reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

reklama
dzien dobry dziewczynki,

a wy juz od rana o gotowaniu:-)...zaraz wpadne w kompleksy...bo mi ostatnio nic a nic gotowac sie nie chce...ale wpadlam w szal sprzatania,chyba sloneczko mnie tak motywuje i to,ze jeszcze w miare moge sie poruszac:o)

chyba kazda z nas miala lub ma fazy,kiedy czlowiek czuje sie wszystkim przytloczony...taki syndrom "spadajacego sufitu",najlepszym lekarstwem jak dla mnie jest gdzies wyjsc,zrobic sobie samemu jakas przyjemnosc i swiat wydaje sie zaraz piekniejszy...dzisiaj rano mialam sprzeczke z synkiem,ktory ostatnio notorycznie sie spoznia do szkoly i stwierdzil,ze robi to 1/2 jego klasy i nauczycielka przyzwyczajona do sytuacji...:szok: i wytlumacz takiemu...:no:...

hahaah po śniadaniu, posprzątane, ale ....brzydule sobie obejrzałam.
ja jakaś w ciąży serialowa jestem (brzydule oglądam raz w tyg. może ale to już dla mnie mega dużo:D)
kurde trzeba by się ubrać co? i głowę umyć....i obiad..........jeny ile roboty!!

Dzień Dobry Dziewczyny :)
Ja już po wizycie. Generalnie ok. tzn. Młody ma już ok 1,9kg; główka ok; brzuszek trochę do przodu (co podobno typowe przy cukrzycy) no i nóżki długaśne :) ogólnie duży ale ponoć jeszcze nie tak strasznie. Mnie niestety dopadły żylaki nogi i sromu, do tego skrócona szyjka i anemia, ale i tak będzie ok. W końcu to już ostatnie dwa miesiące.

A ja też nieraz tracę przy Młodej cierpliwość, zwłaszcza jak udaje że nie rozumie o co sie ją prosi i robi po swojemu, a uparciuch z niej niezły ;) A ta kombinatorka dobrze wie, czego jej nie wolno i jeszcze potrafi swojemu 3 tyg. młodszemu kuzynowi jak coś takiego zrobi powiedzieć " nie wolno" :)
I też już chyba za długo w domu (już miesiac) i czasmi mam dość, ale do pracy to nie mam na razie ochoty wracać, bo tam to bym chwili spokoju nie miała, a i tak średnio co parę dni mam "sesje" telefoniczne i przy każdej wizycie np. ze zwolnieniem "tysiąc pytań do" :)

No i niestety czarna seria trwa, auto znowu się zepsuło i wczoraj na wizytę miałam niezły spacerek...
Mieliśmy meble w pokoju zmieniać i coś dla dzieci dokupić, bo nie ma gdzie rzeczy trzymać, ale jakoś nam trudno coś odpowiedniego znaleźć a teraz to już się boję czegoś zamawiać, żeby za późno nie przyszło...to chyba trzeba będzie teraz poczekać i zrobić to po porodzie...

Trzymajcie się wszystkie ciepło
Miłego dnia :)

witajcie
a u mnie noc znów prawie cała przespana:szok:, aż boję się cieszyć bo to się pewnie niedługo skończy:tak:

a ja lubie ta moja monotonie, naszczescie kazdy jest inny :-D
tylko wymyslac objadu mi sie nie chce.
grochowka a na drugie? brak planu :-(

no ja też polubiłam, chyba aż za bardzo:-( bo teraz to nawet myśleć mi się nie chce o pracy. A wrócić chyba będę musiała, no nic jest jeszcze trochę czasu może jakoś to będzie:-)

hahaah po śniadaniu, posprzątane, ale ....brzydule sobie obejrzałam.
ja jakaś w ciąży serialowa jestem (brzydule oglądam raz w tyg. może ale to już dla mnie mega dużo:D)
ha ja też, choć bez przesady 3 seriale oglądam ale nienałogowo:-) jeszcze:-D

reklama
Cześć Wam .

kawałek się nie udzielałam, jakoś czasu nie było,a potem chęci nawet,
muszę się wdrożyć , bo nawet nie wiem co po odpisywać ...

wczoraj byliśmy na usg,i wszystko w porządku ok 2 kg waży ,ale mam też podaną drugą wagę ponad 2 kilo,i swoją wielkością starsza o 2 tygodnie,i napisana druga data z usg to 7 kwietnia heh, no zobaczymy, główcią do dołu jest sobie ułożona,ale pewnie może jeszcze się zmienić .

Do góry