reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2011

morgaine ja wygłodniała, bo od początku sierpnia nic...

a co do usg- w 11-13tc było genetyczne, w 20tc połowkowe, też taki dokładne pod kątem serducha itd., czy teraz w 30-32tc też ma być jakieś szczególne?
chyba tak- ale bardzo dokladnie sie juz chyba nie da.

ale mnie mala kopie, az sie boje isc do kibelka bo mam wrazenie ze mi wypadnie. dobrze ze jutro USG

Morgaine- ok nie obrazilam sie :):) jestem wielorybem chociaz siostra stwierdzila ze nie utylam i ladnie wygladam- kolor skory jak bym na solarium chodzila :):)- a ma porownanie ze swoja szwagierka co ma termin na 15 marca

Ostatnia edycja:
reklama
A ja z innej beczki znowu! U nas to jak nie urok to... ! Najpierw oczekiwanie na termin operacji - miała byc w kwietniu, co było bardzo niekorzystne dla nas.. sama z noworodkiem jechac na operacje z rafałem yhm.. Ale udało sie zwolnił sie termin i ma na 15.02.. zaczęło sie od kaszlu.. pediatra wczoraj powiedział, ze to zadna wirusówka, że osłuchowo zdrowy, więc mamy sie nie martwic, a dziś!! 38,4 gorączka... biedak leży teraz caly czas.. kurcze a miało być tak pieknie.. jak do piatku nie wyzdrowieje (w piatek najpóźniej musimy dac znac czy bedziemy) to pozamiatane:/

dranissimo nie to żebym straszyła, ale będąc w ciązy z Rafałem moja gin tez robila tylko 3 podstawowe USG, a ja sobie wzięłam w 27 tc 'na życzenie' i wtedy właśnie okazalo sie , ze Rafek ma wadę wrodzoną od tamtego czasu USG mialam co 2 tyg (obserwacja).. Teraz inny gin robi USG co wizyta, czli co okolo 4 tygodnie i jestem spokojniejsza:-))

justi ale oni za granicami naszego kraju trochę inaczej podchodzą do opieki prenatalnej i stąd tak mało usg...
a co do Rafałka, to może to chwilowa niedyspozycja i jeszcze wydobrzeje. Trzymam kciuki!

justi ale oni za granicami naszego kraju trochę inaczej podchodzą do opieki prenatalnej i stąd tak mało usg...
a co do Rafałka, to może to chwilowa niedyspozycja i jeszcze wydobrzeje. Trzymam kciuki!

To fakt, a ja oczywiście nie zerknęłam miejsca zam:)) ale i tak bym nie wytrzymała i wzięłą USG:p:p tym bardziej teraz wiedzac jak z R nam wyszło..

Justi- ja mialam 2 bardzo dokladne USG ( w poradni prenatalnej- bo byly na poczatku blizniaki, jedno male drugie duze, no i to mniejsze niesetety nie przezylo) wiec nie martwie sie ze cos z mala jest nie tak. Ale jak bym miala miec tylko takie podstawowe to bym pewnie poszla gdzies prywatnie na dodatkowe

reklama
ale wiesz, jak jest w UK...jak tam Cię badają ginekologicznie tylko jak rodzisz albo krwawisz, to aż strach pomyśleć...

oglądam właśnie Jeden z dziesięciu- niektóre pytania są tak banalne :tak:albo ja taka mądra :-D

mitaginka nie tylko wtedy ale duzo sie nie pomylilas :p
ja oczywiscie mialam tylko 2 usg i chyba wiecej nie bedzie...
wybieramy sie dzis z m do kina na "Czarnego labedzia"..ciekawe czy wytrzymam bez toalety bo niestety miejsa byly tylko w srodku rzedu a ja tak nie lubie sie przeciskac w trakcie a jeszcze z brzucholem ;)
justi trzymam kciuki zeby maly wyzdrowial do piatku...moze ta tempka to walka z wirusem i wszystko bedzie ok :)

Ostatnia edycja:
Do góry