reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

witam i ja na razie samaw domu muj wraca kolo 13 z roboty a hania jeszcze spi.
wczoraj wieczor pierwsza proba sztucznego no i musze sie pochwalic wciagnela duszkiem 120 i poszla spac i spala do 6 rano tylko ze z kartonika zostalo mi 100 to zjadla to i dokarmilam cycem i spi dalej

reklama
heja!!!

u nas pogoda przecudna ale na spacer to chyba ok 15 sie pociagniemy.Bylam wczoraj u ginekologa--wszystko ok.Mam pytanie do mam cesarkowych--stosujecie jakies masci na blizny?bo mi lekarz kazal bo wtedy szybko zblednie.

Witam z rana Kobitki!

A ja sie zabieram za pakowanie:baffled:, bo ok 16 bedziemy wyjeżdżac do Lublina. Najgorzej że dzis ciepło a my mamy samochód bez klimy, więc ja wyjątkowo zamawiam chmurki na popołudnie:-)

Kamile witaj w ciotkowym klubie:tak:, ze mnie sie leje jak z zarzynanego wieprza:angry:

Mam nadzieje że uda mi sie jeszcze do was zaglądnąć, bo na wyjeździe nie bedę miała neta, a wracamy za tydzień w niedzielę. Jak ja bez was wytrzymam?:shocked2:

ooo wlasnie moje dziecko sie obudzilo,bo nadole pies zaczal szczekac:baffled::wściekła/y:szlag mnie z nim trafi,bo szczeka caly czas!!

Asia milej podrozy zycze i zeby chlodniej bylo,bo wiem co to znaczy jechac w samochodzie bez klimy z taki upalny dzien:baffled:Mnie to czeka za tydzien i mam nadzieje,ze nie ugotujemy sie,bo ostatnio bylo blisko:dry:chyba trza samochod nowy kupic co by klime mial.

klucha no to fajnie,ze tak Ci dobrze malutka spala i ze nie plula sztucznym;-)
A ja zajme sie moim dzieckiem,zaniose M sniadanie,bo zobilam mu(niech wie ze ma dobra zone:-D)i zabieram sie za porzadki sobotnie,mam nadzieje,ze uporam sie szybko z tym,bo chcialabym jecha dzisiaj gdzies,bo ladna pogoda.

Zycze milego dnia kochane;-)
Buziaki

reklama
am my wstali ledwo co to znaczy godzine temu a dziecko spi dalej... co za dziecko...kochane - ale za to dzis w nocy marudna jakas cos sie zdziwiłam bo raczej jest grzeczna...

pogoda super i dzis robie wypad z badzo fajną koleżanką na lumpki posmigac:-) może cos sie fajnego wychaczy:-)

Do góry