Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzieki dziewczyny, ze sie o mnie martwilyscie
kochane wszystkie jestescie;-)
lekarz pomierzyl mlodego z kazdej strony i stwierdzil, ze cialka troszke nabral przez te 3 tyg.. jednak ma podejrzenie hipotrofi asymetrycznej i dostalam skierowanie na konsultacje do poradni patologii ciazy
wszystkie pomiary oprocz brzuszka odpowiadaja obecnemu tygodniowi ciazy.. wiec to mnie troszke pocieszylo, bo jeszcze 3 tyg temu wszystkie pomiary byly opoznione o 2 tyg.. nio i z przeplywami przez lozysko cos jest nie tak i wlasnie w tej poradni maja to sprawdzic.. nio nic jeszcze troszke musze sie postresowac
mam nadzieje, ze szybko uda mi sie dostac na ta konsultacje i ze nic zlego tam nie wyjdzie.. lekarz nam powiedzial, ze oni musza mnie przebadac i wtedy postanowia co dalej.. czy musze zostac pod ich opieka, czy moge chodzic na wizyty dalej do niego..
nio i teraz niewiem co to wogule bedzie i troche sie zaczelam bac.. powiedzial nam tylko tyle, ze przyjmuje w innym szpitalu, ale tylko w czwartki.. wsumie na razie na temat porodu nic nie moglismy ustalic, nio bo niewiadomo co powiedza na tej patologii, nio i kardiolog mnie czeka.. moze byc tak, ze bede skazana na cc, wiec moze wtedy by sie dalo z nim na ten czwartek umowic.. glupia juz jestem dzisiaj i ta niewiedza mnie dobija

zamiast juz miec coraz mniej spraw na glowie to wszystko mi sie zwala i boje sie, ze sama sie poglubie
kurcze nawet dzisiaj pokrecilam godz wizyty
bylam pewna, ze mamy na 14.45 a okazalo sie, ze to na 14.15 mielismy, ale na szczescie przyjal nas bez problemu i nikt nam nic nie powiedzial..
. Niestety moja nieobecność związana była z pobytem na Polnej w Poznaniu, gdzie pojechałąm ze skurczami
. Lekarzom udało się to opanować, ale jestem na fenotyrolu 16x 1/2 tabl- co półtora godziny tabletka