. Mam nadzieję, że tym razem to nie oszuści:zawstydzona/y:.
Gosiaczek - kącik super :tak: - z pewnością mu się spodoba i będzie mu tam dobrze.
Kurdę - mam doła, może to przez tą pogodę, może mam za dużo spraw na głowie - remont, zakupy i jeszcze ten kredyt mnie dobił, bo ja staram się nawet na raty nic nie kupować, a tu proszę :zawstydzona/y: Za oknem biało i cały czas prószy śnieg. Idę na kawusię.
Zimka - nie bój się, będzie dobrze, a nawet jak poleżysz, to nie jest tragedia. Ja leżałam 3 tygodnie i jest ok. Napisz koniecznie po wizycie. 3maj się;-)

reklama
Witajcie,
poczytałam Was trochę ale sama nie wiem już co miałam komu napisać...

Wczoraj bylismy z M na ostatnich zakupach i trochę się zmęczyłam, nie mialam juz siły pisać.

U nas pogoda też nieciekawa, pochmurno, ciemno i pada śniegodeszcz, brrr...
Dzisiaj zabieram się za układanie tych wczorajszych zakupów na swoich miejscach i moze przygotuje pralkę do prania dzidziusiowych rzeczy.
Czy w normalnych pralkach automatycznych stosujecie ten domestos? Mam go wlać do tych pojemników na proszki i płyn? I jak dużo tego wlać? Będę wdzięczna za wskazówki :)

Gosiaczku fajniutki ten kącik Aleksa :)

Zimka powodzenia na wizycie.

miłego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry