witam was dziewczyny :-)
gabi super ze wyniki z cukrzycy ok ja niestety od ponad mieisiaca musze mierzyc sobie cukier ale na cale szczescie wystracza dieta i cukry sa super z corka sie skonczylo na insulinie
ja dzis po malych zakupach dla synka i corci udalo sie kupic kilka fajnych ciuszkow za nieduze pieniadze ;-);-)
szczesliwa no ja tez sie ciesze ze moja mama szybko sie zabrala za dzieci;-) bo moja babcia oczeka juz 2 prawnuka a moja Oliwka ma 3 babcie

gabi super ze wyniki z cukrzycy ok ja niestety od ponad mieisiaca musze mierzyc sobie cukier ale na cale szczescie wystracza dieta i cukry sa super z corka sie skonczylo na insulinie
ja dzis po malych zakupach dla synka i corci udalo sie kupic kilka fajnych ciuszkow za nieduze pieniadze ;-);-)
szczesliwa no ja tez sie ciesze ze moja mama szybko sie zabrala za dzieci;-) bo moja babcia oczeka juz 2 prawnuka a moja Oliwka ma 3 babcie

przedtem placilismy 80zl, a teraz mamy do zaplaty 200
dodam, ze jestesmy tylko we dwojke i tak sie zastanawiam czy czasem sie w elektrowni nie pomylili..
), więc wypadałoby się wyspać ;-) miałam poczekać i napisać solenizantce życzonka po północy, ale już padam na twarz ;-) a że nie powinno się składać życzeń przed urodzinami, to dziś nic nie piszę, za to jutro w pociągu odśpiewam Ci Ma_Dunia sto lat
oczywiście w myślach, coby nie posądzono mnie o wariactwo 

a maluch,który będzie z kolei to nie wiem.Teść ma 10 rodzeństwa