reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

hej dziewczynki:happy:

ho ho zazdroszczę młodego wieku - pewnie że dzieci lepiej wcześniej mieć - siły i cierpliwość lepsze, a luz większy:-D - ja jestem rocznik 78 a m. 76 :zawstydzona/y: ale spośród naszych znajomych (głównie z 76) to jedyni dziecko mamy, a drugie w drodze to był dla niech wielki szok:-D;-) teraz jedna koleżanka jest w ciąży

co do dziadków - u nas tez słabo: teoretycznie Maks ma 2 dziadków i 2 babcie - ale teściowie nie utrzymuja z nami kontaktów i wnuka nie odwiedzają, więc tylko moi rodzice zostali, no i 2 prababcie ma

a z innej beczki - też Was tak nosi i roznosi???? ja jestem ostatnio niemożliwa - wczoraj zaliczyliśmy pływalnię, kino ze znajomymi i długi wieczór z sąsiadami przy winie:zawstydzona/y: (pomijam już sprzątanie, gotowanie i inne "drobiazgi", o północy to ja się czuję jakby wieczór trwał w najlepsze:sorry2:

pa - lecimy na sanki, do wieczora

ma dunia - sto lat!

reklama
witam mam na imie Kasia i spodziwam sie drugiego dzieciatka na swiecie pierwsze za kilka dni skonczy 3 latka a z drugim termin mamy na 22 kwietnia.

mam pytanie czy wy tez sie tak fatalnie czujecie i leci wampokarm z pirsi i krew z nosa????????

ja jak nie nacisne piersi to nie leci.
z dolegliwosci to mam tylko od czasu do czasu zgage, spuchniete na wieczor nogi i bol miednicy
oraz wzmozone kopanie w pepek, jajniki i wczoraj w watrobe ale te dolegliwosci sa przyjemne hehehhehe ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wiatm w pochmurne niedzielne popołudnie. :-)

witam mam na imie Kasia i spodziwam sie drugiego dzieciatka na swiecie pierwsze za kilka dni skonczy 3 latka a z drugim termin mamy na 22 kwietnia.
Witam serdecznie! :-)

Wydaje mi sie jednak ze lepiej miec bejbiki kiedy jest sie mlodym bo wtedy wszystko przychodzi latwiej :-p
Macierzyństwo w każdym wieku ma swoje uroki. :tak:
Ja jestem z rocznika 76, a mój M z 73. Jeszcze kilka lat temu nie myślałam o dzieciach, zaczęłam dopiero jakieś 1,5 roku temu. Mając dwadzieścia czy dwadzieścia kilka lat nie byłabym dobrą matką: studia, praca i stres. A najważniejsze, że nie spotkałam faceta z którym chciałabym mieć dziecko. :dry:
Z moim M jesteśmy razem ponad 5 lat, na początku bywały trudne monenty, musieliśmy się dotrzeć ale wiedziałam, że kiedyś z nim chcę mieć dzieci. Zarówno ja jak i on musieliśmy dojrzeć do bycia rodzicami. :tak: Teraz jest dla nas najlepszy czas: mamy stabilną sytuację życiową, pracę w której się realizujemy, nie musimy za niczym gonić. Dla nas to jest najlepszy czas, żeby zostać rodzicami, a dla naszego synka najlepszy czas, żeby pojawić się na świecie. :-)

Do góry