Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
A u mnie z pogodą niestety kiepsko, pochmurno i zimno, brrrr. 

Aż z łóżka nie chce się wychodzić. Tak więc po śniadanku wróciłam pod kołderkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to normalka ze takie ciagniecie czujesz ... trzeba wolniej troszke wykonywac niektore ruchy
Hej Dziewczyny!!
U mnie w Holandii tez ponuro( jak przez większość roku) , aż nie chce mi się odsłaniać zasłon, więc jak narazie to siedzę "w ciemni";-)
Właśnie będę piła herbatkę i coś sobie przekąsze.
Kochane moje kwietniówki,
czy wy też macie takie problemy z kręgosłupem, bo ja mam straszne. Wczoraj wieczorem w łóżku to nie mogłam się ruszyć..Jestem normalnie tym załamana, bo co będzie później to aż się boję pomyśleć.
Co prawda te bóle są raz silniejsze, raz mniej mi dokuczają ( w zależności od ilości sprzątania hihi), ale są i nie odpuszczają.
W piątek mam wizytę u położnej, więc będę się radzić
Oki pozdrawiam i miłego dzionka!!!
Witam!!
Ja tez mam problem z kregosłupem i prawym pośkadkiem mam sukrcze i bóle ( nocy niespałam) pije magnez i dalej nic i wczoraj byłam u terapeuty - marażysty i dal mi pare ćwiczeń i dzisiejszą noc przespalam całąrób np. koci grzbiet pare razy, zwin sobie koc w rólon i podłóż tam gdzie cie boli poleż tak 30sekunt i wyciagnij poleż na plaskimteż ok 30s. ( to boli na poczatku ale pomoga) i jeszcze jedno to usiądz na podłodze z wyprostowanymi nogami i za toba niech ktoś usiądzie i takjakby deptał ci po plecach potem wyciagnij rece do tyulu i ta osoba co jest za toba niech lekko ciagnie ci ręce i dalej depta po plecach to mi pogogło na początki boli ale cóż w nocy sipe:-) mam nadzieje że ci pomoże
pozdrawiam