reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

szczesliwa wiesz moje dziecko tez od dwoch nocy slabo spi...tzn zasypia ale czuje ze nie tak gleboko jak zawsze--reaguje na kzdy moj ruch i tez sie wierci...

a ja od 10 zabieram sie za sprzatanie chaty ale jak widac cos mi nie wychodzi

reklama
witam:-)
ja od 7 nie spie, a dopiero teraz znalazlam chwile, zeby napisac:dry: Mlody sie obudzil kolo 7 i stwierdzil, ze jest wyspany.. zaczal gugac, smiac sie do mamusi i na tym skonczylo sie spanie:sorry2: ciekawe, ze do tatusia nigdy nie guga o 7 rano, bo przeciez spi w srodku i moglby czasem jego postawic na nogi;-)
nio, a tak ogolnie zciagnelismy mu tego holtera i powiem wam, ze nie dziwie sie, ze wczoraj tak sie ciskal, bo ma cale piersiatka odparzone:zawstydzona/y: tzn dokladniej mowiac miejsca gdzie mial podpiete te elektrody:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet mu sie taka mala ranka zrobila:zawstydzona/y:
jesli chodzi o nasze spedzanie dnia dzisiaj to mi tez pasuje sie za porzadki wziasc, ale po pierwsze natchnienia troche za malo, a po drugie Mlody znowu zaczal marudzic:zawstydzona/y:

Noo my też dzisiaj się wybieramy w drogę autem, jakieś 70km. Klimy nie mamy na szczęście, bo bym się udusiła, nie dla mnie takie gadżety a i dla dzieciorów niezdrowe. Po południu grill u psiapsióły, będziemy obradywać co musi jeszcze kupić dla dziecia, który się pojawi w październiku :tak: Bobo śpi, słodziak :-D

hej:))
ja sprzatalam wczoraj wiec luz mam

ja tez wczoraj sprzatalam ale co z tego jak dziusiaj balagan taki ze zabic sie mozna... dziecko lezy na macie i kwęka a ja chol...a nie moge sie ruszac, korzonki mnie bolą jak nie wiem co, meza zab, cala noc nie spal teraz w pracy, juz widze jaki ciekawy wekend bedzie... normalnie z wielkim trudem dziecko podnosze...ehhhh kaleka ze mnie... oki ide sie doczolgac do Hanki bo sie drze...

podrawiam

Cześć:cool2:
hej:))

ja tez wczoraj sprzatalam ale co z tego jak dziusiaj balagan taki ze zabic sie mozna... dziecko lezy na macie i kwęka a ja chol...a nie moge sie ruszac, korzonki mnie bolą jak nie wiem co, meza zab, cala noc nie spal teraz w pracy, juz widze jaki ciekawy wekend bedzie... normalnie z wielkim trudem dziecko podnosze...ehhhh kaleka ze mnie... oki ide sie doczolgac do Hanki bo sie drze...

podrawiam
No to klasycznie ciotka specjalistka od schorzeń ortopedycznych się odezwie:-) Gorąca 10 minutowa kąpiel w wannie, a później fastum:-p

Młody śpi, dzisiaj w nocy już znacznie lepiej, matka wariatka zapomniała pić magiczne ziółka, które teściu sprowadza ze Stanów, mnie przeszły bóle żołądka, Młody znowu śpi normalnie;-) pranko się pierze, ja staram się bezgłośnie nieco przemeblować pokój, jeszcze tylko pomalowanie wnęki okna drugi raz mi zostało:-) a po południu tatuś dostaje dziecię w wózek, a mamusia pomaluje ładnie płytę nagrobka ojca M:tak:
Buźka i optymizmu życzę!!!!

reklama
no to klucha podziwiam za silną wolę antykawowa. ja bez niej to niemal nie wstaje z łóżka:-D ale dziś się właśnie zebraliśmy i wychodzimy na szał zakupowy

miłego dnia!

Do góry