• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2009

witam babeczki
ja dopiero wstalam takiego lenia mam dzis po pracy wczorajszej ale pare groszy na lewo wpadlo :)
lece zjesc cos i do was zajze jeszcze raz narazie nadrobilam czytanie wiec mam nadzieje ze nie naprodukujecie za duzo tego

reklama
Witka!
Ja już po kościółku i zebranku, bo Emi zapragnęła sypania kwiatków na procesji - no cóż pójdą o 5.30 ;-).
Myślałam, że będzie po remoncie, ale szafkarze nie zdążyli i przyjdą w poniedziałek :-(. Dalej mam syfik w domciu:zawstydzona/y:.
Noc minęła paskudnie - prawie całą nie przespałam, a od wczoraj mam wysoki cukier i trochę mnie to martwi:zawstydzona/y:.
Chyba wolałabym urodzić, niż tak się bujać, jeszcze opatrunek wypadła z zęba i mam nerw na wierzchu :-(. Żebra też mnie już mega bolą i mam ogólnie gorsze samopoczucie.
kainkas - moja Emilcia bardzo ulewała, wręcz to była fontanna :baffled:. Najlepiej nie podnosić dziecka zbyt wysoko i jego nie poklepywać - karmić mniejszymi porcjami i troszkę wyżej podnieść po stronie główki materac. Taka niedojrzałość układu pokarmowego, może skutkować refluksem - przerobiłam to bo mała miała 3 st. Poradź się też dobrego pediatry. Czasem dzieci odbijają czkawką i nie trzeba czekać na ulanie:tak:. Trzymam kciuki

Nareszcie doczytałam. Ja tylko na chwilkę wpadłam.
Byłam w kościele z córką-poświęciła palmę i nie chciała wracać do domu. eraz śpi a później idziemy na roczek mojego chrześniaka.:tak:
Ja po moich porządkach czuję się lepiej niż przed,a miałam nadzieję że mnie ruszy. Już ledwo się turlam,dobrze że to i tak już niedługo.;-)
Ja też jestem za nowym wątkiem, oby tyko ych kilogramów ubywało:-D....
Zmykam się szykować.Wrócimy pewnie późno więc pewnie zajrze dopiero jutro.
Miłego dzionka życzę.

Spaczyna fajny pomysł. Chodź ja już nie pamiętam jak byłam przed ciąża :-D ale też Chętnie będę obserwować jak mi uciekają cm i kg. W najgorszym wypadku będę obserwować z zazdrościa ;-):-D
Didi myślę ze taki wątek jest niezbędny :tak: jak już tyle maluszków jest na świecie. A ja jako niedoświadczona mamuśka będę miała wszystkie niezbędne info w jednym miejscu.

ja za to doskonale pamiętam jak wyglądałam- byłam szczuplutka, mialam fajną figurke - 30kilo (jak nie wiecej):baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

witajcie kwietniowe mamusie:tak: ja usiadlam na chwilke, zeby zobaczyc co u was.
widze, ze dzisiaj leniwy dzionek u wszystkich. ja po obiadku, wczesniej po spacerku z olkiem i m. teraz obaj spia, a ja jakos sobie nie moge znalezc miejsca:sorry::baffled: od rana jakos mnie tak ciagnie do dolu, az mi sie kolanka uginaja, a czuje sie dzisiaj super, pomijajac spojenie:baffled:. myslalam, ze po wczorajszym szalenstwie dzisiaj nie wstane, ale wstalam nie mowie, ze bylo latwo, ale narazie ok:tak: pogoda nastraja mnie super:-D mala dzisiaj jaksa spokojna, tylko po lodach jakos sie pokrecila, a teraz odpoczywa:-D

Miałam ten sam problem z Anią. Bardzo rzadko jej się odbijało i ciągle ulewała. Niestety nie było na to rady. Byłam z nią nawet na USG brzuszka i wszystko było ok. Przeszło samo - niestety dopiero w wieku ok. 7-8 miesięcy :-( Karmiłam tylko piersią.

Dobre :-D:-D:-D
no ja tez karmię piersią tylko, i też miałyśmy usg brzuszka i wszystko wyszło ok... teraz wszystkim maluchom robią w szpitalu usg brzuszka i główki:)

widze ze problem musimy cierpliwie przeczekac:no: tylko szkoda mi Małej bo to ulewanie to nic przyjemnego:wściekła/y:

uf....doczytałam./..

pomysł na nowe wątki super :-)

a ja super dzionek...teraz odpoczywam tyle emocji, dalej w dwupaku i mam nadzieje, ze do konca tygodnia się uda tak zostac hihi:-)

reklama
Heloł, widzę że weekend i piekna pogoda wpływa na znaczne zmniejszenie ilości postów ;-)

Apeluję do koleżanek o zaniechanie pisania o grillach i kiełbaskach!!!! Za mną też chodzą od kiedy takie słońce wyszło, ale trochę warunków brakuje.
Mam nadzieję, że w święta też pogoda będzie taka cudna i że ja będę w dwupaku i że uda mi się namówić towarzystwo na rozpalenie grilla.

Wiecie, poczytałam was w miarę na bieżąco ale nie pamiętam co komu miałam napisać.

Ja sobie leniu****e, byliśmy z palmą w kościele, potem na chwilę u siostry i rodziców, a teraz zaległam i nie mam zamiaru się przemęczać. Teściowa zajmuje czas mojemu dziecku - dekorują ciastka :-), więc mogę bezkarnie leżeć. Ale mam lenia, nawet pisać mi się nie chce ;-)

Trzymcie się ciepło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry