nenius
Przyjaciółki 2008
Hej,
no, dokładnie
Dobrze, że maluszek ślicznie rośnie :-)
Witaj Iwonka,
to ja czwarta się przyłączam do 6 kwietnia
hmm a moja ginka jest zdania, ze kawa cisnienia nie podnosi (wbrew obiegowej opinii) a jedynie pobudza.
ale superaśna, optymistyczna ta fotka
Ja jak Nenius,chyba wrócę do natury.To dobry czas.U mnie lepiej wyglądają lśniące naturalne,niż poniszczone z odrostami![]()
no, dokładnie

Witam po wizycie.
Więc maluszek rośnie- ma 9cm, miło było go znów obejżeć, szkoda że znów męża ze mną nie było ale za 2 tyg tak mu zmiana spasuje że pewnie zobaczy nasze maleństwo;-) Dzidzia ma mało miejsca przez moją skurczoną macicę dlatego tabletki na rozkurczenie dostałam i na podleczenie bo mnie grzybek zaatakował- pewnie przez kożystanie z toalet sklepowych- lekarz wydaje mi się konkretny, i pierwszy raz nie czułam się jak automatdoktor miał dla mnie czas co z wcześniejszym tego nie miałam, uciekam do córci bo przytulić się chce przed snem.
Dziękuję za trzymanie kciuków, pomogło
Pozdrowionka.
Witam nowe mamusie.
Dobrze, że maluszek ślicznie rośnie :-)
Cześć dziewczyny ale dużo piszecie. Jestem tu nowa ale babyBoom znam od dawna.
Mam na imię Iwona, mam 25 lat i jestem w 15tc. Termin mam na 6go kwietnia 2009r. przyjmniecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam
Iwonka witaj wśród kwietniówek
Ja też wg USG mam termin na 6.04
pozdrawiam
przyłączam się do terminu 6.04![]()
Witaj Iwonka,
to ja czwarta się przyłączam do 6 kwietnia

Na początku ciąży miałam migrenowe bóle głowy lekarz kazał mi pić przynajmniej jedną lekką kawę dziennie żeby podnieść ciśnienie.
hmm a moja ginka jest zdania, ze kawa cisnienia nie podnosi (wbrew obiegowej opinii) a jedynie pobudza.
ale superaśna, optymistyczna ta fotka