reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ale tu dzisiaj pustki:baffled:
Asia,dobrze,że się nie skraca.Ja idę w tym tyg. moją francę mierzyć:zawstydzona/y:
Ech,a ja nie jestem rocznik 85:dry:
Malutka,może po prostu zadzwoń do chłopa:-p
Mój pojechał po dziecko,ale się za nim stęskniłam przez te kilka godz.:-D I w domu taka cisza,nikt nie trajkocze:sorry2:
Leniu****cie dalej.pa.

reklama
nio wiec mezus zdarzyl wrocic chwile wczesniej zanim ta dziewczyna przyjechala.. jesli chodzi o to czemu zamiast zadzwonic martwilam sie, to sprawa jest prosta.. mezus nie mial przy sobie koma, bo przedwczoraj mu sie zepsul i jeszcze nie zdarzyl pomyslec o nowym:baffled:
Frezja sprawa sie nie skonczyla wsumie.. tzn kredytu faktycznie nie mamy, ale dalej beda nam takie dziwne pisma przychodzily z coraz wiekszymi kwotami.. chodzi oto, ze oddzial glowny jest w wawie i to oni przesylaja nam te pisma, bo nie maja polaczenia z oddzialem w krakowie.. moim zdaniem to troche dziwne, nio ale coz.. mezus musi napisac jakies pismo do wawy o zerwanie umowy, niop ale przez te swieta, nowy rok wypadlo nam to z glowy:zawstydzona/y: takze wsumie dzieki za przypomnienie;-):-)
Gabi ja juz dawno zauwazylam, ze w sobote i niedziele straszne pustki u nas panuja, za to w tygodniu jest jak w ulu:-) hi hi

Hej Dżagi!
Ja też Gabi nie jestem rocznik 85 :oo2:, ale w moim też mi do twarzy:tak:. Poranna euforia minęła i teraz jestem ospała zmęczona nic nie robieniem i kochane wykończona tymi hormonami. Wpadłam na szalony pomysł, by wyjść z sąsiadką na spacer i może na herbatkę do kafejki:confused: Nie wiem jak ona na to... pewnie powie, że zimno i ble, ble...
Pozdrawiam i całuję

A ja odnalazłam swój post o postanowieniach noworocznych z zeszłego roku i podsumowałam:sorry2:
Teraz trzeba nad kolejnymi pomyśleć.
Fajna zabawa,kto tu jest nowy.Na głównym forum,zawsze jest wątek,gdzie kazdy pisze co by chciał itp. w nowym roku,na koniec stycznia wątek jest zamykany,a potem otwierany za rok i można sprawdzić co się udało:-D

Witam Was Dziewczyny. :-)

Hej,a mi chłop wyniki odebrał,i wsio ok,cukrzycy nie mam,uff:-D
Gabi super wiadomość. Bardzo się cieszę. :-)

Dziewczyny - wielkie dzięki za życzenia. :-) No to jestem o rok starsza, ale jakoś tego nie czuję. :-D Moje urodziny uczciliśmy z moim M pyszną kawą – moim ulubionym latte o smaku wiśnowej czekolady - i przepysznym sernikiem malinowym. Bąbelki zostawiłam na świętowanie w przyszłym roku... ;-)

Mój synek będzie miał dwie prababcie (bardzo ubolewam, że rodzice mojego taty, złwaszcza moja ukochana babcia, nie doczekali prawnuka), doszywanego pradziadka, dwie babcie i dwóch dziadków. :tak: Niestety wszyscy mieszkają ładny kawałek świata od nas... :-(

Ma_Dunia - Wszystkiego najlepszego, 100 lat i szybkiego rozwiązania!
My dzisiaj studniówkę obchodzimy :)
Co do płci to mi się wydaje, że jeżeli zamiast chłopca urodzi się dziewczynka to jeszcze pół biedy, bo dziewczynki w niebieskie ciuszki też się ubiera. Gorzej ubrać chłopca na różowo.
Nam na razie tylko raz pokazał siusiaka, we wtorek idę do gincia, więc może pokaże drugi raz.

Gabi właśnie zauważyłam, że mamy ten sam termin. Trzymym kciuki, żebyśmy wylądowały tego samego dnia na porodówce. :tak:

Witam kochane:-)
Troszkę mnie tu nie było, miałam dużo nauki, gdyż weekend w szkole i dwa egzaminy, ciężko tu wszystko nadrobić, bo sporo naskrobałyście:tak:
Ja jestem rocznik 86, mój K 84.;-)
Moja dzidzia będzie miała 2 prababcie, 1 pradziadka, 2 babcie i 2 dziadków.
Jeszcze troszkę was poczytam i wracam do nauki.
Miłego wieczorka

reklama
Ojej,to chłopów też macie młodszych.
Mój 10 lat starszy od chłopa Nadii w takim razie.:dry:
MaDunia,no ten termin to wiadomo,pi razy drzwi,ale,żeby w kwietniu było:tak:
Łeb mnie boli.Idę spać.Pa.

Do góry