reklama

Kwiecień 2009

Ale tu dzisiaj pustki:baffled:
Asia,dobrze,że się nie skraca.Ja idę w tym tyg. moją francę mierzyć:zawstydzona/y:
Ech,a ja nie jestem rocznik 85:dry:
Malutka,może po prostu zadzwoń do chłopa:-p
Mój pojechał po dziecko,ale się za nim stęskniłam przez te kilka godz.:-D I w domu taka cisza,nikt nie trajkocze:sorry2:
Leniu****cie dalej.pa.

reklama
nio wiec mezus zdarzyl wrocic chwile wczesniej zanim ta dziewczyna przyjechala.. jesli chodzi o to czemu zamiast zadzwonic martwilam sie, to sprawa jest prosta.. mezus nie mial przy sobie koma, bo przedwczoraj mu sie zepsul i jeszcze nie zdarzyl pomyslec o nowym:baffled:
Frezja sprawa sie nie skonczyla wsumie.. tzn kredytu faktycznie nie mamy, ale dalej beda nam takie dziwne pisma przychodzily z coraz wiekszymi kwotami.. chodzi oto, ze oddzial glowny jest w wawie i to oni przesylaja nam te pisma, bo nie maja polaczenia z oddzialem w krakowie.. moim zdaniem to troche dziwne, nio ale coz.. mezus musi napisac jakies pismo do wawy o zerwanie umowy, niop ale przez te swieta, nowy rok wypadlo nam to z glowy:zawstydzona/y: takze wsumie dzieki za przypomnienie;-):-)
Gabi ja juz dawno zauwazylam, ze w sobote i niedziele straszne pustki u nas panuja, za to w tygodniu jest jak w ulu:-) hi hi

Hej Dżagi!
Ja też Gabi nie jestem rocznik 85 :oo2:, ale w moim też mi do twarzy:tak:. Poranna euforia minęła i teraz jestem ospała zmęczona nic nie robieniem i kochane wykończona tymi hormonami. Wpadłam na szalony pomysł, by wyjść z sąsiadką na spacer i może na herbatkę do kafejki:confused: Nie wiem jak ona na to... pewnie powie, że zimno i ble, ble...
Pozdrawiam i całuję

A ja odnalazłam swój post o postanowieniach noworocznych z zeszłego roku i podsumowałam:sorry2:
Teraz trzeba nad kolejnymi pomyśleć.
Fajna zabawa,kto tu jest nowy.Na głównym forum,zawsze jest wątek,gdzie kazdy pisze co by chciał itp. w nowym roku,na koniec stycznia wątek jest zamykany,a potem otwierany za rok i można sprawdzić co się udało:-D

Witam Was Dziewczyny. :-)

Hej,a mi chłop wyniki odebrał,i wsio ok,cukrzycy nie mam,uff:-D
Gabi super wiadomość. Bardzo się cieszę. :-)

Dziewczyny - wielkie dzięki za życzenia. :-) No to jestem o rok starsza, ale jakoś tego nie czuję. :-D Moje urodziny uczciliśmy z moim M pyszną kawą – moim ulubionym latte o smaku wiśnowej czekolady - i przepysznym sernikiem malinowym. Bąbelki zostawiłam na świętowanie w przyszłym roku... ;-)

Mój synek będzie miał dwie prababcie (bardzo ubolewam, że rodzice mojego taty, złwaszcza moja ukochana babcia, nie doczekali prawnuka), doszywanego pradziadka, dwie babcie i dwóch dziadków. :tak: Niestety wszyscy mieszkają ładny kawałek świata od nas... :-(

Ma_Dunia - Wszystkiego najlepszego, 100 lat i szybkiego rozwiązania!
My dzisiaj studniówkę obchodzimy :)
Co do płci to mi się wydaje, że jeżeli zamiast chłopca urodzi się dziewczynka to jeszcze pół biedy, bo dziewczynki w niebieskie ciuszki też się ubiera. Gorzej ubrać chłopca na różowo.
Nam na razie tylko raz pokazał siusiaka, we wtorek idę do gincia, więc może pokaże drugi raz.

Witam kochane:-)
Troszkę mnie tu nie było, miałam dużo nauki, gdyż weekend w szkole i dwa egzaminy, ciężko tu wszystko nadrobić, bo sporo naskrobałyście:tak:
Ja jestem rocznik 86, mój K 84.;-)
Moja dzidzia będzie miała 2 prababcie, 1 pradziadka, 2 babcie i 2 dziadków.
Jeszcze troszkę was poczytam i wracam do nauki.
Miłego wieczorka

reklama
Ojej,to chłopów też macie młodszych.
Mój 10 lat starszy od chłopa Nadii w takim razie.:dry:
MaDunia,no ten termin to wiadomo,pi razy drzwi,ale,żeby w kwietniu było:tak:
Łeb mnie boli.Idę spać.Pa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry