reklama

Kwiecień 2009

witam was dziewczyny :-)

gabi super ze wyniki z cukrzycy ok ja niestety od ponad mieisiaca musze mierzyc sobie cukier ale na cale szczescie wystracza dieta i cukry sa super z corka sie skonczylo na insulinie

ja dzis po malych zakupach dla synka i corci udalo sie kupic kilka fajnych ciuszkow za nieduze pieniadze ;-);-)

szczesliwa no ja tez sie ciesze ze moja mama szybko sie zabrala za dzieci;-) bo moja babcia oczeka juz 2 prawnuka a moja Oliwka ma 3 babcie :-D:-D

reklama
oj dziewczynki, ale sie rozpisalyscie dzisiaj:-) hi hi dopiero teraz nadrobilam wszystko..
ja pol dnia przelezalam, bo jakos strasznie dziwnie sie czuje.. taka cos nie do zycia po pierwsze, a po drugie troche brzuszek mnie bobolewa:-( nawet obiadu nie mialam natchnienia gotowac i dopiero teraz zrobilam mezusiowi frytki, zeby nie mowil, ze glodem go biore;-)
Gabi super, ze wyniki dobre:-);-) wlasnie tak myslalam popoludniu o tobie i sie zastanawialam, czy ci maz odebral te wyniki..
Margaret po pierwsze gratuluje udanej wizyty u lekarza:-) a jesli chodzi o te sprawy z ZUSem zwiazane to pocieszylas mnie:-) tylko czy oby napewno to wejdzie od 1 stycznia?? bo dzwonili do mnie z biura i pytali czy uzupelnilam papiery, a jak zapytalam o ta ustawe to kobieta mi powiedziala, ze jeszcze nic o tym nie slyszala, ale w takim razie sprawdzi.. nio, ale jesli wejdzie w zyciu troche pozniej to podobno mnie nie zlapie:-(
Bubasek ja tez rocznik 85:-) nio i poki co stara sie nie czuje;-)
bluebell powiem ci, ze wystraszylas mnie z tym rachunkiem.. nam przy poprzednim wystawianiu faktur wyszlo 400zl doplaty i tez niebardzo wiedzialam skad to sie wzielo.. nio a nam za to prad przyszedl kosmiczny:baffled: przedtem placilismy 80zl, a teraz mamy do zaplaty 200:confused: dodam, ze jestesmy tylko we dwojke i tak sie zastanawiam czy czasem sie w elektrowni nie pomylili..

nio, a jesli chodzi o babcie i prababcie, to nasz synus bedzie mial niezle pod tym wzgledem:-D hi hi 3 prababcie, 2 pradziadkow, 2 dziadkow i 4 babcie (2 oczywiscie "przyszywane",drugie zony dziadkow;-))

Cze mamusie! Ja dziś byłam na badaniach USG prenatalnych i jestem spokojniejsza. Termin mam na 29.04, a malutka waży 600g. Wiem już skąd te dolegliwości w pachwinach - okazało się, że malutka ma ułożenie miednicowe i ugniata mnie tam nóżkami. Byłam na tym 4d, a maleństwo miało wszystko w d... i nawet się nie odwróciła, mało tego, to twarz zasłaniała umiejętnie rączką :-). Pocieszna.
Malutka - twoje maleństwo, to ma super, bo moja córcia ma dwie prababcie, dwie babcie i jednego dziadka. :-( Bardzo jej brak dziadka.
Co do wieku, to Ada, assiia i pozostałe małolatki - jak fajnie mieć tyle lat - czuję się staro na forum;-). Choć duchem ...

mnie jutro znów czeka długa podróż (studia wzywają :laugh2:), więc wypadałoby się wyspać ;-) miałam poczekać i napisać solenizantce życzonka po północy, ale już padam na twarz ;-) a że nie powinno się składać życzeń przed urodzinami, to dziś nic nie piszę, za to jutro w pociągu odśpiewam Ci Ma_Dunia sto lat :tak: oczywiście w myślach, coby nie posądzono mnie o wariactwo :-p
dobranoc dziewczyny :-)

A!! i gratuluję udanych wizyt :-)

to skoro jest juz po polnocy i to grubo to ja zloze zyczenia Duni jako pierwsza na forum :-)
WSZYSTKIEGO NAJWIEKSZEGO, spelnienia marzen...usmiechu na twarzy no i pociechy oczywiscie :-D
duuuza rosnij :-D

dzien dobry wszystkim:-)
widze, ze cos dzisiaj tu pusto w przeciwienstwie do wczoraj;-)
ja niedawno wstalam i szukam natchnienia do sprzatania, bo narazie checi brak:-( najchetniej to chyba bym pol dnia przelezala, nio ale porzadek tez trzeba zrobic, nie mowiac o obiedzie.. poki co siedze i patrze na balagan ktory tworza moje szczeniaki:-D hi hi siedze i sie smieje z pomyslow jakie wpadaja im do glowy:-D hi hi

Ma_Dunia
sto lat, sto lat:-) wszystkiego najlepszego:-) zdrowka dla ciebie i malenstwa:-):-)

Dzień dobry wszystkim,

ja właśnie się zbieram, bo jadę dziś na roczek mojego chrześniaka:-)

Ma_dunia Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie:tak:

Malutka prezydent podpisał ustawę więc już weszła w życie od 1 stycznia. U mnie w kadrach też jeszcze nie mają tej informacji, bo to pewnie trochę potrwa. Ale wiem że są już organizowane specjalne szkolenia dla kadrowych właśnie dot. tych zmian. Jak masz wątpliwości to najlepiej zadzwonić do ZUSu, oni powinni już mieć taką wiedzę. Poza tym wszędzie w TV informowali że od 1 stycznia są już dłuższe urlopy macierzyńskie, a to dokładnie ta sama ustawa która dotyczy tych naszych świadczeń.

Miłego weekendu Wam życzę, ja zaraz wyjeżdzam i pewnie odezwę się po weekendzie, papa

Ma_dunia sto lat wszystkiego najlepszego duuuuuuuuuuuuuzo zdrowka dla ciebie i malenstwa i wszystkiego naj naj naj naj naj

a co do dziadkow to moja Oliwka ma jednego co mieszka 600 km od nas a drugi mieszka w tym samym miescie ale nie chce nas znac rozwod sie z moja mama i od ponad pol roku nie odzywa sie do nas nie odbiera tel i unika nas wiec i ja dalam sobie spokoj choc jest mi bardzo przykro ze tak nas traktuje :-(:-(:-(

szwedka super ze na usg wszytko ok i ze malenka juz taka duza dama :-)

Ma_dunia sto lat i bezbolesnego spotkania z kruszynką!
Ja dziś wstałam jak skowronek, dzień jest jakby piękniejszy od pozostałych i mam nadzieje, że następne też będą takie.
assiia - wiem jak ważny w życiu dziecka jest fajny dziadek. Moja Emilka miała takiego przez pierwszy rok swojego życia, a 3 tyg po jej pierwszych urodzinach zmarł:-(. Szalał za nią i z wzajemnością. Wielka szkoda. Ten co jest, to też po rozwodzie z moją mamą i dopiero w tym roku zaczął do nas przychodzić i nawiązywać kontakt. Maleńka nie znała go przez 4,5 roku. Wierzę, że i u ciebie sytuacja z czasem się odmieni - może nawet szybciej hi hi

reklama
Cześć laski.
MaDunia,wszystkiego dobrego,zdrowego dzieciaczka przede wszystkim !!!

Ada,powiedz koleżankom,że z dzieckiem to dopiero jest nocne imprezowanie:rofl2:
Asia,a jak tam Twoja szyjka po kontroli?
MaLea,uważaj w tej podróży.
Oj,zapomniałam co jeszcze miałam podopisywać:baffled:
Dziecko do babci pojechało,z sankami rzecz jasna.
A mnie chłop papierami w wyrku zarzucił,żebym się głupotami nie zajmowała,czyli bb:-p
Mój Misiek ma dwie babcie,dwóch dziadków, dwie prababcie i pradziadka.Z czego dla dziadków męża to jest chyba 13 prawnukiem:szok:a maluch,który będzie z kolei to nie wiem.Teść ma 10 rodzeństwa:nerd:
Na razie.Miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry