• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

koga to mialas interesujacy wieczor lepiac pierogi. boze az sie boje ze moje tez bedzie takie wybredne i uparte zarazem. jednak znajac moje szczescie to takie wlasnie bedzie.

muj ostatni dzien w pracy przed macierzynskim to bedzie 22 marzec wiec jeszcze 6 tygodni i troche leniuchowania bede miala a potem to juz dzidzia.

fajnie pokoje zrobione dziewuszki

reklama
No i przez ten śnieg nie chce mi się wychodzić z domku...muszę chyba coś rozmrozić inaczej obiadu nie będzie... a może by tak kotleciki mielone? cebulkę mam mięsko też... teraz tylko wykombinować coś na surówkę :D

Witam w ten słoneczny dzionek. :-)
Och jak ja bym zjadała takie nasze polskie faworki :-p Ale nie dane mi to będzie. Bo mi się robić nie chce, a kupić tu nie kupie :-(Ale za to wcisnę pączki :-)
Jak ja uwielbiam polskie pączki,cieplutkie i mięciuchne z cukrem pudrem. :-p
Tutaj niestety takich nie uraczę, nie mówiąc o już faworkach. :dry: Będę musiała obejść się ze smakiem. :wściekła/y:
Przedstawiam Wam kącik mojego Aleksa, prawie gotowy, jeszcze tylko na ścianie będą jakieś wesołe duże naklejki.
Śliczny kącik. :-) Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła pochwalić się pokojem synka.
Mam pytanie: Jak wklejacie miniaturki załącznika? Czy muszę mieć album? Poproszę o instrukcję obsługi, bo jakoś sama do tego dojść nie mogę. :sorry2:
chyba wiekszosc z nas dzisiaj takie podle humorki ma....:dry: ehhh ta pogoda...
Ja, na szczęście, doła miałam wczoraj. :dry: Tutaj pięknie świeci słońce i może dzięki temu mój nastrój powoli pnie się do góry. ;-)

Liliann - nie możesz tracić nadzieji, cuda się zdarzają. Gorąco wierzę, że wszystko będzie dobrze.

czytając mamusię, to ma po kim odziedziczyć charakterek ....:-p:-D

wszysscy mi to mowia, jak powiedzialam mamie mojej ze nie znam plci bo tylek wypielo to sie zaczela smiac i mi tylko powiedziala wiem po kim to ma :-D
wiem ze jestem wredna i uparta ale mam nadzieje ze dziecko odziedziczy tez cos po ojcu i bedzie w miare normalne.
ale zawsze to dobrze miec wady i sie z nich smiac i do nich przyznawac

auliya zazdroszcze sniegu, a na obiad to nie wiem co jeszcze pujde do tesco i sie rozejrze, dobrze ze muj nie jest wybredny

Widze ze wiekszość nie w humorkach.Ja też dzisja jakoś nie skacze z radości,ale bez jakiegos wiekszego powodu.Nudno mi w domu.Poprasuje sobie chyba reszte ciuszków wypranych wczoraj.Wstawie jeszcze schab żeby sie upiekł.
Jutro ide na usg 4d i mam nadzieje ze moj malenki skarb pokażę mamusi twarzyczke.
Dziewczynki kąciki dla maluszków śliczne.U mnie łóżeczko stoi już dawno ale pościeli nie ubierałam jeszcze.Przed samym praniem ubiore popatrzeć :-)
A ja dzisiaj zaczynam 33 tydzień.Buziaki

wiem ze jestem wredna i uparta ale mam nadzieje ze dziecko odziedziczy tez cos po ojcu i bedzie w miare normalne.
ale zawsze to dobrze miec wady i sie z nich smiac i do nich przyznawac

:-DKochana ale po sobie pojechałaś... i jakie poczucie humoru... na pewno nie jest tak źle:tak:.ja też bym wolała żeby charakter maluch miał raczej po tatusiu(tak jak syn) bo jak po mamusi to już wiem co mnie czeka córcia jest temperamentna niczym ja... a drugiej takiej... szkoda słów:blink:

reklama
Liliann na pewno się pomodlę, jutro wybieram się do kościoła na msze.
Gosiaczku, Caro kąciki super urządzone, ja nadal czekam na mebeli i już się nie mogę doczekć, żeby urządzić pokój synusia.

Wczoraj byliśmy na usg 4D i synuś już chyba miał dość podglądania i odwrócił się pleckami:dry: Pokazał pięknie nóżki i jajeczka;-) A ja tak bardzo chciałam buźkę zobaczyć. A on tylko kawałek pokazał i zaraz zakrył rączką i zacinął piąstki, śmiejemy się, że figę nam pokazał hehe:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry