reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
dziewczyny. Wy co wizytę macie robione USG?
Bo ja dostałam tu taka rozpiskę wizyt i wychodzi an to ze dopiero w 22-23 tc jest następne usg robione. teraz mam wizytę 6 listopada i będę kierowana na wyniki krwi itp. Mowie wam tu jakoś inaczej podchodza do ciazy to wszystko dla nich jest takie normalne i wogle jak wszystko we Francji bez pospiechu :-)

Super,że macie możlliwosć USG 3 D, może mi uda sie w klinice w Łodzi na to załapać bo mój gin nie ma takiej możliwości a szkoda:-(. Jak narazie ze zwykłym USG biega Tuśka i krzyczy,że Dzidzia jest do Niej podobna:-D Co do płci to wszystko mi jedno, choć Marcin chciałby chyba Synka, no ale za córką szaleje jak wariat:-)
Ps. macie może sposób na skurcze łydek bo ja w nocy chodzę jak szalona.

Witam wszyslich serdecznie!!

Nie bylo mnie u Was od piątku bo dużo zajęć miałam ciągle w ruchu i jeszcze kupłam mieszkanie i musze je wyremontowac coprawda dla teściow ale jak go nie zrobie to i sie nie wyprowadzą i jest taki szał że szok i pracy też zajob juz by m sobie poszła na L4 ale cóż jescze musze wytrzymać pare miesięcy:baffled: a tak poza tym to wszystko wporządku bez rzadnych zmian, tylko dalej mam te skurcze pośladka prawego pomimo tego ze biorę magnez (podwójna dawke) niewiem może za dużo siedze w pracy albo coś a może za mało chodze sama nie wiem :-(

pozdrawiam nowe dziewczynki;-)

Witam !!

Dzisiaj ja jako pierwsza mam zaszczyt powitać kwietnióweczki!!:-)

Humm niestety nie śpię już od 5 ponieważ obowiązkowo musiałam wstać na siusiu a potem jak zaczełam myśleć o świętach i prezentach dla rodzinki no to mogłam już sie pożegnać ze snem. :baffled:. No nic teraz piję herbatkę, troszkę sie po domu pokręce i może uda mi się jeszcze urządzić drzemkę.

Miłego dnia wszystkim życzę!! :tak:

Witam się i ja z rana :-)

Też ostatnio nocki u mnie ciężkie. Strasznie napinam brzuch jakoś tak przez sen i potem boli i się budzę, staram się rozluźnić i zasypiam i tak w kółko. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

Ale cóż... dzionek się zaczął, więc jeszcze trochę poleniu****ę w łóżeczku i wstaję coś porobić.
Miłego dnia:-)

hej z rana:):):)
Zdecydowałam że jednak poczekam z tym usg 4D. Umówiłam zię dokładnie na 20 tydzień, czyli tak pod koniec listopada. Znowu nie będę mogła się doczekać..no ale trudno:dry:
A co do nocnych wedrówek do kibelka to chyba przesadzam z wodą przed snem bo biegam tak nawet 3 razy:szok:.I oczywiście za każdym razem musze też 'uzupełniać płyny" bo zaraz chce mi się pic:-D:-D

reklama
To i ja się przywitam, niestety wczesne wstawanie udziela się i mnie. No i nie było czekolady w domu ( taka zachcianka ciężarnej a ze jest ich naprawdę nie wiele to staram się je spełniać). A jak jest u was z zachciankami? Pozdrawiam

Do góry