Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duza z wielka wanna z hydromasazem :-)a ja dzis cały dzień sama, już na głowę dostaję
Odbieram tylko tel i decyduje telefonicznie jak ma łazienka wyglądać, mam nadzieję,że będzie okej.
byle nie 2 na raz no i gin :-)i nagi strażak, tudzież kominiarz w tej wannie))))
ja też jutro będę miała ostatnie usg.moge pisac ale co????
bym sie smiala jak by moja coreczka okazala sie synkiem. w sumie tylko raz mialam USG( tzn 1 stwierdzajace plec) ale to bylo bardzo dokladne USG i maz dokladnie tez widzial ze to nie chlopiec. Chyba bije rokordy w najmniejszej liczbie USG jutro bede miala 4.
bo Ty tłusta nie jesteś!!koot czemu tylko nati wytłuszczylaś?![]()
matko ja też taka wygłodniała!!!i nagi strażak, tudzież kominiarz w tej wannie))))
no właśnie, czasem to oni mają klapki na oczach!! ja się nacięcia nie boję, 2 razy mnie nacinali i lepsze to niż pęknąć albo mieć jak asiunia.... (łączę się z Tobą w bólu) ja wiem że XXI wiek, że najlepsze siły natury i inne teksty, ale miejmy rozum!
a wiecie że tajlandki (tajki? - kobiety mieszkające w tajlandii) mają takie przyrządy do ćwiczeń skurczów, i codziennie je stosują żeby im sex większą przyjemność sprawiał
takie skurcze orgazmowe sobie robią i sobie tak ćwiczą masowo (matka córce przekazuje taki rytuał
)
p.s. mnie się nawet do porodu ćwiczeń kegla nie chce robić. ćwiczycie?
o sorki, coś mi się pomyliło.
no ale jak wojewódzki to może razem będziemy (heh teraz mi się przypomniało że o tym gadałyśmytak rzadko tu zaglądasz
joll jak testy niani elektronicznej z ikei?
Chyba bije rokordy w najmniejszej liczbie USG jutro bede miala 4.