Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
.
. Najlepiej nie podnosić dziecka zbyt wysoko i jego nie poklepywać - karmić mniejszymi porcjami i troszkę wyżej podnieść po stronie główki materac. Taka niedojrzałość układu pokarmowego, może skutkować refluksem - przerobiłam to bo mała miała 3 st. Poradź się też dobrego pediatry. Czasem dzieci odbijają czkawką i nie trzeba czekać na ulanie
. Trzymam kciuki
....Spaczyna fajny pomysł. Chodź ja już nie pamiętam jak byłam przed ciążaale też Chętnie będę obserwować jak mi uciekają cm i kg. W najgorszym wypadku będę obserwować z zazdrościa ;-)
Didi myślę ze taki wątek jest niezbędnyjak już tyle maluszków jest na świecie. A ja jako niedoświadczona mamuśka będę miała wszystkie niezbędne info w jednym miejscu.

ja usiadlam na chwilke, zeby zobaczyc co u was. 
od rana jakos mnie tak ciagnie do dolu, az mi sie kolanka uginaja, a czuje sie dzisiaj super, pomijajac spojenie
. myslalam, ze po wczorajszym szalenstwie dzisiaj nie wstane, ale wstalam nie mowie, ze bylo latwo, ale narazie ok
pogoda nastraja mnie super
mala dzisiaj jaksa spokojna, tylko po lodach jakos sie pokrecila, a teraz odpoczywa
kainkas a ty karmisz piersią czy butlą ?

no ja tez karmię piersią tylko, i też miałyśmy usg brzuszka i wszystko wyszło ok... teraz wszystkim maluchom robią w szpitalu usg brzuszka i główkiMiałam ten sam problem z Anią. Bardzo rzadko jej się odbijało i ciągle ulewała. Niestety nie było na to rady. Byłam z nią nawet na USG brzuszka i wszystko było ok. Przeszło samo - niestety dopiero w wieku ok. 7-8 miesięcy :-( Karmiłam tylko piersią.
Dobre![]()
tylko szkoda mi Małej bo to ulewanie to nic przyjemnego