reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2009

Wow ciut mnie nie było i przez ten czas ujawniły nam się dzieciaczki jako panienki i chłopiec:-)!!! Super gratuluję:-D!!!
Ja już po badaniach ( wczoraj klinika na Polnej w Poznaniu i tydzień temu Łódź), no i.... lekarze twierdzą, że dziecko jest zdrowe:tak:. Ups jak mi ulżyło;-) Zuzia, bo to dziewczynka wreszcie zaczyna kopać na całego:sorry: i waży 420 g:tak:
Kiedy przywiozłam jej zdjęcie 3D usłyszałam komentarz, że znów "kudłate" urodzę no i chyba fakt bo włoski widać a pierwszej córce po porodzie irokeza na głowie zrobiłam:-):-):-).
Ja nadal w przcy i dziś szef prosił abym wytrzymała do końca stycznia- ja planuję dłużej;-), ale wszystko zależy od mojego zdrówka.
Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

reklama
Agado gratuluje synka!
Aga, Didi i Gabi gratuluje córeczek!

A ja czekam na mojego D bo pojechał na lotnisko po swoich dziadków, i jestem cała w nerwach bo nie wiem jak ja z nimi wytrzymam cały tydzień :baffled: wiem jestem okropna :rofl2: ale oni są bardzo marudni :baffled:

hej kochane
widze ze Gabi milczy ..zaczynam sie denerwowac...moze ja zostawili na obserwacji w szpitalu juz takie mysli mi przychodza do glowy

a ja wlasnie wrocilam z wizyty w szpitalu..dzidzia zdrowa i wstydzliwa..ale w koncu udalo sie ja podgladnac ..hehe:-D bedzie DZIEWCZYNKA
gratuluje :-)

Witam serdecznie!!!

Dawno do Was nie zaglądałam, ale byłam na szkoleniu z młodzieżą przez parę dni a tam internet kosztował 20 zł za godzine to nawet sie za to nie brałam bo bym poszła z torbami:-D
Musiałam dużo poczytać bo sie rozpisałyście hehe
ciesze sie ze wszystko u was wporzątku i że znacie juz płeć ja jeszcze nic nie wiem:-(
pozdrawiam wszystkie mamusie i zdrówka zyczę;-)

Dobrze że z GAbi wszystko w pożądku.Ja nie miałam gorączki jak wrociłam z pracy od razu zmierzyłam.Ulżyło mi.Teraz popijam herbate z miodem i cytryna.A może znacie cos skutecznego na gardło i katar..

wedlug mojego meza w ciazy na przeziebienie najlepsze jest syrop z cebuli:eek:zadnych a ntybiotykow niemoge na leki ktore mi wczoraj rodzinny polecil jestem uczulona, wiec jak wrocilismy do domu moj T zrobil syropek z cebuli i jak wroci z pracy bedzie kazal mi go pic, a tak pozatym to znowu mam zapalenie tchawicy 5 raz w tym roku a 2raz w ciazy, mecze sie jak niewiem, bede sie dzisiaj rejestrowala do pulmunologa na badania bo cos mi sie zaczyna tez dziac z plucami, a niby ciaza eliminuje objawy astmy a tu postep choroby:confused2:przy Julce sie czułam lsuper a teraz.....dobra niebede was zanudzac milego dzionka wszystkim kwietnoweczką:-)

witam wszystkie kwietnioweczki:-)
aniolek20k zdrowka zycze i dbaj o siebie teraz ze zdwojona sila;-)
ja tez chyba sie pochoruje.. od paru dni meczyl mnie katar, a dzisiaj jeszcze zaczelam kaszlec i do tego ten okrobny bol glowy:baffled: cos mi sie wydaje, ze ja tez bede musiala syropek z cebulki sobie zrobic, bo nie chce sie rozlozyc calkowicie, tymbardziej, ze jutro mam badania i musze wyjsc z domu..

witam wszystkich w czwartkowy poranek :)

aniolek20k, malutka_z_krk23 duzo zdrowka zycze :)

ja juz przeziebienie mam za soba i powiem szczerze ze syrop z cebuli rewelacyjnie postawil mnie na nogi, dodatkowo jadlam jeszcze czosnek - dzielilam na male czesci i jadlam z kanapka, szczerze mowiac nie smakowoalo mi to, ale wszystko dla dzidzi :):):) i pilam jeszcze herbatke z miodem i tak domowymi spodobami mi przeszlo :)

zycze wszystkim duzo zdrowka pozdrawiam

Witam serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrówka, ja ostatnio też byłam przeziębiona ale dałam radę dużo cytrynki miodu no i oczywiście soku z cebulki.Eksperymentowałam też : gorącym mlekiem z czosnkiem i miodem , ale nie zdecydowanie to nie dla mnie było.... jak sobie pomyślę to..........aż robi mi się niedobrze....no ale co TAM DZIDZIA TERAZ NAJWAŻNIEJSZY.pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.A mam pytanie czy znacie płeć swojego dzidziusia? Ja lecę dziś do ginekologa się dowiedzieć, ale mam tremę...to moje pierwsze dziecko i przeżywam jak nie wiem ale co tam żeby było tylko zdrowe to jest najważniejsze pa

Witam serdecznie i życzę wszystkim dużo zdrówka, ja ostatnio też byłam przeziębiona ale dałam radę dużo cytrynki miodu no i oczywiście soku z cebulki.Eksperymentowałam też : gorącym mlekiem z czosnkiem i miodem , ale nie zdecydowanie to nie dla mnie było.... jak sobie pomyślę to..........aż robi mi się niedobrze....no ale co TAM DZIDZIA TERAZ NAJWAŻNIEJSZY.pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.A mam pytanie czy znacie płeć swojego dzidziusia? Ja lecę dziś do ginekologa się dowiedzieć, ale mam tremę...to moje pierwsze dziecko i przeżywam jak nie wiem ale co tam żeby było tylko zdrowe to jest najważniejsze pa
A mam pytanko co mam zrobić żeby taki piękny suwaczek pojawił mi się przy profilu??

reklama
Hejka, ooo widzę że sporo z nas choruje ostatnio, mnie też coś w nosie dzisiaj kręci i w gardle drapie, pogoda paskudna, mokro, wietrznie, brrrr.
Chyba pójdę do łóżka się grzać pod kołderką.

Zdrówka dla wszystkich i miłego dnia.

Do góry