reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

U nas i wózek i łóżeczko w piwnicy jeszcze.
Poprzednio skręciliśmy dopiero jak wróciłam z małym ze szpitala.
Nie wiem kiedy rozłożymy,po co ma sie kurzyć.Zobaczymy jak wróce do domu.
My mamy kołyske i łóżeczko,oba drewnianie.ale jakbym nie miała to jednak kupiłabym turystyczne (tylko materac porządny do tego),bo M sią strasznie kręcił,obijał o szczebelki,co chwile blokował rekę lub nogę między szczebelkami i budził przez to sto razy (żadne ochraniacze nie pomagały).

reklama
To ja mam tyły, po łóżeczko jadę za tydzień w piątek a wózek chyba też wtedy zobaczę bo na razie nie mam jeszcze wybranej opcji wózka podobają mi się dwa modele x lander seledyn czterokołowiec lub tako natalia turkusowy.Ale mam duże wątpliwości co do wózków nie wiem pojade zobacze pomacam i wybiorę a jak będzie duża różnica w cenie to upatrze w sklepie i kupie na allegro. a wy jakie macie wózeczki?

u nas łóżeczko czeka ale nie skręcone, jak sie Hania urodzi to mąż skreci- tak postanowilismy, nie chce patrzec na puste łóżeczko bo i tak sie doczekac malej nie mogę:)
U mnie mąż się obawiał, że nie będę chciała skręcać łóżeczka ze względu na przesądy, ale ponieważ było zamawiane przez internet to ja chciałam sprawdzić czy wszystko ok i dobrze się stało bo PACHNIAŁO nowością a tak się wywietrzy... materac jest cały czas w folii i karuzelkę też zabezpieczyliśmy przed kurzem...
Jeśli nie chcesz skręcać łóżeczka to przynajmniej wyjmij z kartonu żeby się wywietrzyło - przynajmniej ja bym tak zrobiła.

A i zapomniałam napisać, że wynalazłam też sałatkę. Niedawno znaleziony przez moją mamę przepis. Wyjątkowo szybka i łatwa do przyrządzenia - jajka gotowane na twardo paluszki krabowe i majonez... pokroić i cała robota z głowy.

heja

a ja dziś cały dzień chodzę i sprzątam :-) poukładałam swojemu W. ubrania ładnie w szafkach, posprzątałam łazienkę i sypialnię , jeszcze odkurzę :tak:

No ale oczywiście w między czasie zaglądam cały czas na BB, popijałam herbatkę i teraz chwilkę leniuchowałam :happy::happy:

Ja wózka jeszcze nie mam, ale za dwa tygodnie mam zamiar już się wybrać i kupić.... tylko jeszcze do końca nie wiem jaki :confused::confused::confused:

Mam dwa upatrzone i wszystko byłoby spoko, tylko , że ostatnio przy dzidziusiowych zakupach poprosiłam panią, żeby mi pokazała jak się składa i rozkłada , podzwigałam stelaż .............i ups troszkę ciężki i już sami z mężem nie wiemy co wybrać , no ale coś kupić będzie trzeba.

Oki idę odkurzać :-)

reklama
Do góry