Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz Antek
normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla
to ja nie o chorobach bo o tym wolę zapomnieć:-) ale opowiem wam co wczoraj mój t wymyślił- pyta mnie wieczorem czy jak będę miała cesarkę to on będzie mógł przy tym być, odpowiedziałam mu że raczej w naszym szpitalu tak nie ma ale może czekać na korytarzu i może pozwolą mu być przy ważeniu i mierzeniu małego, a on mi na to że to dobrze bo on się najbardziej boi że nam dziecko zamieniąA tak to on ma fotagraficzną pamięć i jakby co to będzie wiedział że to nie nasz antek:-d normalnie myślałam że ukatrupie- ja myślałam że on chce mnie wspierać bo wie że to tak prawie na żywca i ja będę wszystko słyszała i widziała a on mi tu jakieś niestworzone historie wymyśla:-d
A mnie wczoraj wzięło na placki ziemniaczane więc dziś je serwuje:-) ze śmietanka i keczupem pycha bomba kaloryczna, ale co tam raz się żyje
mam straszną niemoc , a taki ładny dzień słonko świeci szkoda go zmarnować a mi się tak nic nie chce masakraaa
dobre!!!naogladal sie filmow hamerykanskich chyba, hehe
![]()
no dosłownie wziąść i dusić
a z drugiej strony no martwi się chłopina;-)
bo woleli by wynajmować.. tylko przy oglądaniu słowa o tym nie powiedzieli..a my wczoraj mieliśmy ostatni dzień na złożenie wypowiedzenia wynajmu, co też uczyniliśmy... w środę mają podjąć ostateczną decyzję..