reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

idealny opis dla skorpiona jakby moj charakterek ktos opisal(jestem z 17 list.), jestem mila ikochana chyba ze ktos mi zalezie za skóre:)
moja Julia urodzila sie 30 listopada czyli juz skorpionem niejest ale jej charakterek idealnie pasuje:D

reklama
No więc będę się czuła młodo:-D
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

kochana nikt ich nielubi ale to juz takie uroki ciezarnych, ja jak bylam w ciazy z Jula pomagalam bratowej w kwieaciarni, sklep pelen klijetow duszno a ja mdleje masakra teraz naszczescie mi sie to niezdaza:)

No i prawdopodobnie jest SYNEK.
To świetna wiadomość. Pamiętam że pisałaś ze do pełni szczęścia brakuje ci synka :-) Teraz wszystko się spełnia :-)

A co u mnie jestem chora od wczoraj biore antybiotyk niby lekka poprawa jest ale...
Och ta pogoda. Kuruj się i szybkiego powrotu do zdrówka życzę.

No więc będę się czuła młodo:-D
ech...poszłam pod prysznic i jak nagle się głodna zrobiłam tak na maksa to zasłabłam...mój J mnie przerażony z podłogi zbierał...nie lubię takich sytuacji:-(

A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)

ja zanim się umyje to muszę sięgnąć po bułeczkę czy cokolwiek do przegryzienia. Bo też mi się słabo robi. A głodna się robię 2 min po wstaniu. I to tak strachliwie ze mam mroczki przed oczami.

Nasze dzieciaczki wogle będą "rogacze" bo nie dość ze baranki lub byczki to na dodatek z choroskopu chińskiego ich rok to rok bawoła :-)
Horoskop Chiński - Bawół :: TwojeCentrum.pl

Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?:-p
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie? :)
Ubranka cudne. Jak tak patrze to coraz większe mam wewnętrzne przekonanie ze powinnam się udać do sklepu i kupić jakieś prezenciki mojemu maluszkowi. jeszcze nic mu nie kopiłam. Jaka jestem mama, nawet misia dzieciaczkowi nie kopiłam :-D

Zdrówka tobie i maleństwu, szczęścia i niekończącej się miłości :-) Kwiatuszki dla CIEBIE!!!

Załączniki

• 3005_mis_i_czerwone_kwiatuszki.jpg
    3005_mis_i_czerwone_kwiatuszki.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 37
Kurcze to gdzie twój M pracuje, że mu w stołówce takie dania serwują??
Mój M pracuje w bardzo dużej firmie, która bardzo dba o to, aby pracownicy byli zadowoleni i wydajnie pracowali. :-D
Hej, jestem już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś zdrowy, duży w sam raz, z mięśniakiem moim nic złego się nie dzieje.

No i prawdopodobnie jest SYNEK.
Gratulacje! Ja może we wtorek też będę uświadomiona co do płci. :tak:
Dziś odbieram torta, a jutro zdmu****e świeczki....może powinnam się poczuć stara?:-p
O i chciałam się pochwalić- kupiłam sobie ostatnio słodkie ubranko dla dzidzi- http://www.dany.pl/images/kolekcja_aktualna/013.jpg - pierwsze z lewej :-) co sądzicie? :)

Buziaki dla wszystkich kwietniowych mam:-)
Ja skończyłam 32 lata i jakoś nie zwaracam na to uwagi. Metryka nie jest ważna, czuję się zdecydowanie lepiej w swojej skórze teraz, niż gdy miałam lat 22. No i jest dużo życie faktycznie zaczyna się po trzydziestce... ;-)
A ubranko – miodzio! :-D
Poszłam dziś na aerobic,
bo w grafiku były zajęcia "bardzo spokojne na obudzenie się"
a tu step na wejściu :szok:
a za 5 min "no to bierzemy hantle" ehhh, no i wyszłam

co za wtopa
Ja odpuściłam sobie jogę dla normalnych kobiet, okazała się zbyt forsowna. :-( Teraz chodzę do klubu poćwiczyć na steperze i rowerze stacjonarnym, plus porcja szybkiego marszu na bieżni. A jogę ćwiczę w domu, specjalne zestawy ćwiczeń dla kobiet w ciąży i jestem zadowolona. ;-)
widze ze jest tu nas sporo z listopada:):)
Dla wszystkich dziewczyn urodzonych w listopadzie: wszystkiego naj... :-)
A nasze dzieciaczki to będą baranki i byczki:)
U mnie w domu będą same rogacze: ja – Kozorożec, mój M – Baran, Maluch – Baran lub Byk. Nawet pies to w gruncie rogacz – Byk. :rolleyes2:

Ja dzisiaj rano musiałam jechać z psem na kontrolę do weterynarza. Na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku (odpukać w niemalowane :tak:), choć leczenie i powrót łapy do stanu sprzed urazu potrwa pewnie jeszcze kilkanaście tygodni. Na razie po domu chodzi w skarpecie, a na dwór w psim bucie. :sorry2: Dobrze, że jej to nie przeszkadza – czasem psy nie tolerują takich rzeczy, a łapa dzięki temu szyciej się goi. A to przecież najważniejsze. :-p

A ja jestem z 1-go stycznia czyli też rogacz tylko koziorożec,mój M tak samo koziorożec. :) Ja dla dzidzi jeszcze też nic nie mam :-( czekam aż będę pewna co do płci.Co do chorej łapki psiaka to też to przechodziłam.Masakra.

reklama
wszystkiego najlepszego wszystkim skorpionom :)

ma_dunia też przechodziłam chorą łapę- operację łapy i sciąganie bucika czy skarpety - ale niech szybko sie goi łapka, pogłaskaj psinkę od nas :)

a u mnie w domciu mieszanka znaków zadiaku ja rybka, mąż waga psinka panna (hihi) a dzidzia byczek lub baranek

szalone zestawienie...oj będzie wesoło :)

Magalie jan tez odpusciłam forsowne cwiczenia ale podobnie jak
Ma_Dunia cwicze na rowerze stacjonarnym (dla przyjemnosci)plus długie spacerki po lesie z psiną- bardzo to relaksuje :)

Do góry