reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

a pieczecie paczki??? bo ja tak mysle ze mozna by bylo tylko czy mi sie chce???
lece do banku.
jaka porazka kurna mac przyszedl rachunek za prad i malo z krzesla nie spadlam, 251euro aaaaaaaaaaaaaaaa.
nie wiem jakim cudem

reklama
ja mam w planach smazyc takie szybkie poaczki tylko musze szuflade z przepisami przewertowac:)

no to rzeczywiscie spory rachunek,a nam przyszlo dzis pismo ze sp.mieszkaniowej ze w marcu 100zl mniej placimy bo cos tam zle z nieczystosciami naliczyli

Witam Was

Jak dobrze, że ja piwka nie lubie i nie tęsknie za nim ale jak czytam o tym jakiego Wy macie smaka to sama nabieram :-D Ja to tam tęsknie za martini białym, albo sheridan'sem mmmmmmmmm miodzio

Kamile żeby mama mogła sobie odpisac Ciebie to jak się nie myle dochody Twoje nie mogą być większe niż 2500 tys zł w tamtym roku rodzice mogli sobie mnie odpisać bo do pracy poszłam w grudniu w tym już niestety niet :crazy:

niuni masz racje nie ma co facetom folgować chce się odchudzać niech sobie robi :-) Jutro dzień babci i dziadka :baffled: nie za późno ?

zimka przypomniałaś mi o baileysie który sobie z wakacji przywiozłam... o martini nie wspomnę bo mój M wypił już całe(u nas tylko Extra Dry z oliwkami)...
zakupy na szczęście były szybkie i bliskie więc mogę wrócić do oglądania "Walk to remember"... piękny film...

Widze ze piszecie o kuszacych używkach.Ja przed ciążą paliłam sporo nawet do paczki dziennie.Najwiecej w pracy,potem jak zaczełam sie starac o dzidziusia to ograniczyłam.Kiedy zrobiłam test i pokazały mi sie dwie kreseczki to automatyczna blokada.Do tego poprostu było mi dobrze od zapachu fajek.Teraz powiem szczerze ze mnie ciagnie ale nie pozwalam sobie na choćby pociagniecie.
Jeżeli o % chodzi to lubiłam piwko sobie wypic,drinka,winko i wódka nie była mi obca.Oczywiśie wszystko przy imprezie albo jakiejs okoliczności.Odkad jestm w ciązy nie napiłam sie niczego.W sylwestra umoczyłam usta w szampanie i nawet po tym mialam wyrzuty sumienia.NIe potrafi sie nawet przelamac do żadnego piwa bezalkocholowego bo jak czytam na etykiecie to maja po 0,5% nawet Karmi.Odrazu odstawiam na półkę spowrotem.A taka mam chec...:tak:

jade po jakies zakupy na obiad.Woghole niewiem co zrobic....do tego przed chwilka wylalam kubek kisielu na podloge:crazy:

reklama
Do góry