reklama

Kwiecień 2009

Witam ;-)

Ja dołanczam do klubu sobotnich leniwców :-p udało mi się do tej pory umyć gary :rofl2:

Gabi ja luteinę miała z powodu łozyska i skurczy oraz napięcia brzucha.

My pewnie też wyskoczymy na sanki bo mi się córcia nudzi :-p

reklama
Czesc Kochane!!!
z tego co widze moj synek najubozszy w dziadkow :zawstydzona/y: tzn moi dziadkowie zyja,mama meza zmarla,tata zyje ale .....w Afryce,moi rodzice sa po rozwodzie i z ojcem nie mam kontaktu---czyli 2 pradziadkow i jedna babcia :baffled:
Ma_dunia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Madzia_Singh
gdzie sie podziewasz?cos Cie nie ma dlugo....

no nic laseczki,zmykam do mamy i ubierzcie sie dzis grubo bo -25C nadciaga...

Hej dziewczynki :-)
Nie bylo mnie 2 dni i godzinka nadrabiania czytania, ale już wszyściutko za mną :-)

Ja też jestem razem z moim M rocznik '85 :tak:

Mój synuś, który na każdym USG chwali się siusiakiem, raczej nie powinien okazać się dzewczynką ;-)
Będzie miał 2 babcie i 2 dziadków, 2 prababcie i 2 pradziadków :-)

M. zaraz będzie mnie męczył odkurzaczem, a ja tak tego nie lubię :wściekła/y: No ale czasem trzeba...

Ma_Dunia - Wszystkiego najlepszego!

widze, ze mamy wiecej mamus z 85 rocznika:-) dziewczyny z jakiego miesiaca jestescie?? bo ja za 17 dni bede swietowac swoje urodzinki;-)
nio a ja wlasnie siedze jak na szpilkach.. mezus pojechal w poludnie z tesciowa do szpitala bo zle sie czula i nie mam od nich zadnych wiadomosci:-( a jeszcze umowil sie z jakas dziewczyna, ktora chce wziasc szczeniaka od nas na 16 i niewiem czy zdarzy:-( tylko latam cochwila do okna i patrze czy nie przyjechal..
jesli chodzi o moje natchnienie do sprzatania to niewiele sie zmienilo od rana.. chyba wezme sie poloz i zdrzemne z godzinke, bo glowa mi leci strasznie..

Witajcie.
A ja mam lenia ale troszke posprzatałam,nawet pranie wstawiła ;-)
Ugotowałam sosik a teraz sobie gotuje na parze ziemniaczki i warzywka bo mój M wrócił z gdańska i jadł po drodze.Teraz poleciał dalej pracowac na mieszkanku,wiec obiad jem sama:crazy:
Co do wieku to ja też urodziłam się w 1985 roku i to 1 stycznia :-) Ekstra :-)
Mam nadzieje ze po obiadku sie nierozleniwie i zrobie małe pożadeczki w szafce z moimi papierami bo już nie długo przeprowadzka i trzeba sie pozbyc niepotrzebnych rubieci ;-) Zajrze później do Was:tak:

He he z tą płcią to chyba faktycznie różnie bywa, przed świętami byłam świadkiem rozmowy matki z koleżanką córkii ta jej opowiadała że do wszystkich niebieskich ubranek doszywały różowe kokardki ;-):-D

malutka_z_krk23 a jak się skończyła sprawa z debetem którego nie mieliście? bo jak dobrze pamiętam to ty pisałaś :dry::confused:
Mężulek już wrócił czy dalej się zamartwiasz?

witam
ja jestem rocznik '86:-) a co do babc to moja niunia ma 2babcie 2 dziadkow, 2 prababcie 1 pra dziadka i moja pra babcia jeszcze zyje wiec moje dzieci maja pra pra babcie:-D

Ma_Dunia sto lat:-)

mi sie nic dzisiaj niechce jesterm przemeczona i wrocilu problemy z biodrem niemoge ustac, zaczelo sie po porodzie i tak zostalo niestety teraz niemoge przyjmowac zastrzykow przeciwbolowych i musze sie meczyc, mezus sie smieje ze ja teraz juz ledwo co chodze to co to bedzie w 9 miesiacu w sumie ma racje kregoslop mnie tak strasznie boli ze tylko lezec na plasko moge biodro zebra no i te moje skurcze wiec rzeczywiscie jestem chyba marudna:-D za tydzien do ginekologa jade wiec moze mi da jakies dozwolone leki abym sie lepiej poczola.

dobra niebede wam tez nazekac starczy ze mezus musi tego sluchac:-)
milego weekendu

gabi z szyjka ok bez zmian too chyba dobrze ze sie nie skraca i nie rozwiera no i moge chodizc na krotkie spacerki ale oczywiscie oszczedny tryb zycia zero dzwigania kolejna wizyta pod koniec stycznia a 6.01 ide na kontrol cukru :-(

a ja dizs caly dzien w lozku nic mi sie nie chce tylko ciazgl bym spala dobrze ze mama w domu to mial kto obiad zzrobic i mala sie zajac a ja moglam spac zabrala ja tez na spacer bo ladna pogoda sloneczko i mrozik mala sie wyszlaeje troche a ja odpocyzwam dzis straszny len nie dopadł :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
no i mama nadzieje ze lekarze sie nie pomylili i ze synek nie okaze sie dizewczynka bo juz iuszku zakupujemy chlopiece a po corci wszytko wydalam kolezanka
no mam 3 zdiecia susiaka o 2 roznych lekarzy i jeden to nawet reke dawal sobie uciac ze chlopak bedzie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry