reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej Dziewczyny!!

U mnie w Holandii tez ponuro( jak przez większość roku) , aż nie chce mi się odsłaniać zasłon, więc jak narazie to siedzę "w ciemni";-)
Właśnie będę piła herbatkę i coś sobie przekąsze.

Kochane moje kwietniówki,
czy wy też macie takie problemy z kręgosłupem, bo ja mam straszne. Wczoraj wieczorem w łóżku to nie mogłam się ruszyć.. :sad: Jestem normalnie tym załamana, bo co będzie później to aż się boję pomyśleć.
Co prawda te bóle są raz silniejsze, raz mniej mi dokuczają ( w zależności od ilości sprzątania hihi), ale są i nie odpuszczają.
W piątek mam wizytę u położnej, więc będę się radzić :hmm:

Oki pozdrawiam i miłego dzionka!!!

Witam.
A u nas spokojnie, nawet się zaczęłam zastanawiać czy nie za spokojnie. Odkąd mdłości minęły, to właściwie nie czuję, żebym była w ciąży, no może poza tym, że brzunio zrobił się widoczniejszy, i nadal mam wstręt do mięs. Właściwie to nic mnie nie boli.
W piątek miałam lecieć na wizytę do lekarza, ale będę musiała to przełożyć na przyszły tydzień. Niestety dopiero dziś wybrałam się na badanie toxo, a wyniki będą dopiero za tydzień. Więc z wizytą poczekam na wyniki. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam.

Tak jak juz pisałam kręgosłup tez daje mi sie we znaki:-(i jak narazie żadnej rady na to nie mam:-:)-(.Jedynie pozostaje leżeć na boczku.

Za to od 2-óch dni czuję brzuszek...tzn.takie ogólne napiecie plus uczucie"ciągnięcia "w pachwinach:-:)-(.
Macie może na to jakąś radę ??Narazie idę wziąć kąpiel,może pomoże:baffled:

Hej Dziewczyny!!

U mnie w Holandii tez ponuro( jak przez większość roku) , aż nie chce mi się odsłaniać zasłon, więc jak narazie to siedzę "w ciemni";-)
Właśnie będę piła herbatkę i coś sobie przekąsze.

Kochane moje kwietniówki,
czy wy też macie takie problemy z kręgosłupem, bo ja mam straszne. Wczoraj wieczorem w łóżku to nie mogłam się ruszyć.. :sad: Jestem normalnie tym załamana, bo co będzie później to aż się boję pomyśleć.
Co prawda te bóle są raz silniejsze, raz mniej mi dokuczają ( w zależności od ilości sprzątania hihi), ale są i nie odpuszczają.
W piątek mam wizytę u położnej, więc będę się radzić :hmm:

Oki pozdrawiam i miłego dzionka!!!

Witam!!

Ja tez mam problem z kregosłupem i prawym pośkadkiem mam sukrcze i bóle ( nocy niespałam) pije magnez i dalej nic i wczoraj byłam u terapeuty - marażysty i dal mi pare ćwiczeń i dzisiejszą noc przespalam całą:tak: rób np. koci grzbiet pare razy, zwin sobie koc w rólon i podłóż tam gdzie cie boli poleż tak 30sekunt i wyciagnij poleż na plaskimteż ok 30s. ( to boli na poczatku ale pomoga) i jeszcze jedno to usiądz na podłodze z wyprostowanymi nogami i za toba niech ktoś usiądzie i takjakby deptał ci po plecach potem wyciagnij rece do tyulu i ta osoba co jest za toba niech lekko ciagnie ci ręce i dalej depta po plecach to mi pogogło na początki boli ale cóż w nocy sipe:-) mam nadzieje że ci pomoże

pozdrawiam

Witam!!

Ja tez mam problem z kregosłupem i prawym pośkadkiem mam sukrcze i bóle ( nocy niespałam) pije magnez i dalej nic i wczoraj byłam u terapeuty - marażysty i dal mi pare ćwiczeń i dzisiejszą noc przespalam całą:tak: rób np. koci grzbiet pare razy, zwin sobie koc w rólon i podłóż tam gdzie cie boli poleż tak 30sekunt i wyciagnij poleż na plaskimteż ok 30s. ( to boli na poczatku ale pomoga) i jeszcze jedno to usiądz na podłodze z wyprostowanymi nogami i za toba niech ktoś usiądzie i takjakby deptał ci po plecach potem wyciagnij rece do tyulu i ta osoba co jest za toba niech lekko ciagnie ci ręce i dalej depta po plecach to mi pogogło na początki boli ale cóż w nocy sipe:-) mam nadzieje że ci pomoże

pozdrawiam

Dzięki za rady!! Będę próbować!!! :happy2: A jak nie przejdzie to udam się do jakiegos przystojnego masażysty hihi :-)

reklama
ooo i ja sie dopisuje....tez mam mega problem z kregoslupem!Bolał mnie juz przed ciaza, przez moja prace...ale co sie dzieje teraz...to jest masakra...Bol promieniuje mi do posladkow...czasem mam w nich takie skurcze,ze nie moge noga ruszyc :( Najbardziej boli mnie jednak odcinek ledzwiowy :( Nie znam rady na tego typu dolegliwosc.. .:(

Do góry